מקרה בוחן (קייס סטאדי) בארס

בן 21, אב לפעוט: פנחס נהרג מרסיסי רקטה באשדוד

התגובות:
3.
פחות אוכל חינם
אסף מהצפון (05.05.19 , נשלח מהאנדרואיד)
לא נורא.
&nbsp
6.
הוא לא אמור היה להיות במדים בגיל הזה?
ארז (05.05.19)
אהה שכחתי ביבי נתן לו פטור תמורת חסינות ממשפט... היידה ביבי
&nbsp
1.
לא התפלל חזק מספיק? (לת)
צבא הוא עשה? (05.05.19)
&nbsp
2.
לא לדאוג, הוא יצביע גם בבחירות הבאות (לת)
&nbsp
12.
אני מבין שתהילים נגד טילים לא ירט הפעם (לת)
&nbsp
25.
לא כואב לי
אבי (05.05.19)
לא כואב לי עליו בכלל! שנא כל חייב את המדינה ואת הצבא ששמר עליו.
אין שום סיבה שארחם עליו רק כי הוא במצב צבירה של חתיכות
&nbsp
27.
פחות פרזיט אחד.
אחד, איזור (05.05.19)
איפה האל שלך עכשיו , יא ליצן?

אבל מצד שני.. אותו חסיד גור:

דיווח: ההרוג פנחס פשווזמן הי''ד גונן בגופו על עוברת אורח

פרטים חדשים על הפגיעה הקטלנית הערב באשדוד
נפגעת חרדה שפונתה לבי"ח ברזילי באשקלון סיפרה כי פנחס פשווזמן גונן עליה בגופו בעת פגיעת הטיל הקטלני.
כתוצאה מכך ספג פגיעה קטלנית של רסיסים, נפצע אנושות ומת כעבור דקות אחדות.
מקור: כאן 11 (במהדורה)

הגיס החמישי הרבה יותר מסוכן מחמאס

vinney

Well-known member
זה, בדיוק זה. נרשמת לתפוז במיוחד כדי לכתוב את זה?

vinney

Well-known member
לא, משעשע בעיקר

הרי ברור שמדובר בחשבון בוט שמנוהל על ידי גורם זר שמנסה להתסיס את האווירה, פשוט מוזר לי לראות אותם מבזבזים זמן וכסף על הפורום הזה... אפשר לחשוב איזו תועלת תצא לכם מזה שיהיה פה עוד שרשורפלצת אחד

CANADA101010

New member
מה הסיכוי שאיחול כריסמס שמח באפריל בוט?

בשנת 2018 מושל קליפורניה, ג'רי בראון, חתם על חוק הדורש שבוטים יידרשו להצהיר בפני משתמשים כי הם מדברים עם תוכנה

מה הסיכוי שאיחול כריסמס שמח באפריל הוא בוט?
תשובה 100 +

CANADA101010

New member
האם הבוטים קשורים למשרד לנושאים אסטרטגיים??

https://www.the7eye.org.il/312203
המשרד לנושאים אסטרטגיים מכחיש בפני בג"ץ כי הוא אוסף מידע על ישראלים, אך מוכן לחשוף את הפעילות המסווגת רק בפני שופט במעמד צד אחד
https://www.meida.org.il/?p=8832
300 מיליון שקל באפלה: על החשאית המטרידה שאופפת את פעילותו של המשרד לנושאים אסטרטגיים

debby12

New member
מנהל
יש דבר כזה משרד לנושאים אסטרטגיים

אשקרה למדתי משהו חדש. פספסתי את ההודעה על הקמתו אם היתה כזו.

תודה על הקישורים ו-
<בקרוב על מסך הכסף: הבוט ילשין עלינו לגלעד ארדן שהחלפנו הרהורי כפירה בקיסר מקיסריה, ואז נהיה ראשונים בתור למחנה הריכוז הישראלי הראשון
>

debby12

New member
מנהל
אפשר הסבר בגוף הסרט לגבי מיהו/י בעיניך "גיס החמישי"

ה"הרבה יותר מסוכן מחמאס" בעיניך? ומדוע הוא "הרבה יותר מסוכן מהחמאס" בעיניך?

זה הנשים? הצמחונים/טבעונים? הגרושות? החרדים (כמו המסכן שנהרג מטיל היום באשדוד)? הערבים אזרחי ישראל? או כל מי שאיננו "יהודי כהלכה"? כל-מי-שלא-הצביע-לביבי? קטיגוריה אחרת שפספסתי?

וגם, מה ה"פתרון" שאתה מציע לבעיית ה"גיס החמישי" שאתה מזהה? אני מניחה שמדובר בפתרון סופי?

מיקי חיימוביץ', בבקשה שלה להחליף את הריפוד, פונה אלי...

לא נראה לי שבאמת מעניין אותה התגובות האלימות והשונאות, מקסימום זה קצת מפחיד אבל באלימות הכללית בחברה הישראלית כרגע, זה נדחה לשוליים.

היא פונה אלי כי אני צימחונית, ואני לא אקנה נעלים / תיק / כיסא מעור כי מבחינתי זה לא מוסרי. וכן, אני אזכור שהיא בקשה את זה עד לבחירות הבאות... אם הייתי מצביעה לה אלו הייתי בישראל? בטח לא רק בגלל כיסאות העור, אבל היא מנסה לבנות תדמית מסויימת שפונה אל קהל מסויים שהבקשה הזאת לא נראת לו חריגה או לא הגיונית.

היה לי פעם קטע בחנות, כשראיתי תיק שמצא חן בעיניי, הוא לא נראה לי עשוי מעור אמיתי אבל זה לא היה כתוב בברור, שאלתי את המוכרת בשביל להיות בטוחה, והיא בהתנצלות אמרה שזה לא מעור וכו וכו... היא די הופתעה כשבשמחה קניתי את התיק דווקא בגלל שהוא לא היה מעור...

debby12

New member
מנהל
אני לא צמחונית

הייתי רוצה להיות אבל גם ככה קשה לי למצוא משהו לאכול עם הצליאק והתלות שלי במסעדות וכו' בנסיעות עבודה

אבעל גם אלי הבקשה שלה מדברת, גם כי אני אוהבת מאוד בעלי חיים וגם כי אני רוצה לכבד אמונה של כל אדם אם אפשר, ולא רק לכבד אמונות דתיות
.

כתבתי "אם אפשר" כי מן הסתם יש גבולות. אם יהיה חבר כנסת אצטקי שירצה להקריב תינוקות אדם בהתאם לאמונתו זו תהיה בעיה...

ולרצוח צמחים רק בשביל קפה ותה זה מוסרי?

משום מה אוהבי חיות אוהבים רק חיות שדומות לנו גנטית, יונקים בעיקר, אף אחד לא הואשם על הרג גוקים ונמלים.

danacama10

New member
גם אני לא צמחונית

אבל לעולם לא אקנה מוצר מפרווה או מוצר שעשוי מחיה שנהרגה עבור העור שלה. אני אוהבת חיות וחושבת שזה לא מוסרי להתעלל בהן. הלוואי שתעשיית הבשר היתה הומנית יותר, ואני תומכת בכל יוזמה שמקדמת זאת, גם אם זה אומר שאשלם יותר על בשר/ביצים.
אבל, הבקשה של מיקי חיימוביץ' פשוט לא הגיונית. אבל הכסא כבר קיים. לזרוק אותו לפח עכשיו לא יתרום דבר, חוץ מזיהום הסביבה עוד קצת. גם כל תהליך היצור של כסא חדש לא תורם לסביבה אם חושבים על זה. לו היתה מבקשת שיתנו לה מושב מבד כשהכסאות הנוכחיים מתבלים ומגיע הזמן להחליף, הייתי מעריכה אותה. כשזו הפעולה הראשונה שהיא עושה לאחר שנבחרה, והיא עוד רצה לדווח על זה לעיתונות משדר בעיני שיחסי הציבור חשובים לה יותר מפעילות אמיתית.

למעלה