מקרה מוזר ביותר

מקרה מוזר ביותר ../images/Emo186.gif

והנה הסיפור..... הייתי בקשר עם מישהו מהלימודים שלי. היה מאוד נחמד, היה לנו כל הזמן על מה לדבר עוד לא הספקנו לריב או לכעוס. הוא שאל אותי אם אני רוצה לנסוע איתו בסילבסטר לחו"ל, ואני אמרתי לו שקר מדיי ובסוף החלטנו לנסוע לאילת. להפתעתי הוא הלך כבר למחרת להזמין מקום, כלומר הוא היה מאוד נלהב. והכל המשיך להיות בסדר. אתמול, דיברנו בטלפון, 3 משפטים בסכ"ה, שלום-שלום, ואז היה צליל ניתוק. אני הבנתי שהבטריה שלו נגמרה, אלא שטעיתי. הבחור החליט שהוא לא מדבר איתי יותר. לא עונה לטלפונים או ל-S.M.S כשהתקשרתי ממספר אחר, הוא ניתק ברגע ששמע את הקול שלי. מה זה צריך להיות????????????????? אשמח לשמוע דיעות על המקרה הכל-כך תמוה ומתסכל הזה שמוצי אותי מדעתי! תודה.

pikov

New member
איזו יכולת אבחנה מדהימה

ממש ענית לשואלת ופתרת את התהיה שלה. כל הכבוד!!!

אלמרה

New member
אההה אתה... גם כאן... נו, מילא.

מה שטוב שאתה ממש עוזר לה כשאתה מתנגח בי. חשבתי שתתעלם ממני כפי שאני התעלמתי ממך.

אלמרה

New member
אם כך לא הפסדת כלום.

צאי מזה מהר וככל שתמהרי כן ייטב לך. אכן התנהגות לא בוגרת הוא מדגים ואת לא צריכה לסבול, דפדפי הלאה הרי הים מלא דגיגים צעירים ויש בהם גם בעלי בשלות ובגרות ההולמים את ציפיותייך. מאחל לך הצלחה.

אם את לא מקבלת תשובות ב../images/Emo56.gif

נסי אולי במייל או בדרך כתובה אחרת?! אפשר להבין כמה יכולה להיות מתסכלת ההרגשה, בשל אי ידיעה. תשאלי לפשר השינוי בהתנהגות <ההתעלמות> אם הוא "יטרח" להסביר,מה טוב, אם לא, זה סימן שבגרות היא לא מנת חלקו,כך שלא הפסדת כלום,ואולי אפילו הרווחת. בהצלחה.

mika tal

New member
מתוקה...../images/Emo24.gif

תסלחי לי לא משנה מה הסיבה זו לא צורת התנהגות. הוא מתנהג כמו ילד בן 4. יש משהו שקרה מעבר? וויכוח אולי? בכל אופן, אם הוא בן אדם שלא יודע לדבר או ללבן דברים, אין לך מה לחפש אצלו. ההתעלמות הזאת זה קטע מפגר ביותר. לכי תדעי אם בכלל הזמין מקום. כנראה שרוט.. תמשיכי הלאה.. רק טוב.. מיקה

על בגרות זה בטח לא מעיד

אבל אולי זה נובע ממשהו שהיא אמרה/עשתה? ברור שהדרך הנכונה והבוגרת היא לפתוח קלפים, בכל מקרה ההתעלמות הזו ילדותית גם בעיני <בלשון המעטה> אבל אם מאוד מפריעה לה אי הידיעה,היא יכולה לנסות לברר. ואולי את בעצם צודקת,אם הוא שווה את ההשקעה,הוא ירגע ויבוא להסביר לבד.

shaniza

New member
מסוג הדברים שיכולים

להוציא גם אותי מדעתי. אם הוא לא עונה לך כלל , גם לא לאי מיילים... תנסי אולי לברר עם חבר משותף שלכם. לא עולה לך שום דבר בראש לגבי השיחה הזו שהיתה לכם שאולי גרם לו לזה? אולי הוא קנאי וגילה שנפגשת עם איזה אקס? משהו??

ניסיתי הכל

ניסיתי טלפונים, S.M.S, מייל, כלום לא עוזר. אין לנו חבר משותף, אנחנו לא מכירים הרבה זמן. אין קטע של קנאה, כי שוב, אנחנו בתחילת ההיכרות ובשיחת הטלפון האחרונה בכלל לא הספקנו לדבר מעבר לשלום-שלום. פעם הקודמת שדיברנו הכל היה מצויין. כ"כ מוזר... הוא בן 30, למה הוא מתנהג כמו בן 10???

נימשון

New member
כי לפעמים כשאנישם נפגעים

הם לא חושבים עם הראש אלא עם הלב וכידוע לכולנו הלב לעיתים מוביל אונו בדרכים ממש לא נבונות.... אל תשפטי עד שאת לא יודעת מה קרה שגרם לו להתנהג כך. אני מסכימה עם כותבי שההתנהגות הזאת לגמרי לא מקובלת למרות שאני בהחלט יכולה להבין מאיפה היא הגיע, תני לו עוד צ'אנס להסביר.

נימשון

New member
הזוי משהו...

לא מצליחה להבין מה גורם למישהו להתנהג ככה כשיש לכך סיבה אז בטח שאני לא מבינה את ההתנהגות הזאת שאין לה כל סיבה הגיונית. אני מציעה שתשאירי לו הודעה במשיבון בה את מסבירה לו שאת לא כל כך מבינה מה קרה ושאת תשמחי לשמוע את הצד שלו כדי להבין מה קרה ואולי לנסות לפתור זאת כי הוא והקשר בינכם חשובים לך, משם הכדור כבר נמצא במגרש שלו וכל שנותר לה זה לכבד את ההחלטה שהוא יקבל.

magenta73

New member
מאוד תמוה

עוד מקרה העלמות... יש לי תיאוריה בנושא. שגיבשתי עם כל נסיון חיי הענף... גברים, בשונה מנשים, לא ממש מתעמקים, מנתחים, מחפשים מעבר... אצל גברים, לפחות רובם, מדובר בשחור ולבן. ובמעשים. רוצה\לא רוצה. צייד\ניצוד. ניצוד?> בורח. לדעתי ברגע שהם מרגישים מאויימים הם בורחים. אם זה איום בגלל שהבחורה מוצלחת (מהם), אם זה בגלל שהיא יודעת מה היא רוצה גם בחייה הפרטיים וגם בזוגיות וכן הלאה. ולפעמים הם מפחדים מעצמם וממידת הרצון שלהם מאותה בחורה. ובורחים. אני יודעת שאני מקצינה. אני יודעת. אבל תנסו לראות מעבר להקצנה. ואת, מתוקה, אני יודעת שזה בטח אוכל אותך, אבל... תשנני. הוא לא בשבילך. ההפסד לא כזה גדול, אם הוא נעלם בלי להגיד לך למה.

את מקצינה.....

נכון שגברים חושבים בשחור ולבן.... זה מה שתמיד אמרתי - אבל היי - הם לא תמיד בורחים.. מצד שני - עם הבחור הראה התלהבות בהתחלה ואחר כך הראה סימנים שהוא נחטף ע"י חייזרים או שאולי הזכיר את מושג SD6 לאויר - שיעלם... אולי מוטב שכך - אם זה מספיק חשוב לו הוא יחזור ויסביר - אם זה לא חשוב לו - זה לא תריך להיות חשוב לאף אחד - והוא לא שווה את התסכול. אל תבנו מגדלים באויר ואל תגורו בהם... האמת תצא לאור בסוף -

ד נ י ת3

New member
MEN

אי אפשר איתם, אי אפשר בלעדיהם. האמת? הבחור באמת נשמע לי כמו תיקים באפליה. דפדפי. אני לא אוהבת לצאת עם חיזרים.

lironbi

New member
לי זה נראה שהוא חזר לאקסית שלו

והוא לא יכול לענות כי הוא לא ידע... לא מצאתי עוד סיבה למה הוא לא יכול לענות. או שאולי תשאלי אנשים מהלימודים מה הסיפור שלו, אולי ריכלו עלייך והוא שמע משהו שלא מצא חן בעיניו...יש אנשים פסיכופטים... חשבתי שהם באים רק אליי... תבורכי

סוף סוף הוא התקשר ../images/Emo153.gif

היום בצהריים הוא סוף סוף התקשר והתנצל על ההתנהגות המוזרה שלו. הוא טוען שהוא היה קצת בלחץ בגלל משהו אחר שקשור בחיים שלו (הוא הסביר לי מה זה). הוא התנצל די הרבה...

למעלה