מקרה מוזר ביותר

נימשון

New member
למה זה כל כך נורא../images/Emo35.gif

למה לא נראה לכן שיכול להיות לזה הסבר הגיוני
למה לא לסלוח אם מישהו עשה טעות והבין שזו טעות
למה הכל חייב להיות כל כך קיצוני

מסיבה פשוטה

שום דבר לא מצדיק התעלמות שלו ממנה,ובטח לא לאורך זמן. שום דבר אינו מצדיק העדר הסבר כלשהו,ולו מייל או SMS קצר. לא יעלה על הדעת,שהוא לא מצא דקה להקדיש לזה זמן, תסלחי,זה משהו מעבר ל"בעיה אישית כלשהי".

נימשון

New member
אבל לה הוא פירט

מה הבעיה, היא לא צריכה לבוא ולפרט לנו מה שנאמר לה. אני מסכימה איתך ששהתנהגות שלו לא לעניין אבל יש לא מעט גברים שלא רואים את זה ככה ולכן אני חושבת שכן אפשר להסביר ולהגיד שזה לא מקובל ורק במידה וזה חוזר על עצמו לעצור את זה באותו הרגע. נראה לי שהיד מאוד קלה על ההדק בלפסול אנשים וזה חבל...

קראת היטב את מה שכתבה?

היא התפתלה הרבה זמן עד שהאיש הואיל בטובו. אכפת לך שנשחק לרגע את משחק הסימולציה? נניח ואת במקומה,העלם מתעלם,את מתקשרת,הוא לא עונה, כשאת מנסה ממספר חסום,הוא עונה,מגלה שזו את- מ-נ-ת-ק! למייל הוא לא ענה,אפילו לא טרח לאותת באיזשוהי דרך. היית מקדמת את פניו בברכה אחרי ימייים שנזכר שיש למי להסביר?

נימשון

New member
ידמתי את פניו אחרי כמעט שבוע

כן, היה לי מקרה כזה לפני חודשיים כמעט וכן, הסכמתי להקשיב לו וכן, היה לו הסבר הגיוני לגמרי וכן, הסכמתי לסלוח.

נימשון

New member
והמשכנו לצאת

עד שגמרתי את זה מסיבות אחרות לגמרי. את זה שההתנהגות הזאת לא מקובלת ולא מתקבלת הוא הבין ולא חזר עליה שוב.

לא יודעת מה היה המקרה אצלך

כמו שהיא תיארה את זה כאן,זה לא נראה טוב, ואני כנראה לא היחידה שחושבת כך. אני כמובן לא שופטת,איש/ה הישר בעיניו/ה יעשה/תעשה.

נימשון

New member
הבחור התקשר והתנצל שוב ושוב

אני אישית באמת לא יודעת מה עוד הוא יכל לעשות....קורה שעושים טעויות בחיים...קורה לכולנו...

אני לא מנסה

לרפות את ידייך,רק יודעת שמי שלא לוקח אחריות על דבר "פעוט" כזה,מחר יכול לעלות על מטוס לג'מייקה,ויחזור תוך חצי שנה להסביר.

נימשון

New member
אלה לא ידי, אני את דעתי יודעת

זו הבחורה שתחזור, תקרא ותקבל את ההחלטה שלה. בואי נסכם שאנחנו רואות את הדברים אחרת, מאז ומעולם הייתי סלחנית יותר...

magenta73

New member
מנסיוני

נעלם פעם אחת, יעלם שוב. וזה לאחר שהייתי מאוד סבלנית וסובלנית. מצאתי את עצמי נפגעת פעם אחרי פעם אחרי פעם. יכול להיות שמדובר במשהו חד פעמי. ומאוד קיצוני. ואני מקווה בשבילה שאכן על כך מדובר. אבל משום מה... אני לא יודעת...

נימשון

New member
לפעמים העבר רודף אותנו

אני מכירה את הנסיונות האלה שבגללם אנחנו פוסלות כל מה שנראה דומה ובערך אבל אדם שונה מתנהג שונה ואי אפשר להסיק תמיד מאחד לשני. אם הגעתי למסקנה אחת ברבות ימי זה שלפסול זה נורא קל וכנראה הגיע הזמן לחפש סיבות להשאר ביחד ולא סיבות איך ולמה להעיף אותם.

אלמרה

New member
אני חושב כמוך מגנטה...

כל מקרה צריך להידון לגופו אבל... נעלם מסיבות לא מוסברות בצורה כל כך בוטה? גם אלף הסברים אפילו טובים, לא יבטיחו שהוא לא ישוב על ה"טריק" הזה... ויתן אח"כ הסברים "טובים"... זהו גשם? אלו הן טיפות? בטוח???

למעלה