מקרה שקרא לי..

avsilaster

New member
מקרה שקרא לי..

שלום. אני בן 18.5 יום שישי האחרון(עשרים ושמונה). נהגתי במכונית באיזור תל אביב. מרוב טיפשות כנראה שלא שמתי לב לתמרור של-אין פרסה. לאחר מכן..אי הקשבה לשוטרת ונעצרתי אחרי רדיפה של דקה. אני נהג חדש..רישיון יש לי חצי שנה. הסעתי שני אנשים יותר מהמותר. אודה לכם אם תכתבו איך אפשר לצאת מזה..או מה אפשר לקבל ולהקל על העונש. תודה רבה. חשוב לציין-שאין לי תיק פלילי והכל נקי אצלי מהבחינה הזאת.

מתוק, תסביר לי בבקשה, מה זה אי ציות לשוטר

אחד החברים אמר לך סע סע סע בוא נברח לה? או שבטעות לא שמעת אותה קוראת לך במגה פון רכב מספר אחד אחד ארבע לבן סובארו עמוד בצד? לא שמעת? לא רצית לשמוע? דבר תכלס אנחנו פה לעזור, לפרגן? אולי, תשמע, תנשק לשלום את הרישיון, נהג חדש אוכל חרא פי 7 זה שאין לך עבר פלילי לא קשור, עכשיו יש לך סתם , יהיה בסדר, משפט, תקבל שלילה חודשיים אולי אולי אולי תנאי תקבל וכאלה חפיףףףףףף כל החיים שלנו בכביש אנחנו על תנאי רק אזהרות ורק תנאי תאמין לי זה מרגיע את הנהגים חבל על הזמן כמה שזה מרגיע ורואים שינוי בכביש, ואני בכביש 6 שעות ביום, אלה שמשתוללים, צריך להוציא אותם להורג,

avsilaster

New member
תראה...

אין ספק שעשיתי דבר לא בסדר. לא השתוללתי חלילה. ולא שמעתי את הניידת כי הייתי אם מוזיקה. ברגע שראיתי עצרתי. אני לא יודע מה לעשות כבר..מה אני יכול לקבל?

guya72

New member
לגבי עבירה

של אי ציות להוראת שוטר - אתה יכול לטעון שלא שמעת מאחר ושמת מוזיקה. אינני יודע עד כמה זה יעזור לך, אבל שיהיה. לגבי ההסעה של 2 נוסעים מעל המותר - זה לבדו גורר שלילת רשיון לתקופה של 3 חודשים לפחות. כתוצאה מכך, תצטרך (אח"כ) להתחיל לימוד נהיגה מחדש (תיאוריה + שיעורי נהיגה + טסט ). בקיצור - תגיד לרשיון שלום לתקופה הקרובה.

בגדול, אתה כנראה אדם לא בוגר....

אני מציע לך שתוותר על תענוג הנהיגה למספר שנים עד שתהייה בוגר מספיק לאחריות על מעשיך! . תאמין לי שזה לטובתך (וגם לטובתינו)

avsilaster

New member
שאלתי אותך אם אני בוגר או לא?

לא שאלתי אותך אם אני בוגר או לא..ודעתך בנושא הזה לא מעניינת אותי. במקום לנסות ליהיות קצין או איזה שוטר בכיר שחושב שיודע על מה הוא מדבר הייתי מציע לחשוב קצת לפני שאתה כותב דעות לא נכונות על אנשים אחרים..

לא שוטר ולא קצין....

אני שונא שוטרים יותר ממך. . רק מה,? בגלל טיפוסים כמוך אני מרגיש לא בטוח בכביש! וכמובן שגם משפחתי האוהבת נמצאת בסכנה!!! . אבל מכיוון שמשפחתי ואני לא בראש דאגותך, ואתה דואג לעצמך, אז גם אני דואג לך ומציע לך להמתין מספר שנים עד שתחזור לכביש בוגר ואחראי למעשיך!

סליחה, אבל היא צודק,

אני בכביש 7 שעות ביום אני רואה מלא מלא מלא מטומטים צומת, כן? יש בה רק ישר ברמזור איזה טיפשה עשתה פרסה שמאלה ונכנסה במונית מגיע לה, פרקה לו ולה את הטמבון, מתחת 4 אלף שקל נזק היא לא תצא ואמן שלא פחות מ10 ועוד מה, היא היתה בפלאפון, אם שוטר היה רואה אותה, זה שלילה והאמת, עברה שם ניידת הסתכלה, והלכה עניין של מזל בחיים, יש אנשים נוהגים 20 שנה בלי פעם אחת עם חגורה, גם בפלאפון גם מהירות גם עבירות ופעם אחת לא תפסו אותם, זה הכל מלמעלה, זה מזל, זה המזל שלך חביבי בגלל טיפשים בכביש, אני כמעט נהרגתי עשרות פעמים תלמדו את הלקח, תצייתו לחוקים זה הכל עניין של חינוך! ברגע שאתה מחנך את עצמך מההתחלה ,לנהוג לפי החוקים אין לך ממה לפחד!! ואם פעם ב3 שנים תפסו אותך על עבירה, זה שטויות זה לא נורא !!! אבל רק אחת ל3 שנים זה איכשהו סביר!

למעלה