מקרה שקרה היום בדרך לכרמי יוסף!

מקרה שקרה היום בדרך לכרמי יוסף!

היום בדרך לכרמי יוסף ,בדרך לרכיבת שטח בערך בסביבות השעה 10 אנחנו נוסעים בכביש באיזור כרמי יוסף שבצידי השוליים היו הרבה רוכבים שרכבו כביש בשוליים. זה בסדר. אבל היה רוכב אחד שרכב על קו השוליים ואפילו מחוצה לו. כבר מתווח רחוק כולם באוטו הבחינו באותו בן אדם טמבל! אין לי מילה אחרת! והתחילו לומר איזה בן אדם דפוק,אידיוט וכאלה.... שהתקרבנו לעברו ציפצפנו לו והוא עשה תנועה עם היד של"עברו עברו אני שם עלכם ז@#ן!" ממש חוצפה של בן אדם דפוק! ממש חוסר שכל מוחלט! הוא לא מבין שאם מכונית פוגעת בו הוא מת והנהג יוצא אשם שלא בכך! בשביל לעבור אותו היינו צריכים לסטות מהנתיב שלנו שמאלה לעבר הנתיב הנגדי שגם זה יכול לגרום לתאונה!!!! ואני שואל איפה השכל שלכם רוכבי הכביש? אתם עד כדי כך חסרי שכל ? אתם רוצים למות בכוח ולהכניס אדם חף מפשע לכלא בגלל אותה שטות של רוכב מטומטם שניסה את מזלו על קווי השוליים? מה? אי אפשר לרכב בתחומי השוליים? צריך על הכביש בשביל לעשות דווקא?!? אני שמעתי על מקרה שנהג זרק פחית על רוכב והגבתי על זה בצורה של: נהג דפוק וחסר שכל! אבל עכשיו אני מבין את הנהג ב100% כל אחד היה מתעצבן מאותו רוכב שגם הפריע למהלך נסיעת מכוניות על הכביש והגדיל בהרבה את הסיכוי לתאונה וגם התנהג כמו ערס דפוק! אז אם זה ככה אז תתחילו להירגע על הכבישים , אף אחד לא צריך לעשות תאונה ולשבת בכלא ביגלל הדברים הדפוקים שאתם עושים על הכבישים!

Infin1ty

New member
באיזה שעה?

אתה מדבר על כביש 44 שמתחבר לרמלה? אם כן רק דע לך שאי אפשר כל הזמן לרכב שם בשוליים כיוון שיש בעיה בשוליים, קרה מקרה עם רוכב שבאותו קטע הגלגל שלו נכנס במסילות שיש בשוליים שם ופשוט עף (עכשיו אם היה עובר שם באותה דקה רכב , הרכב היה דורס את הרוכב למוות, למזלו לא היה שם רכב והוא רק יצא פצוע) לפעמים באותו כביש (44) יש צורך בלעבור קצת מימין לשוליים על מנת לרכב שם בכלל.. אני מבין שאתה רוכב שטח ואתה כנראה לא ניסית לרכב עם אופני כביש, הצמיג יותר דק ולכן יכול להכנס למסילות הצרות שיש לפעמים שם בשוליים (בתקווה שאנחנו מדברים על אותו כביש)

זכותו של הרוכב לרכוב על הכביש

יש בכביש הזה שלטים שמזהירים על כך שיש רוכבי אופניים בתור רוכב ונהג(גם אם זה שטח או פרירייד) אתה הוא זה שצריך לנסוע לאט, ולכבד את רוכבי הכביש. להאט ולעקוף אותם בזהירות תוך מעבר לנתיב השני, ואם אי אפשר לעבור לנתיב, סע לאט עד שיהיה אפשר. בסך הכל תגיע אולי 5 דקות מאוחר יותר למחוז חפצך, אני חושב שזה מחיר נמוך בהרבה מפגיעה בבן אדם! גישה כמו שלך היא בדיוק הגישה שהורגת רוכבים בכבישים. אני לא מצדד ברוכב שטרח להביע את דעתו בתנועת יד, גם הוא לא ממש "חסיד אומות העולם" וגם הרוכבים צריכים לכבד את נהגי המכוניות. אבל למה לצפצף? אתה לא יודע להשתמש בדוושה האמצעית/שמאלית ברכב? (הברקס) צפירה בצופר מלחיצה ומבהילה את רוכב הכביש, וגורמת בדיוק לתגובה שקיבלתם איפה השכל שלך? אתה מתבטא באלימות ומתנהל באלימות על הכביש? עושה הכללות? ("ואני שואל איפה השכל שלכם רוכבי הכביש? אתם עד כדי כך חסרי שכל ?") מה זה "רוכבי הכביש"? כמו בכל מקום, ציבור רוכבי הכביש מורכב מאנשים ואנשים מתנהגים שונה אחד מהשני. וכמו שאמרו לך כבר: לא תמיד אפשר לרכוב בשוליים, ליד כרמי יוסף יש מספר מקומות בהם בשוליים יש חריצים מסוכנים ולכן רוכבים זזים לכיוון צידו השמאלי של הקו הצהוב. תנהג בזהירות, כבד את רוכבי הכביש ואל תצפור להם. עקוף לאט ובצורה בטוחה, תהיה סבלני ותנסה לא להתנהג כמו ה"ישראלי המכוער" ברגע שאתה נמצא מאחורי ההגה.

cobra_1

New member
../images/Emo91.gifלהדפיס לאבא הנהג כמובן

הנער בן 14 והוא לא הכתובת

GAD333

New member
הנער אומנם "רק" בן 14 אבל הכל....

מתחיל ממע' החינוך ובבית...היום הוא חושב ככה כבן 14....עוד כשנתיים ,שלוש יהיה לו גם רשיון ואזי לא ממש הייתי רוצה להיות במקום אותו רוכב עליו הוא מדבר

smigol

New member
לא נכון.

לאף רכב אסור להפריעה לתנועה נקודה. ולעינינו מותר לאופניים לנועה בכביש בן עירוני בתנאי שהם לא מעכבים את התנועה ו-או יוצרים סיכון.הווה אומר או כאשר הכביש ריק או על השול.

Gspin

New member
למיטב ידיעתי לאף כלי רכב

כולל אופניים, אסור לנסוע מימין לשול.

Infin1ty

New member
היי, אל תכליל

לא כולם באותו גישה כמו אותו ילד שחושב כך. אני תמיד אומר להורים שלי ולאחי הגדול להאט מתי שאנחנו רואים רוכבי אופניים או נכנסים לשטח שיש בו הרבה רוכבי אופניים ללא קשר אם זה שטח או כביש. מצידי גם לאחר בחצי שעה והעיקר לא להוריד רוכב אופניים (גם לרוכבים יש חיים)

S h u g i

New member
כנראה זה עינין של גיל אצלך

אבל אני בטוח שאם וכאשר אתה רוכב בשטח , בכרמי יוסף או מנרה והולך רגל מתהלך לו להנהתו באמצע הסינגל אתה מקלל את החוצפן שהרס לך ראן ואילץ אותך ללחוץ על הברקס .. כצת כבוד הדדי לא יזיק לך .

מיקי בר אור יש לי להגיד לך משהו

הנהגים צריכים להתחשב ברוכבי הכביש? זה מה שאמרת? שהנהגים צריכים להתחשב ברוכבי הכביש? אולי אני בן 14 אבל כל תינוק יודע שהכביש נועד לתחבורה מכוניות יותר מכמה רוכבי אופניים. אתם חושבים שהכביש הוא שלכם? אני לא צריך לעצור או לסטות מהנתיב רק בגלל רוכב אופניים שחושב שהכביש הוא של אבא שלו. הוא צריך להתחשב במכוניות!!!!!!! הוא לא יכול לנסוע על השוליים? שירד מהאופניים ויעבור את הקטע הבעייתי ברגל וזהו ! או שלא ירכב שם! שוגי- דווקא אתמול ברכיבת השטח בכרמי יוסף היה טיול של כמה עשרות אנשים שפשוט השטלתו על המסלולים, לא אמרנו כלום, עצרנו בנקודה מסוימת עד שהם יעברו והמשכנו. היה רק מקרה אחד שאישה אחת צעקה לי "היי ילד מה אתה עושה פה עם אופניים" וזה מזה הרתיח אותי כי זה אותו דבר כמו שהרוכב כביש נפנף לי ביד ועשה תנועות של עבור עבור.בשני המקרים האנשים חשבו שהמקום נועד בשביל הצרכים הפרטיים שלהם ושבכלל זה היה ההפך. הכביש הוא בשביל מכוניות וכרמי יוסף בשביל אופניים!!!!

oren_hershco

New member
אתה מבין לאט, אז נסביר לך יותר לאט

אפילו בישראל, מדינה בה כיבוד חוק וחיי אדם הם בתחתית סדר העדיפויות, החוק מחייב אותך לנהוג כפי שמיקי אמר. זה בכלל לא נתון לשיקול דעתך, אתה מחוייב לנהוג כך. זכותך לא להבין או לא להסכים, אבל זה מה שהחוק אומר. זכותך גם להגר לטורקיה, שם נוהגים כפי שאתה כל כך אוהב, כלומר "מי-שדרסתי-על-הכביש-אשם-כי-הוא-בכלל-היה-שם". אורן

Infin1ty

New member
אתה שם לב שאתה לא יודע מה אתה כותב?

אני אולי לא מכיר את כרמי יוסף, אבל בוא נסקור דקה את מה שכתבת. אתה בעצם חושב שכרמי יוסף הם רק לרוכבי אופניים, אתה מדמה את האישה לרוכב אופניים וזה אומר בעצם שאתה זה המכונית וזה אומר שאתה חושב שכרמי יוסף הם רק לרוכבי אופניים. אתה לא יותר חכם מאותו רוכב שרכב קצת ליד השוליים, אותו רוכב שרכב קצת ליד השוליים הוא חכם, הוא סימן למכונית לעבור אותו, ממה בדיוק התעצבנת? מזה שבמקום שהגעת לכרמי יוסף ב 10 וחצי אז הגעת ב 10 ו- 40 דקות? בגלל אנשים כמוך שממהרים כל הזמן וחסרי סבלנות רוכבים נדרסים.

Infin1ty

New member
ד"א

אני מבין שעדיין לא התחלת ללמוד נהיגה ואתה לא מבין שהכביש הוא גם לרוכבי אופניים, ברגע שאין שוליים (במקרה הזה ממש השוליים לא רכיבות) לאותו רוכב אופניים מותר לעלות על הכביש (וחוץ מזה שיש שלטים "זהירות רוכבי אופניים"), אופניים הם כלי תחבורה.

otz1

New member
מקרה שקרה לי.....

אתמול בחזרה עם קבוצתי לכיוון רמלה על כביש 44 רכבתי לתומי בשוליים.רכב שחזר מעקיפה "עזר"לי להכנס לתוך החריצים. התוצאה פשוטה,עצם בריח שבורה,קסדה שבורה פגיעת ראש,אובדן הכרה אופניים פגועות,חתכים בכל חלקי הגוף וזאת עוד בגלל שנסעתי בשוליים. ללא קשר,אשמח אם מישהו ייתן לי תרגילים לבית לטריינר פשוט,יד ימין מחוץ לתחום למשך חודשיים אבל לא מתכוון לתת לרגליים מנוחה,אז,אשמח על כל עזרה.

דבר ראשון החלמה מהירה זה הכי

חשוב,שתחזור לרכב כמה שיותר מהר, אבל זה היה נמנע אם לא הייתה רוכב בכביש הזה ומה לעשות אבל אתה הבאת את זה על עצמך מה לעשות! גם אני לפעמים נאלץ ואני מדגיש נאלץ לרכב כביש ובדרך כלל זה הכביש בין צומת ביל'ו עד לקדרון, למי שלא מכיר דרך בין עירונית נאלצתי פעם אחת לנסוע בכביש זה בשוליים ופשוט אין מצב שאני חוזר על הטעות הטפשית הזאת! אני רוכב ומשאית במהירות של 100 קמ'ש נמצאת חצי מטר לידי. אני רוכב אקסטרים ודרופים וקפיצות זה התחביב שלי וסף הפחד מדברים מפחידים אצלי הוא די גבוה אבל לחזור על רכיבת הכביש המטומטמת הזאת אני לא אחזור!!! ממש התגרות בגורל!

Sybh

New member
ילד, מוטב היה לסיים את ההודעות שלך

בשרשור הזה, הודעה אחת, או שתיים, קודם. מה זאת אומרת "אתה הבאת את זה על עצמך מה לעשות"??? אתה מביך את עצמך וחבל.

חחח אני לא מביך את עצמי

אבל אני יודע שרכיבת כביש זה הדבר הכי מסוכן שיש מכל רכיבות האופניים וכל נפילה אחת קטנה יכולה לגרום למוות בטוח ולכן אני בכבישים לא רוכב יותר! מי שרוכב שיהיה לו בכיף, רק שידע שהסיכוי שלו לצאת מזה שלם קטן יחסית ואני לא הייתי לוקח ת'סיכון. ולא יאשים שום נהג או מכונית! כי הוא היה יכול למנוע את זה! ואתה לא תגיד לי מתי להפסיק!

למעלה