האיש מאחורי הכינוי
New member
פדיחות או לא...
זה חלומו של כל גבר
זה חלומו של כל גבר
כשגבר מאזור המרכז מציע לך מפגש ביום חמישי, עלייך להבין שהוא לא באמת מתכוון. אילו רק ידעת מה קורה בכבישים דווקא ביום חמישי, היית מבינה, שהגעה ביום ה' היא הסיוט הגדול ביותר של נהג או נוסע מהצפון לדרום או להפך. לכן, הבטחה לגבי יום ה' בשבוע דינה להימחק ככתיבה על הקרח. זה לעולם לא יקרה. ואני אומר לך את זה מניסיון של אדם שנוסע לעתים מהצפון לת"א ובחזרה ולא כדי לממש סקס, אלא כדי לבצע עבודה. עדיף כבר ללון בת"א ולחזור משם ביום ו' על הבוקר, או לקבוע את המפגש בימי ב' או ג'. ככה זה "עובד".אבל הם לא אמרו לי שאם יהיו בחיפה ניפגש.
הם אמרו לי שניפגש הסופ"ש הזה. הראשון בכלל קבעתי איתו ליום ספציפי- לחמישי. והוא פשוט הבריז לי.

אז מילא היו אומרים מראש שאם הם יהיו באיזור ניפגש, אבל הם עבדו עליי.

לא ביקשתי שמיניות באוויר, הם אלה שרצו לבוא ולהיפגש והציעו חדר. וכשזה הגיע לרגע האמת הם נעלמו.

כן, אני צריכה לחפש באיזור שלי.

אשאל אותך שתי שאלות.למה שגברים יהיו מאונני מקלדת?
במיוחד אם הם אהבו את איך שאני נראית ואני אהבתי את המראה שלהם. למה לא לעשות סקס אמיתי ולהישאר רק בהתכתבויות ואז להיעלם?
מנסה להבין הגיונית מה הסיבה. להתחרמן ממני בהודעות או בווידאו, להביא ביד. אבל לא לממש את זה לפגישה אמיתית.
מילא היו בחורים מכוערים, או מוזרים. ניחא. אבל אלה בחורים שנראים טוב, לא דפוקים. אז לא ברור לי מה המשחק הזה.
מה, משעמם להם אז הם מדברים איתי להעביר את הזמן?
לעולם לא אדע ואבין.
הרי כשהם בטח מכירים מישהי במציאות ולא באינטרנט, הם לא מאונני מקלדת איתה ובטח נפגשים שוב אחרי הפגישה הראשונית ולא מדברים איתה רק בהודעות ווידאו. אז למה כשזה באינטרנט זה קורה?
היה לי אחד שאמרתי לו שאם יש שינוי שיעדכן אותי. כמובן שנעלם ולא עידכן אותי. כמובן שהבנתי שאם לא כתב, לא ניפגש. אבל הציפייה הזאת של אם יבואו/לא יבואו מרגיזה!
למה אני צריכה להרגיש שהם עושים לי טובה?
נמאס לי!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.