מקרים שהסוד לא עובד לי בהם

כמו פרופסור היגינס, אני לא אוהבת את כולם

במידה שווה. מה שלא אהבתי קצת יותר מהרגיל, זה ההצהרה שלך כאילו התפיסה שלך יותר הגיונית באיזושהי צורה מהתפיסה של הסוד.

ofra221

New member
למדען חלל

יש בזה משהו, כשזורמים עם החיים ולא לחוצים הכל באמת מסתדר על הצד הטוב ביותר ("יושב באפס מעשה, הכל מעצמו יעשה") יכול להיות שזאת הסיבה אולי שהסוד לא עובד לי על דברים שחשובים לי באמת. מאחר וזה כ"כ חשוב לי אני מתעסקת בזה יותר מדי במקום להניח לזה לאחר שביקשתי ופשוט להיות מוכנה לקבל את זה שזה יגיע השאלה היא איך משתחררים?

זאת ה-שאלה

ולדעתי אין הרבה אנשים שידעו לענות לך, כי שנים על גבי שנים כל העיצות הטובות והדרכים החדשות מתמקדות באיך להקנות לך ידע נוסף, או לשתול בך רעיונות חדשים.. ולא משנה כמה הם קוסמים.. בסופו של דבר הם לא מבטלים את הרעיונות הישנים שעליהם גדלת, שאלה הרעיונות שבסופו של דבר מנהלים את החיים שלך, לא משנה כמה את מנסה להתנגד. אף אחד עוד לא גילה איך לבטל למידה. חוץ מביירון קייטי
זהו עכשיו שגיליתי לך את הסוד.. לכי תחקרי על זה .. בהצלחה

gils33

New member
../images/Emo24.gifמדען יקר

תיאוריית הסוד והדת לא מתנגשים. כולנו מבינים ויודעים שיש איזשהוא כח עליון(אתה יודע מה,אני אדבר בשם עצמי) גם אם אנחנו מאמינים בשם. השם כולו טוב ומטבע הטוב להיטיב,לכן אין שום בעיה לבקש מהיקום/מהאל את בקשותינו,הרי יש לך מיליון הוכחות כאן שהשיטה עובדת,כדי לקבל משהו אתה צריך לבקש,לעשות את המקסימום כדי לקבל אותו. אז יש כאלו שעושים זאת בתפילה ויש כאלה שמבקשים בע"פ ויש כאלו שמאמינים בתאוריית הסוד. נכון הזמן עובר,העונות חולפות ואין מה לעשות אבל בהחלט ניתן לבקש ולקבל את רצונותיך בחיים והם לא חייבות להיות דווקא חומריות. כיף להרגיש טוב,לחייך,לאהוב,לתת ולקבל אז למה אתה חושב שזה פוסל את הדת בזה שמישהו מנהל פה את הענינים. אתה אומר שולט על מולוקולות,אנרגיות ים וכוליי...אני מוסיף ואומר אפילו אם הוא שולט עלינו ומנהל לנו את העינינים עדיין אנחנו יכולים לבקש,לעזור לעצמנו,ליצור מציאות,הרי ידוע גם בתנך שאדם חייב לעזור לעצמו לקבל את רצונותיו. מצד שני כתוב גם בגמרא שאדם יכול להביא עליו גם דברים רעים ואני לא אכנס יותר עמוק מזה למרות שישנם דברים בקבלה וגם בזוהר וגם בספרי הרמח"ל שאומרים שהסוד ואנרגיות הסוד עובדות. חס ושלום לא בנימה שלילית אלא רק באהבה

על מה.. למען השם .. אתה מדבר?

מי דיבר על דת? מי דיבר על אלוהים? על מה אתה עונה בכלל?

gils33

New member
../images/Emo5.gifגם אם עניתי

לך שלא לעניין לא קרה כלום יקירי יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון - למרות זאת יש הרבה תובנות חשובות בתשובה שלי שאולי אחרים יאהבו אז איך אומרים אל תרתח עזריאל -- הכל באהבה

את יכולה

את רק צריכה לפעול בהתאם להוראות כדי שזה יגיע, וזה לא רק לעשות מדיטציה ולמשוך את זה, ואז כשאת מקבלת סימנים, להמשיך לעשות מדיטציה ולמשוך את זה ולא לעשות שום דבר נוסף.

למעלה