../images/Emo24.gifמדען יקר
תיאוריית הסוד והדת לא מתנגשים. כולנו מבינים ויודעים שיש איזשהוא כח עליון(אתה יודע מה,אני אדבר בשם עצמי) גם אם אנחנו מאמינים בשם. השם כולו טוב ומטבע הטוב להיטיב,לכן אין שום בעיה לבקש מהיקום/מהאל את בקשותינו,הרי יש לך מיליון הוכחות כאן שהשיטה עובדת,כדי לקבל משהו אתה צריך לבקש,לעשות את המקסימום כדי לקבל אותו. אז יש כאלו שעושים זאת בתפילה ויש כאלה שמבקשים בע"פ ויש כאלו שמאמינים בתאוריית הסוד. נכון הזמן עובר,העונות חולפות ואין מה לעשות אבל בהחלט ניתן לבקש ולקבל את רצונותיך בחיים והם לא חייבות להיות דווקא חומריות. כיף להרגיש טוב,לחייך,לאהוב,לתת ולקבל אז למה אתה חושב שזה פוסל את הדת בזה שמישהו מנהל פה את הענינים. אתה אומר שולט על מולוקולות,אנרגיות ים וכוליי...אני מוסיף ואומר אפילו אם הוא שולט עלינו ומנהל לנו את העינינים עדיין אנחנו יכולים לבקש,לעזור לעצמנו,ליצור מציאות,הרי ידוע גם בתנך שאדם חייב לעזור לעצמו לקבל את רצונותיו. מצד שני כתוב גם בגמרא שאדם יכול להביא עליו גם דברים רעים ואני לא אכנס יותר עמוק מזה למרות שישנם דברים בקבלה וגם בזוהר וגם בספרי הרמח"ל שאומרים שהסוד ואנרגיות הסוד עובדות. חס ושלום לא בנימה שלילית אלא רק באהבה