מקשרת לכן הודעה משמחת הנה
D daldan New member 23/6/04 #2 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo95.gif שיעבור בקלות ובכיף. ושכל יום יהיה הודעות משמחות כאלה
L lulyK New member 23/6/04 #7 קולולולולולולו../images/Emo24.gif את לא יכולה לדמיין איזה חיוך מרחת לי על הפרצוף עכשיו! אושר גדול, ההודעה שלך
קולולולולולולו../images/Emo24.gif את לא יכולה לדמיין איזה חיוך מרחת לי על הפרצוף עכשיו! אושר גדול, ההודעה שלך
O ornaok New member 23/6/04 #8 בשעה טובה!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif איזה יופי!! שמחה מאוד מאוד בשבילכם! שיהיה קל, תקין ונעים!!
בשעה טובה!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif איזה יופי!! שמחה מאוד מאוד בשבילכם! שיהיה קל, תקין ונעים!!
1 1איתן ולהב שלנו New member 23/6/04 #10 יופי!קרו לך הרבה דברים טובים בזמן ה אחרון! מאחלת הריון קל תקין וארוך.
ש שיפסלה New member 23/6/04 #12 מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif הרבה בריאות שיהיה קל מקווה שזה לא מתנגש לך בתפקיד החדש
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif הרבה בריאות שיהיה קל מקווה שזה לא מתנגש לך בתפקיד החדש
א אפעופ New member 23/6/04 #13 שירים ריקודים וצהלולים ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif איזה יופי. שמחה וצהלה. אני ממש מאושרת בשבילכם. מאוד מאוד שימחה אותי ההודעה שלך. שיעבור בקלות ובאושר גדול. מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!!
שירים ריקודים וצהלולים ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif איזה יופי. שמחה וצהלה. אני ממש מאושרת בשבילכם. מאוד מאוד שימחה אותי ההודעה שלך. שיעבור בקלות ובאושר גדול. מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!!
Y yaelia New member 23/6/04 #15 איזה יופי ../images/Emo140.gif מרגש נורא ומשמח נורא. שיהיה ארוך, משעמם ומהנה.
N new mermaid New member 23/6/04 #16 ../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif איזה יופי של הודעה! מצטרפת למאחלות שיהיה ארוך, קל ומשעמם!
../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif איזה יופי של הודעה! מצטרפת למאחלות שיהיה ארוך, קל ומשעמם!
ג גורבי New member 23/6/04 #17 שימחת אותי מאוד ../images/Emo24.gif שיהיה תקין, ארוך, משעמם וכמה שיותר קל.
ע עינבלית New member 23/6/04 #18 ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gifעמית מזל טוב ענקי!!! מחזיקה את כל האצבעות כן| להמשך הריון קל, תקין, זוהר, מואר וללידת אח/ות מקסים/ה לתמר ה ה!
../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gifעמית מזל טוב ענקי!!! מחזיקה את כל האצבעות כן| להמשך הריון קל, תקין, זוהר, מואר וללידת אח/ות מקסים/ה לתמר ה ה!
ע עמית@ New member 23/6/04 #19 כן ../images/Emo9.gif מסתבר שדברים טובים יכולים לבוא בצרורות, באמת תקופה טובה |טפו| |אייקון של עין הרע| תודה תודה תודה
כן ../images/Emo9.gif מסתבר שדברים טובים יכולים לבוא בצרורות, באמת תקופה טובה |טפו| |אייקון של עין הרע| תודה תודה תודה