מקשרת לכן הודעה משמחת

גלשני

New member
עמית אני כל כך שמחה בשבילכם!

עוד
בדרך, זה נפלא. שיעבור משעמם וקל

isidora

New member
בשעה טובה ../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

שיעבור בכייף ובהנאה גדולה שיהיה הריון עגול ארוך ותקין

עדי 5

New member
עמית,מזל טוב

בזמן שהקישור נפתח קיוויתי שזו אכן ההודעה שאני אמצא, מן תחושה ותפילה והנה זה קרה. המשך הריון קל ,נעים ובריא. בשורה נפלאה.

sael

New member
מזל טוב עמית ../images/Emo65.gif

שיהיה בשעה טובה ושיעבור בקלות ובבריאות. ממש שמחתי לקרוא
.

תמי29

New member
מזל טוב עמית!!!!

אצלינו אומרים שאנשים יפים צריכים להביא הרבה ילדים. והפס יצור שלך באמת מוצלח!!! הרבה מזל טוב ושיעבור בקלות ובבריאות.

משוש30

New member
איזה יופי!!!! ../images/Emo65.gif (זיקוקים

ושאגות שמחה) לא חיכית לי בסוף (בסדר מותר לך...) איזה יופי איזה יופי איזו שמחה!!!!
איך את מרגישה?

אור67

New member
וואו!בשורה מרגשת.

לא יכולה לחשוב על בשורה יותר מרגשת מאשר זו המבשרת על חיים חדשים. הריון קל תקין ובריא.

cookie1

New member
המון המון ../images/Emo49.gif

איזו הודעה משמחת ונפלאה
שההמשך יהיה ארוך ומשעמם !

mummy

New member
משמח מאוד מאוד

המון מזל טוב. ושיעבור בקלות. אז את בעניין של טנדם עכשיו?

hagitag

New member
איזה יופי!!!! מזל טוב!!! כמה משמח

לראות הודעה שכזו. עשית לי את הבוקר! גם לי נורא קשה להתעדכן כאן בפורום מפאת חוסר זמן, אבל הודעה כזו בהחלט שווה תגובה רועשת וצילצולי פעמונים. החזקתי כל כך הרבה אצבעות, עשיתי כל כך הרבה פוווווו לכיוונך, איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך הריון קל, נטול בחילות ושאר חולירות, שתהני ממנו כמו שנהנת מההריון ומהלידה הקודמים, זה בהחלט דבר מופלא, בעיקר אחרי כל כך הרבה ציפיה... ושוב, רק שהפעם אני מקדימה עליך בהרבה... מה התמ"ל? ותעדכני הרבה, איזה כיף לשמוע, אני ממש מתרגשת. המון מזל"ט גם ליוסי ולתמנונה המתוקה שעוד מעט תצתרך לחלוק את המרחב של המיטה עם עוד יצור קטן (גם בבטן זה תופס הרבה מקום...)

למעלה