מראי מקומות - שירי פסח

אני יודע שכתבת...

והוספתי על זה (כנראה שהודעות במחשב שונות מהפלאפון) שזה באמת שיר מוצלח של בעלז.

שאר האומנים...

בנה ביתך- ניגוני חסידי ויז`ניץ מתוך הדיסק אודה. 2.והיא שעמדה-ניגוני חסידי מודז`יץ מתוך הדיסק מודז`יץ חי-א. 3. המעביר בניו-ניגוני חסידי מודז`יץ מתוך הדיסק מודז`יץ חי-ג. 4.חד גדיא מאותו דיסק של מודז`יץ. 5. בנה ביתך מתוך אותו דיסק של מודז`יץ. 6.אדיר הוא-רננו חסידים מתוך הדיסק אוהבי ה`. 7. קל בנה- רננו חסידים מאותו דיסק. 8.חסל סידור פסח רננו חסידים מאותו דיסק. 9.יציאת מצרים-להקת אוף שימחעס מתוך הדיסק עליכם ועלינו. 10.והיא שעמדה-מיכאל שטרייכר מתוך הדיסק אתה אחד.

רפילה...

היית כזה מתוק עם הרשימה המדהימה שהצגת, למה היית חייב ללכלך עם אופ שימחעס?... ועוד הערה, את שטרייכר כבר כתבתי. תודה על השירים.

עוד שני שירים

1. דוד ורדיגר- על זאת מתוך "מליצר עונג שבת", ניגוני מעליץ. 2. קמפ שלוה משה גולדמאן- ליל שימורים מתוך קץ הפלאות, לחן מ. גולדמאן, עיבוד משה לאופר.

שלמה קרליבך...

1.אדיר הוא-מתוך הדיסק המיטב של קרליבך וכן מתוך הדיסק הנשמה לך וכן מתוך הדיסק ישראל בטח בה` וכן מתוך הסידרה שנות התשעים. 2. המעביר בניו-מתוך הדיסק מלאכי עליון 3.בנה ביתך-מתוך הסידרה שנות התשעים.

Rצינית

New member
פששששששש איזו התמצאות מכל הזמנים...

בס"ד ככה מעצמכם??או עזרה מאתר כלשהו??

Rצינית

New member
טוב....נרחם...פינת העברית.

בס"ד הילדודס' כאן הפגנו התמצאות במוזיקה מכל הזמנים.. נהנתי לעלעל בהתמצאות ה"כ"כ רחבה.אז באה השאלה מהיכן ההתמצאות הטובה במוזיקה מכל הזמנים??? מובן???מקווה... אגב.רפוש-חשבתני שהתמצאותך רק במוקומנים..יפה לך:)

פסח-עממי...

1.ממצרים גאלתנו 2. על זאת שבחו אהובים 3. המעביר בניו בין גזרי ים סוף מי שיודע מי הזמר ששר במקור את השירים האלה ומי הלחין אותם אשמח לדעת.

האמת, לא יודע

אבל אני רק יודע שממצרים זה לחן חבד"י ונדמה לי שגם המעביר. לגבי על זאת, נדמה לי שזה לחן ויזניצאי עתיק אבל אל תתפסו אותי על המילה.

למעלה