מרגיז אותי בדף הראשי

עינבלית

New member
מרגיז אותי בדף הראשי

מדור חדש בפורום. פחחחח (קולות כעס) מרגיז אותי הכותרת "לא חייבים להניק" בדף הראשי של תפוז עם קידום של פוסט שכבודו במקומו מונח אבל את זה לקדם??? לא חייבים להניק? לא חייבים. אבל הנקה זה הדבר שצריך קידום, ולא בקבוק. בקבוק זו ברירת המחדל. בקבוק זה מה שדוחפים לך ליד כשאת ממוטטת אחרי לידה, ויש לך בייבי בלוז וכולך דמעות. בקבוק זה מה שאחות התינוקיה דוחפת לו לפה בלי לשאול אלא אם שמת שלט "רגישות לחלב פרה ולסויה" על האקוואריום שלו ואין להם מה לעשות עם זה כי התמל או חלב פרה או סויה ושניהם גרועים מאוד לכל קיבה, לא רק של פרי בטנך. בקבוק זה לא בגלל שלא חייבים הנקה. בקבוק זה בגלל שאי אפשר הנקה. נניח בגלל תרופות שמצילות לך את החיים/תיפקוד אבל אסורות למניקות. או בגלל שההנקה לא הלכה. או בגלל שהחלטת שאת לא מניקה (וזו זכותך). אבל לא הייתי רוצה לחשוב שיש מישהי שמניקה והכותרת הזו בדף הראשי גורמת לסובבים אותה ללחוץ עליה להפסיק. כל הזמן לחצו עלי. כל הזמן. לא מספיק מעייף וסוחט להיות אמא לתינוק, צריך גם לענות לכל המענים. מה? את מניקה? יותר קל בקבוק! קראתי בדף הראשי בתפוז שלא חייבים הנקה. אז זוהי מחאתי. סבבה, תקדמו את הרשימה החשובה הזו. אבל לא כותרת ראשית. בצד. זו דעתי. עינבל

volcman

New member
הרשומה עוסקת בהוראות הטכניות של

האכלה מבקבוק. הפוסט לא עוסק בכלל ביתרונות מול החסרונות של האכלה מבקבוק / הנקה.

volcman

New member
טוב, אז קראתי שוב את הכל.

קבלי ביטול על מה שכתבתי בתגובה הקודמת. (יש לי תירוץ - אני לפני קפה...
).

shy-1

New member
מבחינה הגיונית, הרי שאם חוזרים בגיל מבוגר ...

לטיטולים, מדוע שלא נחזור לינוק(בתנא שנבחר את המינקת כמובן).

פנומן 72

New member
סביר להניח שביום שתחזור לטיטולים

אתה תאבד את יכולת היניקה, אע"פ שתחסר שיניים ...

mAmA MiSiSiPi

New member
אין קשר

בין איך שניסו לקדם את הרשומה ולבין מה שכתוב בה כאמא שבקבקה וגם הניקה זה פוסט מצוין למי שבחרה להאכיל מבקבוק אין שום קשר לבחירה או אי בחירה בהנקה

volcman

New member
עיבלית יוצאת נגד בכותרת

שתפוז בחרו להשתמש בה, לא נגד הרשומה עצמה (ואני מסכים איתה). :)

mAmA MiSiSiPi

New member
אבל זה ידוע שתמיד כשמקדמים

מעוותים את הכתוב שיצא מפולפל יותר אני כבר לא מתרגשת כשאני לוחצת על משהו אחד ומקבלת משהו לגמרי אחר

suki da yo

New member
זה שאת לא מסכימה עם התוכן

לא אומר שהרשומה לא צריכה להיות מקודמת (לצורך העניין, בכלל לא קראתי את הרשומה, כך שאני מגיבה עקרונית). עוד מעט יבוא בצי ויגיד: "תפוז מקדמים שלל של דעות ותכנים, שמתאימים לקהלים שונים, ולא קיים תוכן שכולם יסכימו איתו. גם במקרה הזה, יש מי שתומך בהנקה, ומי שלא, ואנחנו רק מקדמים תוכן איכותי ומעלים את הנושא לדיון", או משהו דומה.

עינבלית

New member
אני כן מסכימה עם התוכן

הוא משובח ויעיל! אני לא מסכימה עם הכותרת בדף הראשי שתפוז העניקו להפניה לפוסט. "לא חייבים הנקה". זו פרסומת שלילית.

אני מניחה ששום אם

לא תפסיק להניק את תינוקה על סמך כותרת בלבד. אם האם תהיו מעוניינת היא תכנס לקרוא את כל הרשומה. מה גם שהפוסט עצמו לא מדרבן לשנות את דעתה של האם, אלה שהוא מדריך מצויין לאם שבוחרת להניק מבקבוק ממגוון סיבות כמו שציינת.

עינבלית

New member
אבל זה מה שאמרתי!

לא האם, אלא הסובבים אותה שילחצו אותה עוד קצת לפינה שאין ממנה חזרה. קראי שוב את דברי, במטותא!

למעלה