מרגיז אותי בדף הראשי

נו, באמת.

את חושבת שעורכי התוכן של תפוז מעורים בכל מאבק, קושי או אג'נדה? הם לא אמורים לדעת את זה וגם אם כן, הם לא *חייבים* לקדם דווקא מהזווית הזו. יש נשים שלא רוצות להיניק, וסיבותיהן עמן. עבורן זו לא ברירת מחדל, זו בחירה. ובכל מקרה, להגיד שהכותרת "לא חייבים להיניק" תעודד מישהי לא להיניק... זו הגזמה לדעתי.

Bezalel P

New member
תשובת מחלקת התוכן

להלן תגובתה של מנהלת מחלקת התוכן לדברים: הויכוח אם חייבים או לא חייבים להניק הוא נושא חם ומעורר רגשות וכעסים מזה שנים רבות ומדובר בנושא שנוי במחלוקת עם מחקרים לכאן או לכאן. אינני מסכימה עם הקביעה כי הכותרת מהווה פרסומת שלילית להנקה. באותה מידה יכולה הייתה לעלות כותרת עם משפט כמו ''השתגעת? את לא מניקה?" מה שהיה מעורר התנגדות בקרב נשים (או גברים) המתנגדות להנקה. הכותרת שנבחרה היא כותרת מושכת אך לא פוגעת, לא מזיקה ואיננה מעודדת התנהגות כזו או אחרת.

../images/Emo207.gif עכשיו קצת לא נעים לי אבל תודה

ראיתי שפרסמתם את הרשומה שלי ורציתי לומר תודה לכל העוסקים בדבר. אם כי קצת לא נעים לי עכשיו מאחר והסיטואציה שנוצרה היא שאני מקטרת ואתם מקדמים אותי. אבל עדיין... זה לא שוק מחנה יהודה ואני רוצה לומר תודה רבה לעורך/ת תוכן על ההחלטה המפרגנת
וכן, בשוק מחנה יהודה לא אומרים תודה, צועקים את זה.

Ronit FL

New member
תתרגזי. זה נכון. לא חייבים להניק.

הנקה זו בחירה. האכלה מבקבוק זו בחירה. בקבוק זה בגלל שלא בא לי להניק. 3 ילדים בריאים, 2 מאובחנים כמחוננים. אופסי... יצאתי מהנורמה של אלו שלא מניקות. אגב, את הקרניים שצמחו להם, אני מסתירה עם ולקרו. ואל תבלבלי שהכותרת הרגיזה אותך. התוכן של הדברים שרשמת כאן מדבר בעד עצמו.

למעלה