מרגישה לא טוב

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

1ט ל י

New member
טיול בטבע זה תמיד טוב...

אם טיול בטבע מרגיע אותך- טיול בטבע זה מה שכדאי לך לעשות. אני תמיד בעד טיול טוב. במיוחד כשזה עם החבר (הלוואי והיה לי...). רק אל תתישי את עצמך, ואל תזלזלי ב-
(אני בטוחה שאת יודעת את זה, אבל בכל זאת...). תהני, טלי.

ל3

New member
שמחה שיותר טוב ליצן|

הי אני נורא שמחה בשבילך שהבדיקות יצאו בסדר ושאת מרגישה טוב שזה ישאר ככה ותודה ששאלת על האדויל

נועה בת

New member
אדוויל

לא יודעת מה דיברתם קודם על האדוויל - אבל אני מקווה שזה ברור לכולם שזה אסור בתכלית האיסור !!!

שאנל

New member
אבל אני.. אוהב להיות בבית...

אז אם את משתעממת, צאי מהבית, כן אני יודעת שהיום מסוכן להיות בחוץ, אבל לא ניתן למצב להכריע אותנו
(יש בי רוח פטריוטית בימים האחרונים). לכי לסרט, לכי לטיול מזג האוויר הוא מושלם לא חם מידי, השמש לא חזקה מידי ואפשר להתגונן ממנה... קראי ספר בפארק או סתם תסתכלי על עוברים ושבים. לפעמים כשמרגישים חלשים הכי טוב זה להיות מחוץ לבית, לאגור אנרגיה ולחזור.

ל3

New member
עדיין רע

צהריים טובים לכולם בבוקר כבר חשבתי שאני מרגישה יותר טוב אך לצערי לקראת הצהריים ההרגשה הרעה שוב חזרה כואבים לי הפרקים בטירוף ונראה לי שיש לי חום כמו כן אין לי מצב רוח מה יהיה?

gaia20

New member
אני כל כך מבינה אותך...

אני מבינה מה את מרגישה, אני מבינה את התסכול שאינך יכולה לעשות כרגע ולו דבר אחד כדי להקל מיידית על ההרגשה הרעה וכל כך צר לי שאני לא יכולה לעזור לך חוץ מלעודד אותך כאן.... אני יכולה להגיד לך מה אני לפעמים עושה- מתעלמים מהכאב. אני יודעת שזה קשה וכמעט שלא ניתן לביצוע אבל תנסי לעסוק בדברים שמעניינים אותך, דברים שיסיטו אותך ממחשבות הכאב... מחר יום חדש- מחר את תרגישי יותר טוב.
נמצאת כאן כל יום בשבילך, אני כאן לשמוע אותך, שלך, גאיה

ל3

New member
ההרגשה משתנה

ערב טוב לכולם מוזר שההרגשה הכללית שלי משתנה משעה לשעה. בבוקר הרגשתי זיפט כאבו לי הפרקים ונראה לי שהיה לי קצת חום ( לא בדקתי) אך הלכתי ללימודים. אחרי הצהרים הרגשתי יותר טוב . זה כל הזמן משתנה וזה כל כך מוזר. עדיין יש לי חולשה איומה וגם פריחות. ביום ראשון אני יעשה את הבדיקות ונראה מה יהיה תרגישו טוב

gaia20

New member
הי

אני מקווה שהרגשתך הטובה תתפוס פיקוד על ההרגשה הרעה. מחזיקה לך אצבעות לבדיקות טובות או לפחות סבירות, אנא חזרי לעדכן אותנו. שלך, גאיה.

ל3

New member
הולך ובא

אני בהחלט יעדכן. הבדיקות הם ביום ראשון וזה בטח יקח שבוע עד שאני אקבל את התוצאות. בנתיים קורה משהו נורא מוזר. יש לי סימפטומים שיכולים להעלם לחזור פתאום. כמו חום- יכול להיות לי בבוקר 37.7 חום ואחרי הצהריים כלום. או שכואבים לי הפרקים ופתאום זה נעלם. נורא מוזר. בנוסף יש לי שלשולים נוראיים וחוסר תאבון. איך זה שהסימפטומים חוזרים ונעלמים?

gaia20

New member
אל תבהלי אבל לדעתי

זו התלקחות של המחלה... חום וכאבי פרקים הולכים וחוזרים, ירידה בתאבון (להזכיר לך שבזמנו ירדתי מהתקלחות המחלה אצלי 7-8 קילו...)... זה נשמע לי כמו זה. אני מקווה שהתוצאות יראו אחרת ושזו שפעת של כמה ימים. יתכן מאוד שזו שפעת כי אני לא יודעת על הופעת שילשולים בלופוס... שילשולים+חום+כאבי פרקים+ירידה בתאבון= זה קורה לי שאני חולה בשפעת... גאיה.

ל3

New member
הלוואי שהיה אפשר לדעת בוודאות

אני גם מאוד מקווה שמדובר במשהו על רקע וויראלי. העניין הוא שעצם זה שזה הולך ובא גורמת לי לחשוב אם בכלל יש לי את המחלה. כי לרוב הסימפטומים אינם נמשכים זמן רב אך הם חוזרים. ( אולי סתם מתוך תקווה כי זה הכול חלום בלהות)

ל3

New member
הלוואי שהיה דרך לדעת בברור

גם אני מאוד מקווה שמדובר במשהו על רקע וויראלי. בכל אופן מה שהכי מטריד אותי זה האופן שבו זה מופיע שגורם לי לחשוב שאולי אין לי את המחלה. כי לרוב הסימפטומים מופיעים וחולפים תוך זמן יחסית קצר ואז חוזרים שוב ( אולי זה מתוך תקווה כי אין לי את המחלה)

למעלה