מרגישה לבד..

toxic2004

New member
השיר של הרוסים בחתימה??

"משהו טוב 2"

2ת מלך

New member
לקנאות? ההפך אני מרחמת עליה

אני לא באה מרוח רעה.. אל תביני אותי לא נכון...

חיהchaya

New member
גמני לא באה מרוח רעה...

פשוט הבחורה זו סותרת את עצמה... "אז בבקשה אם יש מישו שיכול להוציא אותי מהיצר הזה שלא אתפתה להכיר מישהוא" מצד אחד היא שומרת על עצמה ולא רוצה ח"ו להכשל, ואז היא מכניסה את עצמה למקום כזה שהיצר בו כפול ומכופל במיוחד אם היא מרגישה ש"חסר לה משהו" והיא מתבטאת בצורה שלדעתי דורשת התייחסות גברית, ואפילו יהיו גברים "נחמדים " שמאוד ירצו "לעזור" לה!

את צריכה להיות עסוקה בעבודה.

משהו כזה .אתגר ואז לא ישעמם לך ולא תרגישי התפרצוית

אין מי שיוכל לשמור עליך!

רק את בכוח הבחירה שבידיך, ואלוקים! העצה היחידה שאוכל לתת לך, הגאון מוילנא אמר שכשם שתורה תבלין לגברים, כך צניעות תבלין לנשים. אם תקפידי על צניעות יהיה זה התבלין מפני יצר הרע! בקשי מאלוקים שמכוחו ישפיע עליך וייתן לך את הכוח להתגבר. בהצלחה

איילי, תבדקי עם עצמך דבר אחד...

קודם כל הגילאים שנתת לא יכולים להיכנס בקטגוריה אחת. מסכימה איתי שבת בת 14 לא בוגרת ומיושבת כמו בת 18? וגם בגיל 18 מסופקני אם היא בוגרת די הצורך. נתת את תחילת גיל הטיפשעשרה ואת הסוף שלו, זה הבדל עצום. בכל מקרה תשאלי את עצמך מה מניע אצלך את הרצון להתחתן. הרושם שנוצר אצלי מההודעה שלך הוא שדווקא בשלב הנוכחי שלך המניע שלך הוא בדיוק ההפוך ממה שצריך כדי להתחתן. לא מתחתנים כי חסר מישהו, זו סיבה רגשית. המניע צריך להיות שכלי, הרגש נלווה.

איילי את לא פחות מגיל 19

נשמע שאת יודעת טוב מאד מה ומי... נשמע שאת במקום אחר לגמרי.. שעברת דבר או שניים בחיים..

למעלה