מרגישה שאני אוכלת יותר מידי..

חנה101010

New member
קצת מתימטיקה - ומסקנה אחרונה. לא אציק יותר.

סתם בשביל לסבר את האוזן לגבי הערך התזונתי של ארוחת הבוקר שלך. ובזה אני מסיימת להפריע את מנוחת השכנים.
המרקחת שלך מכילה 5 ליטר מים ו- 4 אפרסקים.
את שותה בכל בוקר חצי כוס מיץ. זאת אומרת שאת שותה בערך 0.08 מאפרסק אחד בכל בוקר. או במילים אחרות, 8% מאפרסק אחד. או 8 מאיות אפרסק. לא אייגע אותך בחישוב המתימטי, אבל ככה זה יוצא. זה אומר שאת שותה חצי כוס מים בטעם אפרסק ותו לא. ברור לגמרי שזאת לא ארוחת בוקר. זה יכול להיות תחליף מעולה לשתיה במשך היום. אבל זה לא משביע. בטח לא עד הצהריים. ליבי תעזור לך כבר עם דיאטנית, אבל נראה לי שבשורה תחתונה, את לא אוכלת יותר מדי, אלא פחות מדי. במיוחד ממה שצריך. זאת לא ביקורת. זאת עצה שאת יכולה לקבל או לא, כרצונך. האחריות על מה שאת מכניסה לגוף היא שלך ושלך בלבד. אני ואחרים יכולים רק לייעץ לך. עצה מקצועית תקבלי מדיאטנית. ואל תחכי לה 3 חודשים. זה דחוף.

Sexywoman5

New member
חנה:

את לא מציקה! אני פה כדי לשמוע את הדעות שלכם.
כדי לקבל מימכם עצות וליישם אותם מניסיונכם האישי.
אני לאחרונה מרגישה שאני אוכלת יותר ממה שאכלתי מאז הניתוח. וזה מלחיץ אותי.
מה גם שבחודש האחרון ירדתי רק 2 קילו כל החודש. ועד עכשיו הייתי יורדת קילו בשבוע..
אז כן אשמח לחוות דעת.. ולא, אתם לא מציקים.

אופירA

New member
מנהל
דעתי שיש לך המון סוכר באוכל ובשתייה

לא ענית לגבי הפטל - אם הוא עם סוכר או דיאט. אני מרגישה שהוא פטל מתוק, כלומר 80 קלוריות לכוס.
בשתייה אסור שיהיה סוכר, למי שלא רוצה להשמין, וכבר היה שמן בצורה מורבידית. יש לו בעייה מטבולית, והסוכר הוא האויב הראשי שלו. כמו לחולה סוכרת.
גם באוכל רצוי שלא יהיה סוכר וקמח לבן, אבל זה עוד מילא, פה ושם.

עדיף לאכול לחם מקמח מלא או אורז מלא או דגנים מלאים אחרים, פריכיות מאורז מלא - מאשר תפוחי אדמה וקוסקוס או אורז לבן. אפשר מדי פעם תפוחי אדמה, אבל לא כתזונה קבועה, כי זה כמו קמח לבן.
אני לא חושבת שאת אוכלת יותר מידי פחמימות מורכבות, אבל פחמימות בצורת סוכר יש לך הרבה יותר מידי באוכל, ולכן את רעבה.
חלבונים באמת חסר לך, וכדאי להוסיף מוצרי חלב ודגים. גם זה סיבה לרעב. כמו כן, כנגד הרעב, כדאי לאכול חלבונים ופחמימות ביחד. וכמובן לפזר את האוכל שכל 3 שעות תאכלי משהו.
צריך לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום. אפשר עם תרכיז דיאט כמעט בלי קלוריות, אבל לא משקאות דיאט שיש בהם 20 קלוריות לכוס (10 קלוריות ל-100 גר').
אפשר להכין לימונדה מלימון סחוט עם ממתיק מלאכותי.
יש שוקו דיאט שמכינים בבית - 1/4 ליטר חלב, 3/4 ליטר מים, 2 כפיות קקאו (לא שוקולית! קקאו נקי, בלי סוכר), 7 מנות ממתיק מלאכותי (שמקביל ל-7 כפיות סוכר).
אם את שותה את זה בבוקר במקום המיץ - חסכת סוכר והרווחת חלבון. תוספת של יוגורט קטן (או חצי) בבוקר או מעדן דיאט ללא סוכר - לא תזיק.

Sexywoman5

New member
היי,

לגביי הפטל , אכן הוא לא דיאטטי.
אני מקבלת את עיניין הפטל.
אני לא אוכלת קוסקוס
ולא תפוחי אדמה. . אולי פעם בשבוע.
אני כן אוכלת אורז לבן - וגם זה 2-3 כפות ביום יומיים שלוש בשבוע. אני לא רוצה לוותר על זה. זה טעים לי ואני אוהבת.
אני כן שומרת .. אבל עשיתי את הניתוח גם כדי שאוכל לאכול אוכל נורמלי.
איני אוכלת לחם בכלל. אני כן אוכלת פריכיות. שבדרך כלל זה בא עם סלט טונה.
אני שותה בול 2 שלוקים מהמיץ פירות רק כדי לקחת כדורים.

אני כן חושבת שאני צריכה להכניס לתפריט שלי מוצרי חלב.
דגים ועוף לא בא בחשבון . אני לא אוכלת..
רק חזה עוף... מה שאכלתי ביומיים האחרונים.

אתן דוגמא לתפריט שאכלתי ביומים האחרונים:

10:00 2 שלוקים מרק פירות
12:00 כף וחצי נודלס עם ירקות מוקפצים
16:00 חצי חזה עוף על המחבת עם 3 כפות סלט כרוב לבן (ללא מיונז)
20:00 חצי כוס קרונפלקס K עם 3 כפות חלב
23:00 כף נודלס עם ירקות (הייתי פתאום רעבה)

היום: (חיבת לציין שהתחלית עבודה חדשה היום כך שהשעות והאוכל עצמו התבלבלו לי )

6:30 2 שולקים מיץ פירות
7:00 חצי כוס קרונפלקס K עם 3 כפות חלב (לא שתיתי את מה שנשאר אחרי שסיימתי לאכול את הקרונפלקס)
10:00 חטיף אנרגיה 87 קלוריות
13:00 חטיף אנרגיה 87 קלוריות
14:30 כף נודלס עם ירקות
16:00 חופן של קרונפלקס
18:00 רבע פיתה עם סלט טונה (שהקאתי אותו אח"כ לצערי. כניראה שלחם באמת לא עושה לי טוב.)
20:15 חצי חזה עוף עם מלפפון אחד וכף אלף האיים 5%

אופירA

New member
מנהל
אם את מעיפה את הפטל זה מעולה

כבר עשית בכך הרבה מאוד.
אי אפשר לעשות שינויים דרסטיים בבת אחת. לכן את האורז לא צריך לשנות, רצוי כן להכניס איזה כף של מוצר חלב (גבינה או יוגורט או מעדן דיאט) בבוקר, עם המיץ פירות, ויום אחד כשיהיה לך חשק וסבלנות, תנסי את השוקו דיאט. לחילופין, את יכולה לנסות להחליף במיץ הפירות את הסוכר בממתיק מלאכותי.

קורנפלקס וחטיפי אנרגיה זה עם המון סוכר. זה בטח חד פעמי אצלך, אז בסדר.
אבל תמיד עדיף לשאוף לאכול דווקא פריכית או קרקר עם גבינה או טחינה או טונה או חומוס - איזה חלבון.
הנודלס עם הירקות נראה לי בהחלט, וזה לא יותר מידי. חזה עוף מעולה שאת יכולה לאכול. את לא אוכלת יותר מידי אוכל, רק יותר מידי סוכר.
בהדרגה, בסבלנות, תטפלי במאכלים עם הסוכר, ותשתדלי להמעיט בהם כמה שיותר לטובת דגנים מלאים + חלבון.

Sexywoman5

New member
אופירה המקסימה!

תודה רבה, את נותנת לי תחושה באמת באמת טובה.
תודה על העצות! אמשיך לעדכן!!

למעלה