מרגישים באויר כבר את בא החג?/tapuzforum/images/emo151.gif

אני1948

New member
אנחנו..

לא מתחפשים, ושולחים בערך 15 משלוחים למשפחות מהישוב שלנו, כל המצרכים משדרות.

אני1948

New member
לא ידוע.

מה שכן,זו פשוט יוזמה של הישוב,שמישהו אחד קונה בשביל כולם משלוחי מנות ע``פ הזמנה מראש..

שרונס21

New member
אני כרגע בדרך ל...

קנית בסיסים למשלוחי מנות. אצלנו בישוב רציניים ועיצוב זה הכיף שלי אז אני מתפרעת...

מיקי*

New member
בעיקר את כאב הראש של איפה נהיה לסעודה?

פורים ביום שישי מוריד חלק מהכיף של פורים...

לצערי הרב לא

אני עובד בירושלים ומגיע אליה יום יום.. נולדתי בירושלים ובע``ה עוד אגור בה..

גם אצלנו זו השאלה- איפה נהיה בסעודה ../images/Emo35.gif

מה האופציות שלכם? נראה לי שאנחנו נחכה להזמנת אחד הר"מים (יש לי הימור מי יזמין).... בתקווה שלא נתאכזב. (שנה שעברה אכלנו לגמרי לבד - אנחנו עם הילדודס. מקווה שלא יחזור על עצמו....)

candy77091

New member
גם אנחנו,נהייה אצל חמי וחמותי

אבל את סעודת פורים נעשה אצל אחותה של חמותי כי בעלה הוא רב שכונה והוא עושה כל שנה לכל ילדיו וגם אנחנו מצטרפים ,יש סיפורים ובדיחות וממש מתחיק ומהנה שם ככה טוענים זו פעם שנייה שלי שם-פעם ראשונה הייתי שם בתור רווקה..לא ממש נהניתי תאמת..

שרונס21

New member
תזמיני אליך....

אני מזמינה את הורי ואת שתי אחיותי אלי לחג. ההורים ואחת מהאחיות ישארו גם לשבת. (בגדול, היינו אמורים לנסוע להורים אך אין מה לעשות בבאר שבע בחג אז העדפתי שיבואו אלי ויהנו משמחת חג במקום דתי)

להזמין את מי?

את ההורים? אין מצב... הם לא מתחילים להבין מה זה פורים אצלנו. ההשתכרות נראית להם ממש מעשה מגונה וכו'... ואני לא מוותרת על ההשתכרות של אישי בפורים, גם לו יצוייר שהוא היה מסכים. ובאיזשהו שלב אנחנו מתחילים לזפזפ בין רבנים שונים שאנחנו אוהבים, כך שזה ממש לא מתאים שנארח.

אנחנו

מכינים בדרך כלל משלוחי מנות לבד, אבל השנה אני אקנה אחד לגמדה שלי ואת השאר נכין יחד עם אמא שלי כי אנחנו אצלה גם לסעודת פורים וגם לשבת. תחפושות-כרגע לא חושבים על זה אבל אולי.
האם מישהו יודע אם ביום ראשון פורים המשולש הרב אליהו מקבל לברכה? כי חשבנו לנסוע אליו.

אמא שלי קנתה לבתי תחפושת

כך שזה נחסך ממני. אנחנו המבוגרים לא נוהגים להתחפש.. וב`ה אני אקנה רק 4 משלוחים בכדי לצאת ידי חובה.. וגם בגלל הקטע הכלכלי..

למעלה