מרגיש אבוד

תופעות הרשע קיימות יותר בברלין בעזה בניו-יורק

פריז, לונדון, מוסקבה, טהרן, קליפורניה, אוסטרליה ובכל מקום אחר בעולם. תופעת הרשע נוצרה לאחר שהאדם הראשון אכל מפרי עץ הדעת טוב ורע. ישוע לקח את החטאים של כל בני האדם, לנו נותר רק להאמין ולקבל את הישועה והכפרה שישוע נותן לנו, ולהתפלל עבור שאר הרשעים שגם הם יחזרו בתשובה. האם אתה מתפלל בעד הרשעים שיחזרו בתשובה וימצאו את הישועה של ישוע המשיח?

lion 7

New member
יש לי עוד שעה או שתיים ומצטרף אצל הורי אישתי

הלטינים, בינתיים נשאר לנו 25 תגובה בשרשור למעלה , ואז אם יהיה זמן נגיב כאן,,, או לסירוגין אהנה מכבב וצלוי על האש וקצת ויסקי כמו שאר בני עמי הנוצרים כאן במדינת ישראל, נקווה שנחיה עוד כמה שנים בצל השלטון היהודי וחא יהיה מהפך חלילה ונהגר כמו שאר בני עמי הערבים הנוצרים במזרח התיכון (הפלסטינים הנוצרים כדוגמא מר היילמארי*) בכל אופן ראה עוד פעם את תגובתי לפומח השרשור כאן,, היילמארי אתה לא במקרה איבן נאגי שהכרתי בעבר? בכל אופן עלי נאמר אנטישמי מצד כמה יהודים מחצדים (דתיים ואתיאסטים ויש לי קישור אם תרצה) , ומזה שנה או 2 נחסמתי מקומונה ערבים ישראלים ומפורום ערבים ירום הודו והודך אתה הטוב באדם,, ויש עוד נוצרי נחמד שרוצה להפיץ את זהותי ברבים,, פחחח הפחיד אותי אני ליון 7 בן לישוע המשיח שהוא הוא ששינה את חיי מאדם רצחני לאדם אחר,, ואני אומר לך ולכולם : בואו נתווכח ... כמו כתוב בישעיהו,, אבל תן לנו אדון נכבד לסיים את החגיגה בלידת הבן ישוע המשיח בשרשור למעלה אתה נוצרי לא ?

אני לא מסכים איתך בכלל../images/Emo31.gif

יש בארץ גם אנשים טובים, עד כמה שאדם יכול להיות טוב. אני מכיר הרבה מאד אנשים נפלאים, ופוגש כל יום בעוד ועוד אנשים שתענוג להיות בחברתם. חבל שאתה בוחר לראות את החברה שבה אתה חי בצורה כזו, אנחנו בוחרים מה לראות באדם. לי נראה שאתה מלא בשפיטה כלפי הזולת, ותחושת קורבנות ורחמים עצמיים ממלאים אותך. צא מזה. ישוע שחרר אותך.

HailMary

New member
אני מדבר על פגיעות לא לגמרי שפויות בי

ובאנשים נוספים. ואיני מדבר כלל על השאלה אם יש בארץ גם אנשים טובים. יש לפעמים משהו לא שפוי שנראה כמו רצון להקריב קורבן, ורשעות ללא סיבה שיוצרת סיבוכים ונזקים. אין לי כל הסבר לזה, אבל יש בזה משהו לא שפוי, כמו שהקרבת קורבן אדם ושמדנות חסרת סיבה זה עניין הנראה לא שפוי. איני שופט, אלא סופג חלק גדול מהזמן נזקים ופגיעות בישראל. בשהייתי באנגליה, גרמנייה, הולנד, ארה"ב, לא ניתקלתי בכלל, אבל בכלל לא בדברים האלה. בשהייה של 7 חודשים באנגליה (1996) לא היתה פי אפילו פגיעה ופריעה אחת. וכאן, לפעמים כמה כאלה ביום. כך גם בשהייתי שנתיים בארה"ב (1978-80) , ו-3 חודשים אצל חברתי בגרמנייה לפני 19 שנה.

lion 7

New member
מה מחזיק את שנינו כאן במדינה ?

למה שלא נהגר לאוסטרליה ? עדיף לא ? הבעיה היא שאנו נאבד קשרים משפחות והרבה דברים שהרבה נוצרים היום (מבני עמי הערבי) בני כיתתי מתחרטים שילדיהם נבלעו בתרבות מערבית ולא מזרחית ערבית , למרות שאנו מחקים את המערב אבל עדיין בכל רמח גופנו ערבים ואם נדבר בעברית או אנגלית הזהות המובנית בנו מאות שנים תכתיב את הקצב , אני מזרחי ולא אסבול מבט לעבר אישתי ובנותי (מה לעשות ) צריך להתאקלם לליבוש הלא צנוע שלובשות בחורות ברחוב או לבוש אטום מופרז מצד דתיות , בעיני שניהם פסולים . למה לא לנקוט את הקו האמצעי , לא חשוף וגם לא אטום. הבנת את הרעיון? אנשים היום נהיו קיצוניים בכל תחום וחבל .. דומה לשרשורים שלך ודעתך הנחרצית שאתה מבליט בה שאתה מבין ואנחנו טמבלים .. חבל

HailMary

New member
לך יש הרבה סיבות - זו סביבתך

לי אין אף סיבה, פרט לזה שהניידות מכאן לא קלה, יש לי ספרייה גדולה. אבל שהייתי כאן גורמת לי נזקים ואובדן זמן יקר בגילי.

HailMary

New member
אין זאת מולדתי, בישראל רע לי ומבזבזים זמני

אבל גרמו לי כאן ל-2 התקפי לב ונכות אורטופדית ב-2 תאונות, ב-1988, היחידות בחיי, שבועיים אחת מהשניה, באחת מכוניתי התהפכה בכביש מהיר בעקבות התפוצצות צמיג מסיבה לא ברורה, ובשנייה חיבלו באופני כשירדתי לרגע, והם התהפכו כשחזרתי לרכב, וריסקתי מרפק, ועצם הרדיוס הוצאה בניתוח. הסיבה כנראה פריעה בי עקב ניכוס עבודתי החדשנית במחקר ופיתוח לאנשים קרובים לצלחת, תוך התעללות בי, כשהמשטרה גם חקרה אצלם גניבת כספי מחקר ישומי לכיסם, והם חשבו שאני מסרתי עליהם חומר למשטרה. יש לי בעיות בריאות נוספות כיום. לכן איני כל כך נייד כיום. בנות זוגי במשך השנים היו לא ישראליות. אין לי דבר שקושר אותי לכאן, אף שכמה אנשים אמרו שפתחתי להם את העיניים לגבי מה שקורה כאן. אך דבר לא משתנה. לך זה לא ממש המשנה, אתה חי בקרב אנשים קרובים לך מאותה תרבות, ורואה בישראל מדינה שמגינה עליכם, וממילא אף ישראלי לא פגע בך בלי סיבה, רק משום שהיית איש פיתוח יוצא דופן בתרומתו החשובה - שעזרה להרבה אנשים להבנות על חשבוני.

lion 7

New member
מצטער על מה שעברת, לא מגיע לך כך

גם לי צרב לי הלב על מה שקרה לך אחי,,אני גם עובר יסורים כאלה מצד קרובים באופן שונה, לחשוב על עזיבת הבית בעיר זאת הסואנת ולעבור לנצרת עילית או חיפה הוא הדבר הקל לעשות איך נבליט את הצלב בחיינו אם הדבר הקל (מה שעברתי לא אתה כמובן) בלשאת את הצלב יומיום, היום הייתי בביקור אבלים לחבר שאיבד קרוב משפחה צעיר מאוד,, שלשום הייתי אצל משפחה מוסלמית שבנה תלה את עצמו (לא מובן למה) לפני חודש תלו 2 בחורים את עצמם (נוצרים) במקומות שונים וסיבות לא ברורות,,, מסכנים כל אלה,, מסכנים שאם חשבו קצת לרגע היה הכל יכול להשתנות ואני ואתה תאמין לי נגיד תודה לאל אלחמדללה שאנו נושמים אני בכל זאת מתחיל לבנות מחדש עסק שלי שהזנחתי אותו (ואלוהים יודע אם זה ילך או לא) ואתה כנראה לא תהגר,,, אבל תסתכל על חצי הכוס המלאה : אנחנו נושמים וחיים ויש ביטוח לאומי והמדינה עדיין מדינה שעוזרת למובטלים (בירדן אין דמי אבטלה) יש לי חברים נכים ומקבלים משכרת שבארה"ב אין להם את הדבר הזה אני לא ציוני או מהלל את המדינה, אבל אזרח פשוט שטוב לו כאן (גם יחסית לארה"ב חלומי שהיה ) עדיין מדינה טובה פי כמה מחו'ל,,, לא רוצה להרגיז אותך אני לא מאלה שמגדפים או יורקים בצלחת ממנה אוכלים אני גם עברתי כל מיני עבודות בעיניים של חברות הסללור, בזק ודומיהם, אבל אלה הן חברות לא מלאכיות ויש הרבה פרשיות חמורות בסביבה ובחול גם, וגם מלא סרטים על הפשע המאורגן באיטליה ובאירופה ובארה"ב צר לי גם לי לשמוע על מה שעברת, תמיד יש מנחם ויש ישוע שיעזור לך,,, ליבי איתך, אני מכיר איש דת נוצרי איטלקי(חורי בערבית) שעבד המון שנים בכנסייתו ותפרו לו תיק אחרי המון שנים הקנאים שם, והוא בן 70 פלוס ,במצבו אחרים היו לא היו חיים יותר משנה ,, מה עשה? המשיך לחיות והתאקלם, לא יהודים ולא ישראל ולא מוסלמים פגעו בו, היו אלה רק נוצרים ,, אתה קולט כאן? אם היית נפגע באנגליה או צרפת מצד קרובי משפחתך או בני עמך או הסביבה, מי אשם? עולם ומלואו העולם אכזר אחי,,, אל תאשים אותו אלא אתה צריך להודות לישוע על שאתה חי עם שארית ממה שנתן לך והוא חייו אתה נוצאי ואני נוצרי, שנינו עברו הרבה דברים רעים וגם דברים טובים,, בו נודה לישוע ולא נהיה מקטרים ורק תלונות כמו שעשה העם במדבר מול משה,, ישוע הרבה יותר ממשה והוא יאהב לעזור תמיד תתפלל אליו תבקש ממנו להחזיר לך את שמחת חג המולד את שמחת האדם החדש שלבשת הלידה החדשה אני כולי תקווה שאתה לא נפגעת ממני,,ואני אזכור אותך גם בתפילתי הכנה המאולתרת מול כס האב במרומים ישוע יברך אותך ואת הפורום אמין = אמן בערבית סלאם יסוע מעק

HailMary

New member
תודה חמה לך, אתה צודק, דבריך יפים

רואים שכתבת זאת כשרוח הקודש נחה עליך, אתה איש שמקבל חסד, איש אמיתי, עם חמלה נוצרית וחוכמה. תודה. ישוע ואנשים בחסדו ינחמו כל לב כואב, כמו מים זכים. בהצלחה מכל הלב ביוזמה החדשה שלך, יש לך נתונים מצויינים לראות ברכה בעמלך. אתפלל לכך.

מזה קשור

ציונות זה לאו דווקא יהודות יש המון יהודים שמתנגדים לציונות הם חיים להם אי שם בגולה לא רק היהודים כובשים.. גם אמריקה היא כובשת גם בריטניה היא כובשת גם עירק גם אירן גם יוון וכך כמעט כל מדינה בעולם היא בעצם כבושה ודם רב נשפך כל הקטע עם הצלב לא רציני זה בסך הכל תכשיט

נראה לי שבמקרה הזה אתה צודק

אם אחד לא נושע, לא מאמין בישוע ולא קיבל אותו כאדון ומלך על חייו, ולא לוקח את הצלב והולך אחרי ישוע, אז אין לצלב כל משמעות והוא בסך הכל תכשיט. ללקחת הצלב של ישוע והליכה אחריו ישנה משמעות עמוקה של התמסרות, ואין לתכשיטים בצורת צלב שום קשר לדבר. גם המלפפונים החמוצים כבושים והם לא עושים מזה עניין. אך אם להיות רציניים, העניין של הכיבוש הוא עניין פוליטי ולכן לא אביע את דעתי בעניין, רק אציין שהאדמה שמכונה "כבושה" ניתנה כנחלה לאבותנו, וקיבלנו אותה לפני 40 שנה מתוך מלחמה שנכפתה עלינו. למדינת ישראל אין מטרה לכבוש או לשלוט על עם אחר. אם אפשר בבקשה להעביר את הדיון על פוליטיקה לפורום פוליטיקה. ואם מישהו רוצה להגיב לדבריי, מוזמן לעשות זאת באופן אישי במסרים, ולא כתגובה להודעה זו.

למעלה