מצטער על מה שעברת, לא מגיע לך כך
גם לי צרב לי הלב על מה שקרה לך אחי,,אני גם עובר יסורים כאלה מצד קרובים באופן שונה, לחשוב על עזיבת הבית בעיר זאת הסואנת ולעבור לנצרת עילית או חיפה הוא הדבר הקל לעשות איך נבליט את הצלב בחיינו אם הדבר הקל (מה שעברתי לא אתה כמובן) בלשאת את הצלב יומיום, היום הייתי בביקור אבלים לחבר שאיבד קרוב משפחה צעיר מאוד,, שלשום הייתי אצל משפחה מוסלמית שבנה תלה את עצמו (לא מובן למה) לפני חודש תלו 2 בחורים את עצמם (נוצרים) במקומות שונים וסיבות לא ברורות,,, מסכנים כל אלה,, מסכנים שאם חשבו קצת לרגע היה הכל יכול להשתנות ואני ואתה תאמין לי נגיד תודה לאל אלחמדללה שאנו נושמים אני בכל זאת מתחיל לבנות מחדש עסק שלי שהזנחתי אותו (ואלוהים יודע אם זה ילך או לא) ואתה כנראה לא תהגר,,, אבל תסתכל על חצי הכוס המלאה : אנחנו נושמים וחיים ויש ביטוח לאומי והמדינה עדיין מדינה שעוזרת למובטלים (בירדן אין דמי אבטלה) יש לי חברים נכים ומקבלים משכרת שבארה"ב אין להם את הדבר הזה אני לא ציוני או מהלל את המדינה, אבל אזרח פשוט שטוב לו כאן (גם יחסית לארה"ב חלומי שהיה ) עדיין מדינה טובה פי כמה מחו'ל,,, לא רוצה להרגיז אותך אני לא מאלה שמגדפים או יורקים בצלחת ממנה אוכלים אני גם עברתי כל מיני עבודות בעיניים של חברות הסללור, בזק ודומיהם, אבל אלה הן חברות לא מלאכיות ויש הרבה פרשיות חמורות בסביבה ובחול גם, וגם מלא סרטים על הפשע המאורגן באיטליה ובאירופה ובארה"ב צר לי גם לי לשמוע על מה שעברת, תמיד יש מנחם ויש ישוע שיעזור לך,,, ליבי איתך, אני מכיר איש דת נוצרי איטלקי(חורי בערבית) שעבד המון שנים בכנסייתו ותפרו לו תיק אחרי המון שנים הקנאים שם, והוא בן 70 פלוס ,במצבו אחרים היו לא היו חיים יותר משנה ,, מה עשה? המשיך לחיות והתאקלם, לא יהודים ולא ישראל ולא מוסלמים פגעו בו, היו אלה רק נוצרים ,, אתה קולט כאן? אם היית נפגע באנגליה או צרפת מצד קרובי משפחתך או בני עמך או הסביבה, מי אשם? עולם ומלואו העולם אכזר אחי,,, אל תאשים אותו אלא אתה צריך להודות לישוע על שאתה חי עם שארית ממה שנתן לך והוא חייו אתה נוצאי ואני נוצרי, שנינו עברו הרבה דברים רעים וגם דברים טובים,, בו נודה לישוע ולא נהיה מקטרים ורק תלונות כמו שעשה העם במדבר מול משה,, ישוע הרבה יותר ממשה והוא יאהב לעזור תמיד תתפלל אליו תבקש ממנו להחזיר לך את שמחת חג המולד את שמחת האדם החדש שלבשת הלידה החדשה אני כולי תקווה שאתה לא נפגעת ממני,,ואני אזכור אותך גם בתפילתי הכנה המאולתרת מול כס האב במרומים ישוע יברך אותך ואת הפורום אמין = אמן בערבית סלאם יסוע מעק