אשץ פוטיפור חחחחחחחחחחחחחח
ב בלה קאלן New member 15/6/11 #18 FFF , ../images/Emo178.gif אז ת'ה בסדר, יופי- אז אין בעיה לענות לי משהו בסגנון: רגע בלה, הלכתי לחפש לך ת'קטע שרצית לראות... אני: אה יופי עידמון איזה גדול אתה ממש תודה ואז אני אחבק אותך ....
FFF , ../images/Emo178.gif אז ת'ה בסדר, יופי- אז אין בעיה לענות לי משהו בסגנון: רגע בלה, הלכתי לחפש לך ת'קטע שרצית לראות... אני: אה יופי עידמון איזה גדול אתה ממש תודה ואז אני אחבק אותך ....
ב בלה קאלן New member 15/6/11 #30 M...עידמון...אם זה לוקח הרבה זמן אפשר מחר../images/Emo8.gif שלא תתרגש ממני אז מה אם אנ י רגילה לפינוקים
M...עידמון...אם זה לוקח הרבה זמן אפשר מחר../images/Emo8.gif שלא תתרגש ממני אז מה אם אנ י רגילה לפינוקים
ע עידמןן New member 15/6/11 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S silkii New member 15/6/11 #10 זה כבר התחיל לפני זה מאז שאיגי וקסמן עזבה בערך הפסיקו כמעט לשדר מ"בית האח"
ע עידמןן New member 15/6/11 #22 אבי ביטר הוריד להם את הרייטינג ../images/Emo3.gif אחרי הכל הוא ריטיינג כבר...