מרוּקנת

שולחת חיבוק גדול

כתבת שהיה לך יום קשה...
קחי קצת זמן להירגע, לנשום עמוק. מגיע לך.

Lady Stark

New member
אם החיבוק שאני שולחת לא מועך לך את העצמות

אז אני לא יודעת מה כן.

טריגר

אני רוצה למות. אני לא אעשה כלום, אבל אני רוצה. סליחה לכל מי שכתב לי לא לדבר ככה, לא יכולה יותר לשאת את החיים האלה. מדרון תלול ואני לא עומדת במסע הזה עם כל הסלעים והקוצים וכל השאר.

שלא תעזי!!!

יש לך בשביל מה לחיות: הבלוג שלך, הקוראים והמעריצים שלו, הספרים שעוד תערכי, וחוץ מזה אני פיתחתי בך תלות
תכתבי הודעה מפורטת על המצוקה הנוכחית (אם יש לך מספיק כוחות), קחי נשימה ארוכה, תזכרי שאת במצב עדין וכשאנשים קטנים מטילים צל גדול - סימן שהשמש שוקעת... מקווה שעזרתי. בינתיים קבלי

Lady Stark

New member
מתוקונת

את לא צריכה לבקש מאיתנו סליחה.
תבקשי מעצמך סליחה על הכאב שאת עוברת. תנסי לגשת לאלומונת הילדה ולנחם אותה.
אוהבת.

תודה לכולן

אני באמצע שיעור...
אני לא אעשה כלום, אני לא עד כדי כך אמיצה. פשוט מרגישה שכוחותיי הולכים וכלים. לא מוצאים לי מסגרת, ובשבוע הבא אני מסיימת את האשפוז. ביי בינתיים, חוזרת לשיעור.

Lady Stark

New member
אני חושבת (ט׳)

יותר נכון, יודעת, שהאומץ לא מתבטא בלעשות משהו דרסטי. זה לא נכון שאת לא אמיצה.
האומץ מתבטא בלהמשיך להילחם.
אין אומץ בלוותר.

תרגישי טוב מתוקה ותהני בשיעור.

אין לי כוח, ליידי וכולן

אני עומדת להשתחרר לוואקום. לא הצליחו למצוא לי מסגרת. העו"סית מנסה להפעיל אותי שאחפש בעצמי. אין לי כוח לחפש בעצמי. אני מוותרת. לא בנויה להרים טלפונים לבירורים. גם לא יודעת מה הכי נכון והכי מתאים לי עכשיו - עוד מסגרת אינטנסיבית? מאיזה סוג? טיפולי? אשפוזי? יצרני? תעסוקתי? לימודי? אני מרגישה שאין לי כוח לכלום! לכלום! אני לא זכאית לשום טיפול סביר במסגרת ציבורית (לפחות ממה שהצליחו לבדוק בשבילי עד כה), ואת הרופא החביב זה ממש לא מעניין. הוא את שלו אמר ועשה ומבחינתו כבר מזמן הייתי צריכה לחפש מסגרת ואין לי בעיה לחפש מסגרת כי אני חזקה (הרי אני מצליחה לא לחתוך ולהגיע לשם בכל בוקר, אז סימן שאני חזקה מספיק לחפש בשביל עצמי, לא?
).

אני עוד לא יודעת אם אני מסיימת את הסמסטר הזה או מקפיאה אותו. הייתי דווקא די מעודדת משיעור החזרה למבחן - למרות שהפסדתי בערך חצי קורס ההבנה האינטואיטיבית שלי לגמרי לא רעה, וזה אומר שהטקסטים שאקרא, אם אצליח להתרכז ולהפעיל את עצמי, רק יחזקו את מה שכבר הבנתי בלאו הכי.

סיימתי לקרוא את הטקסט להוצאה לאור ותכף אשב על כתיבת הדו"ח המיוחל... ואחר כך נראה. לא יודעת מה לעשות בהמשך. לא יודעת.

מקווה לראות את איילה מחר וקצת להתנחם בה. הלוואי שזה יתאפשר.

Lady Stark

New member
לי אין ספק שתמצאי את המסגרת

כי את עושה את מה שאת צריכה לעשות. תסמכי על עצמך בזה.
חוצמזה, גם בין מסגרות וגם כשאת בתוך אחת, אנחנו ת מ י ד פה. כמו עלוקה שלא תצליחי להיפטר ממנה.

חח מותק

אל תהיי כל כך בטוחה. אני לא עושה כלום, משקיעה רק בלקיים את עצמי במינימום ההכרחי. והצחקת אותי עם המשפט האחרון

Lady Stark

New member
אלומונת

לדעתי את לא מבינה כמה העובדה שאת באשפוז יום מצביעה על אקטיביות ועל זה שאת עושה את מה שצריך.
אני מכירה את זה. גם אני על תקופות כאלה אומרת: מה, לא הייתה לי ברירה. אין בזה שום אקטיביות.
אבל זו כן אקטיביות. ותמיד יש ברירה. ואת הלכת על האופציה הכי שפויה והכי בריאה.

Lady Stark

New member
אוי, מותק

מצטערת, יודעת כמה חיכית לה.
אבל אני מניחה שתראי אותה בשבוע הבא, לא? באופן עצמאי.

רוב הסיכויים שלא

היא לא תהיה לפני יום שלישי ואני לא אהיה שם ביום שלישי והיא הייתה אמורה להזיז לי את התור שיש לי ביום שלישי בבית חולים אחר ועכשיו אין לי דרך לדעת אם היא טיפלה בזה או לא! אוף...

Lady Stark

New member
אז תרימי טלפון בתחילת השבוע

ותוודאי שיש לך תור.
איך את עכשיו מותק?

זה לא עובד ככה

הרי היא אומרת לי תמיד לבוא בלי תור. תורים משוריינים אליה זו בעיה. ואין מה להתקשר, ממילא אני שם כל יום. אני פשוט צריכה להשיג אותה לפני יום שלישי כדי לברר מה נסגר עם יום שלישי, אבל אין לי איך ליצור איתה קשר. ביום שני היא תהיה בביה"ח, אבל בבניין אחר, במחלקה אחרת. אני אבקש שיתקשרו אליה לשם מהמרפאה שבה אני מטופלת על ידה. לעזאזל עם זה כל כך.

למעלה