תודה, מחבקתוש
אני ממש לא רואה את זה ככה. אני לא מתמודדת עם כלום... באה הביתה, נכנסת למיטה וזהו. מפגרת בדדליינים בטירוף.
איילה לא ממש מכירה מסגרות. היא ניסתה לשלב אותי בקבוצת DBT אבל כבר הייתי פעם בקבוצת הפיילוט, המטפלת זוועתית, ולא מוכנים להקצות לי טיפול אישי, רק קבוצתי. זה סוג טיפול שחייבים גם קשר אישי עם מטפל. אליה אני לא חוזרת כמטופלת, ומטפלת אחרת (גם היא עצמה) אין. לא פנויות. במרפאה לא מאשרים לי שיחות, רק מעקבים פעם בחודש למשך 20 דקות. למי זה עוזר בכלל? אני צריכה משהו הרבה יותר אינטנסיבי. אולי לא כל יום, אבל כמה פעמים בשבוע, משהו שייתן לי להרגיש שיש לי מקום. שמכילים אותי. שלא מצפים ממני לתת כל הזמן מעצמי, אלא יותר לקבל, כי אני מודה שזה מה שאני זקוקה לו עכשיו. אין לי כוח לתת מעצמי בכלל. וחוץ מזה בקבוצה הזאת שציינתי מטופלת גם חברה שלי והם לא מרשים לחברים להיות מטופלים באותה קבוצה. אין לי כוח להיות מטופלת. אין לי כוח לעבוד. אין לי כוח לעשות שום דבר. ממש כלום. להתקלח אני מכריחה את עצמי, בעיקר כל בוקר, לפני שאני יוצאת מהבית, כי אני באה במגע עם אנשים אז אני חייבת. כשאשאר בבית עכשיו לא תהיה לי סיבה מספיק טובה אפילו להתקלח, כי בשביל מי, בשביל מה. וקיץ. ואני חייבת.
ונמאס. נמאס מהכול, אפילו ממילים. רק לראות את איילה ודי. והנה שוב חזרתי לנקודת ההתחלה. אין מסגרת. אין טיפול. אין מי ומה שיחזיק אותי (חוץ מהפורום, ותודה לכן על כך). ואין לי כוח לעשות שינוי פעיל. התחלתי לעשות שינוי מחשבתי, שזה גם נפלא, אבל אין לי כוח לפעול. אני מוגבלת מאוד גופנית. זה משפיע על הכול. רוצה לישון כבר. הלואי שאראה מחר את איילה, זה ישפר לי את מצב הרוח, במיוחד אם היא תוכל לדבר ולא סתם היי וביי.
הולכת לכתוב את הדו"ח הזה ולהיפטר ממנו סוף סוף.
לילה טוב ותודה מקרב לב על התמיכה
.