ק קליפת השום New member 26/7/05 #66 ../images/Emo125.gif../images/Emo95.gif../images/Emo40.gif../images/Emo131.gif
I ita101 New member 26/7/05 #69 לא יודע למה התכוונת אבל לחבק אותך זה יכול להיות גרוע? והתודה היא על הרצון הטוב. יש לך דבר כזה, נכון? תודה לך, לילה טוב
לא יודע למה התכוונת אבל לחבק אותך זה יכול להיות גרוע? והתודה היא על הרצון הטוב. יש לך דבר כזה, נכון? תודה לך, לילה טוב
ק קליפת השום New member 26/7/05 #70 לא יודעת אתמול כתבתה"אל תהרסי לי את הקריאה" פשוט לא הבנתי ושלחתי ואתה הוספתה"אה זה לא מהספר" ושוב לא הבנתי אז אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון?
לא יודעת אתמול כתבתה"אל תהרסי לי את הקריאה" פשוט לא הבנתי ושלחתי ואתה הוספתה"אה זה לא מהספר" ושוב לא הבנתי אז אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון?
I ita101 New member 26/7/05 #71 רשמתי לתוהה באפלה כי לא הגעתי לקטע שקסטנדה קופץ... מובן? עכשיו תסבירי, קבל עם ועדה, את ההודעה שלך.
ק קליפת השום New member 26/7/05 #74 אתה ממש לא ברור תכתוב את ההודעה שאתה רוצה לדון בה (ההודעה המקורית)
I ita101 New member 26/7/05 #75 אני לא רוצה לדון בכלום רק תרשמי למה התכוונת בהודעה שלך אחרי הסימני שאלה
ק קליפת השום New member 26/7/05 #76 אדמה ושמים אדמה ושמים חום האש צליל המים אני מרגיש זאת בגופי הרוחי הנשמתי היי יה היי יה היי יה השיר הזה מזמזם לי באוזן המון זמן השיר הזה מזמזם לי בראש כמו רעש יניקה של מוצץ
אדמה ושמים אדמה ושמים חום האש צליל המים אני מרגיש זאת בגופי הרוחי הנשמתי היי יה היי יה היי יה השיר הזה מזמזם לי באוזן המון זמן השיר הזה מזמזם לי בראש כמו רעש יניקה של מוצץ
ק קליפת השום New member 26/7/05 #77 המשך אז חשבתי לעצמי (כמו בקומיקס) מה אני צריכה ללמוד מזה ומה אתה חשבתה שהכוונה?
I ita101 New member 26/7/05 #79 חשבתי ש או שאת לועגת לי, או שאת משגרת לי מסר לא מובן כמו שאת לא מבינה אותי, או שהתכוונת למשהו אחר. צדקתי?
חשבתי ש או שאת לועגת לי, או שאת משגרת לי מסר לא מובן כמו שאת לא מבינה אותי, או שהתכוונת למשהו אחר. צדקתי?