מרוץ נשים - 16.10.2009

מרוץ נשים - 16.10.2009

בנות יקרות, החלה הרשמה למרוץ הנשים ה-4 בראש העין לפרטים נוספים לחצו כאן

מור שלז

New member
../images/Emo45.gifמעולה! יאללה, מי באה?

זה המרוץ שלנו, ארוע הריצה היחיד בארץ שהוא לנשים בלבד. אז מי מגיעה? מי שעדיין לא רצה: זה מרוץ מעולה להתחיל ממנו. מי שכבר רצה, לדעתי עדיין חשוב שנגיע ונשתתף. בעיני זו מהות האחוה הנשית. מי שקצר לה מדי, יכולה להוסיף עוד נפח ריצה לפני המרוץ ביער המקסים אפשר גם לשלב רכיבה קודם אז קדימה, שרשרו, מי מגיעה?

מתרוצצת

New member
כבר שנים יוצא לי לפספס... וגם השנה!

נופל בדיוק על מרוץ חולון... ואת חולון אני לרוץ, מאוד. הלו"ז מרוצים מתחיל להתמלא, ויותר ויותר יוצא לי לקרוא על אנשים שצריכים לבחור בין מרוץ זה למשנהו. ממש ימות המשיח! דווקא על מרוץ הנשים חבל לי לוותר, אבל לחולון אני מצפה כבר הרבה הרבה זמן. פעם הגדרתי לעצמי שארוץ אותו רק כשארגיש ממש בכושר, ולשמחתי הרבה אני בתחושה הזו (או לפחות בשכונה ליד...)

susieada

New member
אני באה - אלך את ה 4 ! ../images/Emo13.gif

For me, this race is part of a trilogy for women in sport. We had the Women's Bike Race in March, the Women's Triathlon in June and now the Women's Run in October - yes, after Succot. It's a gift to us - either as beginning runners or veteran marathoners! It's a meeting of women of all sizes, ages, experience, ability. It's a happening! In the past there have been school groups playing recorders, drums and singing along the way, cheering us on! A lot of fun!! We run in the field, through the local forest, the 8k includes a short rocky slope, and most important - cheer each other on, encourage each step. You can choose the 4k amami, like me - which I'll walk, the 4k "nivut" (navigation) or the 8k distance. It's a great opportunity to feel the incredible energy of every participant, the halo of community pride in ourselves. I'll be there - I return from Australia just a few days earlier! Thank you Ron Shilon for approving the discount group rate for us! Susie

efroch99

New member
יש מצב../images/Emo45.gif

"שמתי עין" על המירוץ הזה כבר מקודם, זה גם קל"ב (יחסית) וגם נראה לי נחמד לעשות מרוץ ראשון במסגרת הזאת - הכנה לנייקי?

bjill

New member
נשמע כל כך נחמד למתחילה כמוני..

אבל נופל על הספורטיאדה באילת...אני משתתפת שם באופני שטח. בהצלחה לכולן!

omaopa

New member
מאד מתלבטת....

במירוץ הנשים הראשון קיימתי דו-שיח אינטרנטי ארוך עם רן שילון (נדמה לי שזה היה בהקשר המחיר או משהו כזה אני כבר לא ממש זוכרת) שיצא ממנו בעיקר עצבים והוריד אותי מהעניין בגדול. דווקא עכשיו, בזכות הפורום הזה והנשים המדהימות שעומדות מאחוריו חשבתי להשאיר את העקרונות בבית ולבוא לרוץ כי זה שלנו ויצא לי להכיר אותך, מור
אממה, הבטחתי לעצמי ולמאמן שאני ממעטת להתחרות עד המרתון בכדי לא להתעייף ואני מכוונת מטרה לאשדוד כטסט 10. מצד שני יש מספיק זמן וזה רק 8 ואם יש לי ארוכה למחרת אני לא חייבת לקרוע את עצמי. מצטערת על הבלבלה, אני פשוט חושבת בקול.....
(או בכתב לצורך העניין). נראה לי שאגיע. אסמן את זה בלו"ז בתקווה שאהיה שם..... זה אחרי סוכות, נכון?

מור שלז

New member
מבינה את ההתלבטות... גם אני הייתי שם

למרוץ הראשון הגעתי (פצועה) כי זה מרוץ נשים למרוצים הבאים לא הגעתי מאז כי כל פעם היה משהו אחר. השנה הבטחתי לעצמי שאני מגיעה, בשביל העקרון, בשביל האחוה הנשית, מפני שעברתי איזה שהוא שינוי עם עצמי, ביחס שלי לספורט, ולמה שאנחנו, כנשים שכבר נכנסו לעולם הזה יכולות לעשות, דוקא במרוץ כזה. יחד עם זאת, בגלל החשש שלי מפציעות אני לא רצה מרוצים קצרים מחצי מרתון - המהירויות לא עושות טוב לרגליים שלי. ויש הבדל גדול מבחינתי בין לרוץ 5 ק"מ או 10 ק"מ נקי, לבין לרוץ את זה בסוף של טריאתלון (הרבה פחות קטלני לרגליים). אז מה אני אעשה? רוב הסיכויים שאני פשוט אגיע כ"דולה", אולי אכתיב קצב למישהי, אולי אצטרף למישהי שעושה את זה בפעם הראשונה. (אגב, זה גם מה שאני אעשה במרוץ הלילה של נייקי - אבל עם אישי היקר
). לרוץ עם מישהי אחרת, להיות שם איתה ובשבילה זו חוויה מדהימה בעיני. לא פחות מאשר לנסות לעשות שיא אישי. וזו בעיני כל מהות המרוץ הזה, בשונה מכל מרוץ אחר: מרוץ של נשים, בשביל נשים, נשים למען נשים. מה את אומרת? (ובאמת, את חייבת לבוא כדי שנכיר סוף סוף
) ובהזדמנות זו - מישהי מחפשת דולה למרוץ? מכתיבת קצב? אני כאן

טליטר

New member
../images/Emo207.gif

מהרגע שלמדתי מה זה נצלש רציתי להשתמש באייקון הזה
עכשיו ברצינות מחפשת מאד דולה ללילה של נייקי- אני כרגע רצה בין 5-6 ק"מ ומעת לעת עוצרת לקחת אוויר.ולהתאושש. אתמול רצתי עם הילה מימון (המדהימה) שהחליפה את המאמנת שלנו בריצה, והיא כל כך דירבנה אותי ונתנה לי קצב שחשבתי שאם תהיה משהי כזו במהלך המירוץזה יכול להיות מדהים אני רצה בקצב איטי והמטרה שלי זה לסיים את ה- 10 ק"מ בריצה בחיוך- מתי שיסתיים. אז אם יש משהי כזו- אני מאד מאד אשמח (שמחה בשבילך מור שאת עושה את זה עם אישך נראה לי מדהים) לגבי מירוץ נשים עוד לא החלטתי- זה חובה בעיניי שכל אישה שעושה ספורט תגיע לשם- אך אני עוד לא בטוחה שמסוגלת לרוץ בדרכים שאינם כביש, לכן אולי אעשה את ה- 4.5 רק בשביל העניין מיטל

efroch99

New member
אני! אני! אני!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אין יותר מתחילה ממני
. זה נשמע לי מדהים!

מור שלז

New member
../images/Emo9.gifסבבה, קבענו!

גם לי נשמע שהולך להיות מדהים
נוכל לסגור סופית פרטים במפגש...

efroch99

New member
איזה כיף לי!!

אני לגמרי קלולס מה אני אמורה לעשות במרוץ. לרוץ בקצב הרגיל שלי? זה קצב מאוד איטי כי אני בונה בסיס אירובי על דופק נמוך. בקצב הזה אני אסיים 8 ק"מ בכמעט שעה.... אני יכולה כמובן לרוץ יותר מהר, גם לאורך זמן, אבל זה חורג מהתוכנית שלי וזה לא סוג הריצה שאני רגילה אליו או שאני מכינה אליו את הגוף. זאת הרגשה מדהימה לחשוב שאת תהיי שם איתי לכוון אותי

efratramati

New member
מירוץ לנפש

את מירוץ הנשים הקודם עשיתי עם הבת הגדולה שלי ובתור משהו משותף איתה. החוויה שלנו היתה שלא עזבתי אותה כל הדרך, גם כשלא היה לה כוח לרוץ. ום לא נתתי לה להתיאש כשהיא נורא רצתה. את קו הסיום חצינו יחד יד ביד. התמונה המצורפת כאמור - יקרה לליבי מאוד. אם היא תבוא איתי הבת שלי אז אני אעשה את המירוץ הזה גם השנה.

זה לא נופל באותו יום כמו חולון?

מצד אחד אני מעדיפה מרוץ 10 טוב, מצד שני מרוץ הנשים בשנה שעברה היה המרוץ הראשון שהשתתפתי בו, היה חם והיה לי נורא קשה. לא התפגרתי, הצלחתי לרוץ מההתחלה עד הסוף ואפילו לא הגעתי אחרונה, אז יש לי אליו פינה חמה בלב
לא החלטתי עדיין...

מור שלז

New member
../images/Emo26.gif הנחה לפורום נשים בספורט../images/Emo130.gif../images/Emo26.gif

כל מי שבהרשמה למרוץ תציין שהיא מפורום נשים בספורט של תפוז תזכה להנחה, ותשלם תעריף קבוצה מוזל (70 ש"ח במקום 80 ש"ח) לצורך קבלת ההנחה, יש צורך ליצור קשר עם סאלי מאנדיור, והיא תתן לכן את קוד ההנחה (נתבקשנו שלא לתת לקוד להסתובב חופשי ברשת, רק לחברות הפורום). סאלי זמינה בטלפון 052-399-2390 או במייל: [email protected] שעות המשרד של סאלי הן בימים א', ב', ג', וה' בין השעות 09:00- 15:00 ותודה לסוזי דבוסקין שארגנה לנו את ההנחה

דורסל12

New member
../images/Emo121.gifאווה ואנוכי אחורייך באות

רק צריכות להירשם ביום א אחרי שיחת ועידה חה חה חה במגמה לצרף את בנות קבוצינו היקרות

למעלה