אביגיל ובתיה נרשמות???
ע עוד נועה New member 10/9/09 #12 ../images/Emo13.gifלמה לא דואגים לנשים שעובדות ביום שישי../images/Emo35.gif כל כך רוצה לבוא למירוץ נשים אבל מישהו החליט שזה יהיה מירוץ ללא מורות או שאר נשים שעובדות בשישי.
../images/Emo13.gifלמה לא דואגים לנשים שעובדות ביום שישי../images/Emo35.gif כל כך רוצה לבוא למירוץ נשים אבל מישהו החליט שזה יהיה מירוץ ללא מורות או שאר נשים שעובדות בשישי.
כ כבשה בשדה New member 12/9/09 #25 אני מגיעה! ומאוד מתרגשת, עד לפני 4 חודשים לא רצתי אפילו 2 ק"מ ועכשיו אני כבר מתכוננת אפילו למירוץ נייקי אז אני מקווה שאנדיור יהיה הכנה טובה. כנראה שאעשה את ה 4 ק"מ בכל זאת אבל עדיין גאה מאוד!
אני מגיעה! ומאוד מתרגשת, עד לפני 4 חודשים לא רצתי אפילו 2 ק"מ ועכשיו אני כבר מתכוננת אפילו למירוץ נייקי אז אני מקווה שאנדיור יהיה הכנה טובה. כנראה שאעשה את ה 4 ק"מ בכל זאת אבל עדיין גאה מאוד!