מרוץ סיבולת חיפה

haifakarting

New member
מרוץ סיבולת חיפה

שלום לכולם מרוץ סיבולת של קרטינג חיפה יתקיים ביום רביעי 18/10/06 או ביום חמישי 19/10/06. הבחירה שלכם התאריך ייקבע לפי רוב קולות. אבקש מהקבוצות לרשום את התאריך שמתאים להם בפורום או ליצור קשר עם יוסף. טל' במסלול 04-8501060 נייד 052-8070009 חג שמח

גוץ1

New member
רביעי עדיף

אני אישית מעדיף את רביעי- אחרת זה נופל על המבחן של סוף הקורס אצלי אז...... אני לא אוכל להגיע מקווה שזה יסתדר מבחינת כולם

בנקלה

New member
טוב

הרוב רוצים רביעי אז בדקתי וזה יוצא בסדר אז גם אני עכשיו מצביע רביעי.

matan712

New member
סיבולת קניון חיפה

היי יוסף זה מתנאל מהקארטינג אני מעדיף ביום חמישי באחר הצהריים

haifakarting

New member
סיבולת

לפי הטלפונים שקיבלתי מנהגים שרוצים להשתתף בסיבולת הבנתי שהרוב מעדיף את המרוץ ביום שישי. ישנו תאריך של 27/10/06 שזה יום שישי שאפשר לערוך בו מרוץ. אבקש תגובות לתאריך הזה כמה שיותר מהר בכדי שנקבע תאריך סופי. תודה יוסף

slickss

New member
מצויין

חוץ מזה ב-19 מכבי חיפה משחקים נגד אוקזר וכולכם יכולים לחפש אותי באותו ביום... ניר

סער ניב

New member
התכוונת בעצם להגיד

שב-19 לחודש אוקזר רושמת הפסד ראשון בשלב הבתים בגביע אופ"א. תקן אותי אם אני טועה...

slickss

New member
התכוונתי ש....

באותו יום אני בבלומפילד !!!! וגבי הקביעה שלך, ימים יגידו. אבל יהיה בסדר ,אני לא דואג.

condason

New member
אהה. בלומפילד (מושון שלא תעבוד עלי)

תגיד לי איפה הם נפגשו ועל מה הם דיברו?" מי שיודע את ההמשך - יקבל סיבוב הכרות על ההליכון של שושנה. ולעניינו אנו (כדורגל) - ניר תהיה בטוח שאתה לא היחיד שיהיה שם אני מאמין שגם יוסף פינה את התאריך הזה.

haifakarting

New member
אלון צודק

ניר תודה שהזכרת לי על המשחק אחרת הייתם מתחרים בלי שופט בלומפילד אני בדרך. יוסף

slickss

New member
אולי,

אולי נארגן איזה מירוץ בבלומפילד... וברצינות, לאור ההתענינות שיש פה בקשר למשחק (קצת יותר מאשר במירוץ) אולי נתארגן יחד לנסיעה או להפגש שם ליפני לאיזה בירה.

תגידו

קניתם כבר כרטיסים? אם לא, תודיעו לי לפני, אני גם רוצה. ואז ניסע ביחד, נשתה בירה, ננצח, נשתה עוד בירה, נחזור, עוד בירה.....

haifakarting

New member
סבבה

בשמחה באמת אפשר לארגן שנלך ביחד למשחק. רוברט אתה נראה לי עם הבירות שלך תגיע למשחק על ארבע
יוסף

slickss

New member
../images/Emo85.gif זה בסדר הוא מסטר

יש לו לאן לדחוף את הבירות יש מה שיספוג. וחוץ מזה הוא רוסי... ניר

למעלה