מישהו רוצה תחרות בירות???
R R o b e r t o 10 New member 9/10/06 #21 ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif מישהו רוצה תחרות בירות???
C condason New member 9/10/06 #22 אוקראיני יש הבדל (לפי רוברט) בירה נראה לי מתאים רק אחרי המשחק כי אני לא רוסי, גרמני או אנגלי אני ישראלי ואני כמו כל ישראלי מפצח גרעינים שחורים במגרש (אבל חייב משהו לשתות ליד כי זה מה מצמיא)
אוקראיני יש הבדל (לפי רוברט) בירה נראה לי מתאים רק אחרי המשחק כי אני לא רוסי, גרמני או אנגלי אני ישראלי ואני כמו כל ישראלי מפצח גרעינים שחורים במגרש (אבל חייב משהו לשתות ליד כי זה מה מצמיא)
H haifakarting New member 9/10/06 #23 לא יפה לא יפה לדבר כך על רוברט מה בגלל שהוא רוסי... רוברט אתה נראה לי רוסי מזוייף לפי מיטב ידעתי והנסיון שלי בתחום המבין יבין רוסים שותים וודקה יותר מבירה ובזה אני בשמחה אתחרה בך. בקיצור מתי קונים קרטיסים יוסף
לא יפה לא יפה לדבר כך על רוברט מה בגלל שהוא רוסי... רוברט אתה נראה לי רוסי מזוייף לפי מיטב ידעתי והנסיון שלי בתחום המבין יבין רוסים שותים וודקה יותר מבירה ובזה אני בשמחה אתחרה בך. בקיצור מתי קונים קרטיסים יוסף
R R o b e r t o 10 New member 14/10/06 #26 הקיצר.... מה עם הכרטיסים? קאנחנו נוסעים או שנראה את המשחק בטלויזיה?