מרפי, הקפצה

"חוקי מרפי" של סוסים../images/Emo107.gif

האם אתם מכירים "חוקי מרפי" כלשהם שקשורים לסוסים? למשל: - סוסים תמיד יעשו את צרכיהם מיד לאחר שסיימת לנקות את התא. - סוסים תמיד יתפלשו בחול/בנסורת אחרי שסיימתם לשטוף אותם. - בתחרות קפיצות חשובה שכל המסלול היה נקי, הסוס חייב להפיל את המכשול האחרון. המטרה היא שתוסיפו משלכם דברים מצחיקים או מעצבנים שהם דיי נכונים ואז יווצר לנו שרשור משעשע. מקווה שתהיו יצירתיים ויעלו לכם רעיונות. תהנו!

oO nam nam Oo

New member
רעיון נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

בחורף, כשיש רכיבה (מסויימת) שממש מחכים לה - דווקא ביום הזה יירד גשם. בקיץ, לעומת זאת, הסוס יצלע או משהו
אין לי כוח לחשוב עוד עכשיו, אחשוב אח"כ

הסוסים אצלנו

-ברגע שלסוס יש ריפוד חדש בתא (הוא ישר ייתפלש) ויצא מלוכלך ומלא נסורת בזנב וברעמה. -קרה לי לפני מקצה-אני באה לסגור את החגורת בטן-הסוסה מתנערת ומפילה איתה את האוכף והשמיכת תצוגה שהיו מלאים בחציר. -אם העמדת קשירה נקייה מחרא הם ייחרבנו... -אתה עושה תרגיל והולך מעולה, ואז המדריך אומר שהוא מסתכל לרואת והולך חרא. ברור שזה לא בכוונה, אבל זה פשוט ככה!

2eye

New member
ברוב המקרים זה לא מרפי

פשוט אופי של סוס אבל בכל זאת: דווקא כשאתה מחכה לרכיבה/אימון מסויים, משהו ידפק. כשביום שישי לפני התחרות הסוס הולך פיגוז, בתחרות זה על הפנים (זה לא כיף
)

Blue Eyessss

New member
יום לפני אף אי איי..../images/Emo47.gif

או יומיים לפני אליפות צפון למתוח גיד :|

PinkHorse

New member
אוי זה מציק..

*בשנייה שטאטא את העמדת קשירה יבוא כתם וישתין עליה. +(בונוס) השתן אכשהו תמיד תמיד תמיד תגיע למגנים... *בשנייה שטאטא את המסדרון כתום יוציא את הראש מהתא ובלעיסה אכזרית יפזר את כל השעורה על המסדרון שלפני רגע היה מטוטא.. *דווקא כשהתחרות נורא חשובה ומעניינת יתקעו אותה באונללו ולא תצילחו להגיע. *דווקא כשחיכית לתחרות כ"כ הרבה זמן ואפילו יצאת לאימונים לקראתה היא תתבטל/או שתופץ איזשהי מגפה ויהיה הסגר. *אחרי שהברקת את הסוס לקראת התחרות ביום שישי, אתה מגיע בשבת בבוקר וצופה במחזה היפה שבו הסוס שוכב בתא עם חרא על הראש ונסורת בזנב. *בשנייה שתקנה סוס לבן ותגרום לו להבריק הוא ינצל את ההזדמנות כדי להתפלש בחרא או להתדגרד/ללקק את חברו המצונן שישמש את הסוס הלבן בתור טישו. *אם תשלבו זכר מכוער עם נקבה יפייפיה תמיד הסייח יצא מכוער כמו האבא אם לא יותר. *תמיד כשתחשוב שאי אפשר להביא לחווה פוני יותר קטן מזה תפתיע אותך החווה ותביא לך יצור שיותר קטן מהכלב שלך. +(בונוס)ואני תמיד אהיה זאת שתרכב על הנבלה
. *תמיד כשההורים יבואו לראות אותך באימון או תחרות תיפול.

2eye

New member
טחחחח

זה כ"כ מרפיייי
כן...תמיד שההורים באים הולך חרא

2eye

New member
זה כי אתה מיוחד D:

ואני מדבר גם על רכיבות ב"בית" כשלאבא מתחשק להופיע באמצע האימון קפיצות שלי. זה יהיה אחד האימונים בפחות טובים שלי. מרפי

shirli0811

New member
חחח, כמה זה קורה אצליי =D

וואו.. בד"כ יש לי ולעודד [המדריך] תמיד את הקטעים האלה..: - הסוס יילך מושלם רק עודד יסתכל הסוס יעיף זבוב ואז לא יעבוד ועודד יתעצבן.. - אם הסוס הולך יפה ועודד יסתכל וייגיד הוא הולך ממש טוב, אני בדוק נופלת - עודד ישאל אותי אם יש משהו בחדר אוכפים, אני אלך ואבדוק ולא יהיה, בדיוק כשאני מגיע אליו ואומרת לו מפרקים סוס. עודד יבוא לראות ואז יראה שיש את הדבר [בגלל שהורידו אותו מהסוס] ויחשוב שאני סתומה =D - כל המגרש היה ריק ומפונה, ובנצי החליט להתפלש בדיוק מתחת לגדר.. ואז זה היה כואב [לו] :(( - נפילה בקפיצה האחרונה של השיעור....!? - אני אתן לסוסה שוט קטן שתתעורר, היא תחליף קקנטר בבאק, אני ארצה להעניש אותה ובדיוק עודד יסתכל ויגיד לי למה אני על הפוך, כשבעצם רק רציתי שהסוסה תזוז בקטנר..
- בנצי חייב להתפלש אחרי שמנקים אותו לקראת תחרות - בנצי חייב להעיף את כל הריפוד מהחלק הרטוב ולהתפלש בו כשכל התא נקי - ויש עוד מלא שאני לא נזכרת בהם עכשיו.....!!

חח ממה שעולה לי בראש...

זה באמת תלוי באופי של הסוס אבל שיהייה.. * אממ תמיד שיש איזה בעייה ברכיבה והסוס הולך לא משו ומחכים לאיזה שעור עם המאמן/מדריך כדי להראות לו תבעייה הסוס ילך פצצה ואז המאמן יגיד: מה את מבלבלת במוח.. חח הוא הולך ממש טוב.. * מכשול ראשון כשאני בתחרות רוב הסיכויים שאני יבוא אליו בגישה עם הכי פחות בטחון משאר המכשולים במסלול.. אחריו אני נכנסת לריכוז...
* תמיד אחרי שמנקים לרונלד את התא הוא מתפלש חח ולפעמים גם נתקע בפינה ומחכה שיחלצו אותו..
* תמידדדד ביום של תחרות רונלד יחרבן איזה 4 פעמים ויחפור בלי הפסקה.. לדעתי הוא מתרגש חחח
* תמיד שאתה הכי מחכה לתחרות אחרי שהיו לך אימונים טובים היא תתבטל מסיבה כלשהי.. אנה אמרה את זה גם נראה לי... * תמיד שאתה ממש ממהר לחווה יהייה איזה פקק או שתתעקב בדרך... וזהו נראה לי... חח

חח ממה שעולה לי בראש...

זה באמת תלוי באופי של הסוס אבל שיהייה.. * אממ תמיד שיש איזה בעייה ברכיבה והסוס הולך לא משו ומחכים לאיזה שעור עם המאמן/מדריך כדי להראות לו תבעייה הסוס ילך פצצה ואז המאמן יגיד: מה את מבלבלת במוח.. חח הוא הולך ממש טוב.. * מכשול ראשון כשאני בתחרות רוב הסיכויים שאני יבוא אליו בגישה עם הכי פחות בטחון משאר המכשולים במסלול.. אחריו אני נכנסת לריכוז...
* תמיד אחרי שמנקים לרונלד את התא הוא מתפלש חח ולפעמים גם נתקע בפינה ומחכה שיחלצו אותו..
* תמידדדד ביום של תחרות רונלד יחרבן איזה 4 פעמים ויחפור בלי הפסקה.. לדעתי הוא מתרגש חחח
* תמיד שאתה הכי מחכה לתחרות אחרי שהיו לך אימונים טובים היא תתבטל מסיבה כלשהי.. אנה אמרה את זה גם נראה לי... * תמיד שאתה ממש ממהר לחווה יהייה איזה פקק או שתתעקב בדרך... וזהו נראה לי... חח

חחח עוד משהו מצחיק

תמיד אחרי רכיבות וטיפולים, הסוס יצטרך להשתין אבל יתאפק..וברגע שתלך להביא חבל כדי להחזיר אותו לתא/תשחרר אותו מהקשירה כדי להחזיר אותו לתא הוא ישתין..חחח

serdonix p

New member
בחורף

*תגיע, תאכף, יהיה יבש, על השניה שתעלה על הסוס יתחיל מבול מטורף שלא יפסיק עד שתחליט שאתה לא רוכב בגשם הזה. *תמיד לחנה/סוס/הרוכב יהיה חסר בדיוק המכנס במידה שלך או בדיוק מה שאתה צריך. *כשהמאמן שלך אומר שיהיה איחור בשיעור, ושתיקח את הזמן, תמיד אתה זה שתאחר בסוף. *תמיד כשמורטים את הרעמה יהיה מקום אחד יותר קצר מכל שאר הרעמה. ואת כל השאר כבר אמרו

חחחחח וואו זה ממש נכון ../images/Emo45.gif

זה באמת דברים שקוראים רוב הפעמים חח במיוחד הקטע שהמאמן אומר שתאחר ובסוף אתה עולה באיחור...
דנהלה אוהבת אותךךךךךך

למעלה