* בחורף כל השבוע יהיה בהיר ובדיוק ביום של השיעור ירד גשם! *כדי לא לאחר לשיעור אתה תאכף את הסוס שלך מוקדם ותסיים לאכף לפני שמתחיל השיעור ותהיה מרוצה ותספיק להבריש לו את הרעמה והזנב ולעשות צמה ולרסס נגד זבובים והכל ואז מישהו שאיחר יבוא ויבקש ממך לעזור לו לאכף ואתה תהיה טוב לב ותעזור לו ובסוף מי יאחר לשיעור?---> אתה!. אמ.... אין לי עוד כרגע כי את כל השאר כבר אמרו... אם אני אזכר אני אכתבו!!
את רובם באמת אמרו למשל שתמיד ירד גשם ביום של השיעור מרות שכל השבוע יש שמש ועד הרבה דברים הסוס של חבר שלי לקבוצה עושה לו דווקא- כל פעם שהוא בא להוציא אותו מהתא או לקחת אותו מהמראה הוא לא מסכים שישימו עליו את הראשיית בית...כשהוא קורא לי או למדריכה שלנו הוא ממש מתוק ומסכים בשניה... זה לא שהוא לא שם לו טוב להפך אבל הוא עושה לא דוווקא..חח קשה לומר עכשיו כי אתה כבר לו מקורי חחח יש לנו סוס ממש מעצבן ובזמן הפנוי אני עוזרת לבעלים באיכוף , הברשה וכדומה.. כשאני מברישה אותו הוא תמיד יהיה חייב להשתין על הרגליים ועליי- איכס! כשאני מאכפת אותו- שמה שמיכה ומביאה את האוכך וכשאני באה לשים עליו את אוכף הווסטרן הכבד, הוא זז!! והוא סוס גבוה. לא רק שהוא זז, הוא מפיל את השמיכה ואז אני צריכה להניח את האוכף ולהרים את השמיכה.. וככה הלאה שוב ושוב..
תמיד כשתתחרה בשני מיקצים - תצליח יותר במיקצה הפחות חשוב, כמו בהנדי קאפ ולא בדרוג לאליפות. לפני התחרות שתחכי לה הכי הרבה - תקבלי מחזור
. כשהציוד יהיה הכי נקי אחרי שהשקעת בו שעות, מישהו בטעות ילכלך אותו קשות. ברגע שתהיה מוכן לרכיבה יתחיל לרדת פאקינג גשם, כשתסיים להוריד ציוד והסוס כבר יהיה באורווה - הגשם יפסק! כשהסוס הולך כל השבוע מצוין ואמור להיות בסוף השבוע אימון גורלי, פתאום הכל יהיה עקום. דווקא כשאנשים חשובים יהיו בחווה בזמן שאתה רוכב ואתה רוצה להשוויץ, ייתפס לך הגב/הסוס ישתולל הרבה/תיפול או משהו שמשאיר רושם רע. כשתחשוב שמצאת את הפתרון לכל הבעיות שלך ברכיבה, המאמן שלך יקטול אותך בגדול. בתחרות שתחליט לבנדג' את הסוס במקום לשים מגינים, הבנדג' ייפתח באמצע המיקצה. והכי מבאס, כשנותנים לך לרכב על סוס שאמור להיות ממש קל והכל אמור להראות כמו משחק ילדים - אתה תסתבך ותביך את עצמך