מרצים בבינתחומי:

Yorkville

New member
מרצים בבינתחומי:

ראיתי את המערכת לשנה הבאה ורציתי לדעת מה דעתכם על המרצים. כמובן רצוי מאד מידע ונסיון... (לכל המגיבים או סתם אלה שיחשבו ככה- אני יודע שזאת דעה אישית של כל אחד וככה גם אני לוקח את זה. ברור לי שזה יכול להשתנות מאחד לאחד) תודה,

Yorkville

New member
מרצים בבינתחומי- אני דביל...

שכחתי לתת את השמות... פרופ' יורם שחר (דיני עונשין) ד"ר ליאור זמר (מבוא לתורת המשפט) ד"ר רבקה ווייל (משפט חוקתי) עמוס ישראל-פליסהואו (מבוא למשפט עברי) רונית לוין (יסודות כלכלה-מיקרו) פרופ' אהוד הררי (מנהל ומדיניות ציבורית) אני יודע שהשניים האחרונים זה לא משפטים אבל מה אכפת לכם להגיב אם יש לכם דעה עליהם? תודה שוב

Da Big 1

New member
דעות על סמך התנסות אישית

פרופ' יורם שחר (דיני עונשין) - אחד המרצים הטובים שלימד אותי. נוטה קצת להסחף לכל מיני נושאים שלא בהכרח קשורים לדיני עונשין ולשיטות קצת מוזרות (כמו לשרוק לתלמידים כדי לסמן להם שהם מפריעים...) אבל חוץ מזה, הוא אחלה מרצה ויודע להעביר את החומר טוב. ד"ר רבקה ווייל (משפט חוקתי) - מה שאני זוכר ממנה זה בעיקר טראומות. כשהיא לימדה אותי (אני אמור להתחיל שנה ג') זו היתה השנה הראשונה או השניה שלה כמרצה. מאוד לחוצה, רצה עם החומר בלי לדאוג שאנשים מבינים אותו (ציטוט אופייני: "מי שהבין הבין, מי שלא הבין, אני מקווה שיבין במבחן"). ממה ששמעתי גם השנה לא היה שיפור ברמת הלחץ עמוס ישראל-פליסהואו (מבוא למשפט עברי) - היה המתרגל שלי למשפט עברי והיה בסה"כ די סבבה. כמתרגל הוא מאוד עזר, רק בסוף הכניס לנו בחינה מאוד מאוד לא קלה. רונית לוין (יסודות כלכלה-מיקרו): מרצה טובה. לא יודע איזה מסלול אתה אמור להתחיל, אני במשפטים בממשל והיא גילתה סלבנות אין קץ לפסיכים ההומנים האלה שנכנסים לפאניקה מוחלטת כשמציבים בפניהם תרגילים מסובכים כמו 1+1.

joemanor

New member
דעות

פרופ' שחר- מרצה טוב, קצת מעייף כי הוא מדבר בפומפוזיות ומציק על שקט בכיתה והוא שחקן אמיתי. ד"ר וייל- אין לי מה להוסיף על מה שאמרו, בשורה התחתונה אפשר להסתדר איתה למרות שהיא לא מרצה מצוינת. עמוס- אין לי מה להוסיף, הוא בסה"כ עם הרבה רצון טוב. רונית לוין- מאוד באה לקראת הסטודנטים, מאוד נחמדה, מרצה סבירה.

לרבקה וויל קוראים גם ריבי?

היא לימדה בעבר בבר אילן? אם כן, שמעתי עליה סיפורי זוועה מכמה אנשים שלמדו אצלה. ל-ה-ת-ר-ח-ק

סינתזה

New member
גם מתחילה בשנה הבאה - שמועה בלבד

אבל נראה מהתגובות פה, שמבוססת.. אבל שמעתי שרבקה וייל היא די סיוט.

Yorkville

New member
התלבטתי ובסוף החלטתי על ממשל בגלל,

כמה סיבות: אני לא משתגע על מתמטיקה והיא לא משתגעת עליי וזה יכול להיות די בעייתי בשביל תלמיד מנהל עסקים (כמו בתיכון גם בפסיכומטרי זה היה הדבר הבאמת היחיד שנייסיתי ללמוד ולתת זמן בשבילו רק כדי לקבל ציונים סבירים מינוס) ממשל נשמע לי גם מעניין ככה שלא הייתה לי ממש בעיה עקרונית ופחד מהשתעממות למוות בקורסים שקשורים אליו. והדבר שהכי השפיע עליי בבחירה- יש לי 77 ב-4 יחידות מתמטיקה ולפי המרכז הייתי אמור לעשות מכינה במתמטיקה בספטמבר ועוד לשלם עליה 2300 שקל... אני יודע שזה נורא מפתה לעשות קורס במתמטיקה שנייה לפני שאני מתחיל תואר של 4 שנים ולשלם עליו כסף שגם ככה אין לי אבל כשזה עומד מול חופשה בתאילנד... ממשל היר איי קאם. אגב, תודה גורפת וכללית לכל העונים לי עד עכשיו (לגבי מערכת, מרצים וכו').

dasoona1

New member
הבנתי אותך!

אז אני זו שבחרה במכינה ולא בתאילנד חחח

נועה2004

New member
../images/Emo207.gif מרצים נוספים בבינתחומי

דיני נזיקין - ד"ר יעקב שיטות משפט - ד"ר זיידמן משפט מנהלי - ד"ר רבין דיני משפחה - ד"ר זפרן דיני חוזים - יובל פרוקצ'יה השאלה הראשונה שלי היא למי שלמד עם המרצים האלה - איך הם? השאלה השנייה היא איך המקצועות האלה? צריך להשקיע בהם הרבה - במהלך השנה בעיקר או לקראת המבחן? יש הרבה חומרי קריאה?

Da Big 1

New member
אני למדתי משפט מנהלי עם ד"ר זיידמן

אני יודע על הרבה מאוד חבר'ה במסלול שלי שלא אהבו אותו. אני אישית חשבתי שהוא אחד המרצים הכי טובים שהיה לנו בתואר. מתבל את ההרצאות שלו בהמון הומור, ציניות וכיף, ומעביר את החומר בצורה ממש ממש טובה לדעתי. גם העומס לא נוראי בכלל (אבל זה אמור לגבי משפט מנהלי, אין לי מושג איך הוא בשיטות משפט).

dasoona1

New member
../images/Emo207.gif שאלה למי שכבר לומדת בבינתחומי...

היי! שאלה לי הסתכלתי באתר של הבינתחומי בכל המערכות שעות לשנה הבאה של משפטים +מנע"ס...ושמתי לב שבאחת מהמערכות למשל, יוצא יום שאני יכולה ללמוד בו רק שעה וחצי (כנראה אהיה פטורה מאנגלית שגם יש באותו יום). זה נראה לי כמו יום מבוזבז! אני לא יכולה ללכת לאותו שיעור, אבל של מסלול אחר? איך זה הולך...?

נועה2004

New member
תשובה ../images/Emo75.gif

אם יוצא לך רק שעה וחצי ביום של מקצוע מסויים את יכולה לבקש להצטרף באופן קבוע למסלול אחר לאותו השיעור במקום השיעור שלך ואת הבקשה המיוחדת שלך את צריכה להגיש בשבוע השינויים שחל בשבוע הראשון של הלימודים. חוץ מזה, המערכות באתר לא כוללות את קורסי הבחירה. כך שאת יכולה לבחור קורס בחירה באותו היום שבו את לומדת שעה וחצי ואז תלמדי יותר שעות באותו היום (במקום ללמוד יותר שעות ביום אחר) וכך הבעיה שלך תיפתר.

למעלה