בעיני ..כן..../images/Emo3.gif
..כי אין כל דמיון בין מרציפן קנוי לבין זה העשוי בבית. בשל אחוז השקדים הגבוה. המרציפן הטוב ביותר שאכלתי אי פעם הוא מתוצרת גרמניה. "ליבק". הוא מופיע כגליל זהה לזה שבתמונה שלי. שנים שמרתי את ה"זהב" שלו כדי שמישהו יביא לי כזה מגרמניה.. עד שנואשתי והכנתי לבד.. ולא מצטערת.. כדור קטן כזה של מרציפן עם האספרסו.. ..ולא צריך יותר כלום.. אני אוהבת את השילוב עם משמש או שזיף.. אחיאיתן , מעדיף עם אגוז מלך.. ואילו השילוב עם תמר מתוק מדי לטעמי.