מרציפן...תם ונשלם...

judi1

New member
מרציפן...תם ונשלם...../images/Emo48.gif

תם הפרוייקט שלי על מרציפן.. ולפני שאני מתחילה את פרוייקט המפרום, והשוואת הגירסה הטריפוליטאית לזו התוניסאית, אקיים הבטחתי ואסכם את המימצאים לתוצר שהשביע את רצוני במלוא מובן המילה..
 
מרשים ביותר

עד היום התייחסתי אל המרציפן כאל חומר גלם... כמו שאינני מנסה לייצר שוקולד בעצמי, כך לא חשבתי להכין מרציפן. שווה את ההשקעה?
 

judi1

New member
בעיני ..כן..../images/Emo3.gif

..כי אין כל דמיון בין מרציפן קנוי לבין זה העשוי בבית. בשל אחוז השקדים הגבוה. המרציפן הטוב ביותר שאכלתי אי פעם הוא מתוצרת גרמניה. "ליבק". הוא מופיע כגליל זהה לזה שבתמונה שלי. שנים שמרתי את ה"זהב" שלו כדי שמישהו יביא לי כזה מגרמניה.. עד שנואשתי והכנתי לבד.. ולא מצטערת.. כדור קטן כזה של מרציפן עם האספרסו.. ..ולא צריך יותר כלום.. אני אוהבת את השילוב עם משמש או שזיף.. אחיאיתן , מעדיף עם אגוז מלך.. ואילו השילוב עם תמר מתוק מדי לטעמי.
 

akavishon

New member
ג'ודי - במיוחד עבורך...

מתוך שלש יחידות שקניתי (6.5 יורו ל 300גרם) רק שניים שרדו את הטיסה לארץ.... השלישי נאכל עד תום...
 

judi1

New member
אגב, עכבישון...

על ה"זהב" האדום השמור אצלי , רשום כי משקל היחידה הוא: 125 גרם.. בדוק שנית את האריזה.
 
למעלה