מרצ'נדייז

goldyboy

New member
מרצ'נדייז

יש לכם איזה משהו שקשור לקווין שאתם הולכים אתו? חולצה או תליון או טלאי על התיק? כשהייתי בתיכון היתה לי חולצה של INNUENDO, עם הליצן והכדורים (הכי אהבתי ללכת אתה על גופיה ארוכה לבנה), אחת מהשתיים האהובות עלי (השניה היתה של ואן הלן), ובשלב מאוחר יותר גם תליון עם הסמל שלהם, שאתו הלכתי לרוקסן, לערב ההצדעה לפרדי, חודש לאחר מותו (מי אמר זקן?). היום אני מרגיש קצת מטופש ללכת עם חולצות של להקות וכאלה. ולכם, יש מרצ'נדייז של קווין? משהו שמעיד עליכם כמעריצים של הלהקה?

אתה תמיד יכול לתרום לנו../images/Emo3.gif

:) ממ,כרגע אין לי איזשהו אביזר רציני שלהם(רוב הכסף מושקע בביטלס בנתיים
)אבל אני וחברה שלי אמורות לעשות הדפס שעיצבנו וקשור בקווין...טוב,זה הולך להיות ממש מגניב אז אני אעדכן

gihona

New member
וואו, אני זוכרת ששמעתי את הערב הזה

ברשת ג' - אפילו יש לי חלקים ממנו מוקלטים! זה היה כשהייתי בת איזה 10, וזה אירוע מכונן בשבילי, באמת. שתף אותנו קצת, זה היה אירוע מדליק באמת כמו שזה נשמע מהרדיו?

ketas

New member
נצל"ש

אני כבר השתגעתי סופית...כל אחד אומר לי משהו אחר. פעם אחרונה וסופית: פארוק בולסורה או פרדריך בולסורה?

goldyboy

New member
פרדריק פארוק בולסרה ה-III

נולד בטנזניה. יש לי את הביוגרפיה של קווין, שקניתי לפני כ-8 שנים בטאוור. צריך למצוא אותה.

פרדריק פארוק בולסרה?

אין איזו תשובה חד משמעית לעניין השם?
אה,ויש לי שאלה-מה עם ג'ים בימים אלו,ומה הוא ירש?

Scarlight

New member
רק פארוק, שום פרדריק! ../images/Emo13.gif

פארוק בולסרה בלבד. החברים קראו לו בכינוי חיבה פרדי, והוא נשאר עם הכינוי הזה.

mia01

New member
פארוק! מעולם לא קראו לו פרדריק

הוא שינה את שמו לפרדי...

goldyboy

New member
כשהוא היה קטן

הוא עבר עם הוריו להודו, במסגרת העבודה של אביו, ושם קיבל את השם פרקריד, מההודים. הוא שינה אותו לפרדי.

mia01

New member
זה לא נכון אבל לא חשוב...

קראו לו פארוק (בהודו במיוחד) ובבגרותו הוא שינה לפרדי.

Bitchhh

New member
פעם..

הייתי גונבת מאח שלי (כמו כל אחות קטנה ראויה לשמה..) חולצות, סיכות, מדבקות וכדומה.. אבל היום לא ניראה לי שאני יעשה דבר כזה...אני לא יודעת עד כמה המראה שלי צריך להסגיר את המוזיקה שאני אוהבת את בכלל את סגנון החיים שלי.. ניראה לי יותר מידי ראוותני כזה.. אני בהחלט יכולה לשים סיכה שלהם על התיק או משהו..בתור הצהרה אופנתית כזאת (פוקס תתאבדו!)

LEATHER REBEL

New member
לפני שנים רבות היו לי... כנסו!

הכל התחיל כשקניתי בשנת 1986 עותק ויניל של JAZZ מתוצרת ישראל, ועל העטיפה הובטח שיש בפנים הפוסטר של הערומות על האופנים. לאכזבתי לא היה בפנים שום פוסטר. בעקבות זה יצרתי קשר עם חברת CBS (היום קוראים לה NMC) שייצגה את קווין בישראל (והיום כבר לא...), וביקשתי פיצוי הולם. לשמחתי, קיבלתי מהם המון המון המון תמונות פרומו שחור לבן שהיום ודאי שוות בוחטות בין אספנים. מה קרה לזה? כשגדלתי נתתי בחינם למעריצה אחרת. מה שקיבלת במתנה לא פייר למכור. איפה היא, המעריצה ההיא כיום? אין לי מושג.

Oukami Kun

New member
ג'אז בתקליט ../images/Emo99.gif

אני כ"כ מקנא בך עכשיו. ןCBS עדיין קיימים, כרשת טלוויזיה אמריקאית

LEATHER REBEL

New member
סוני השתלטו על השאר

והליקון מייצגים כיום את EMI בישראל, ומכיוון שכך את קווין

יש לי את הפםוסטר של בוהמיין ראפסודי

או מזוהה בתור כתמונה של האלבום השני. בכל מקרה הוא תלוי לי מעל המיטה והוא אחת הקניות היותר אהובות עליי..

למעלה