מרצ'נדייז

goldyboy

New member
היה לי את הפוסטר הזה

ואת הפוסטר של It's A Hard Life. כבר לא זוכר מה עלה בגורלם.

VC820

New member
לי יש את התקליטים עדיין

אבל אין לי פוסטר.

mia01

New member
ובכן... סריקה חלקית:

כל האלבומים דיסקים מקוריים, קלטות מקוריות (נו טוף, מפעם..) ומספר אלבומים בתקליטים מקוריים. 3 אלבומים מפוצצים בחומר עיתונאי מהארץ והעולם, בעיקר מתחילת שנות ה90 וסוף ה80. 5 ביוגרפיות שונות, 5 חולצות, 4 סיכות, 10 פוסטרים ענקיים (ביניהם אחד של הכרזה המקורית של הטריביוט לזכרו), 2 דגלים (את אחד מהם מישהו רצה לקנות ממני במופע עם פול רוג'רס ב100 יורו - סירבתי), העתק מטבע של בריאן, המוןןןןןןן קטעי וידאו: מג'יק יירס 1,2,3,4, rare live, greatest flix, הופעה בוומבלי, בריו, במונטריאול, בבודפשט, המופע לזיכרו, כל קליפ אפשרי והמון ראיונות מוקלטים. מבחינת חומרים נדירים אז כמובן הrare live, הקלטות של סמייל, ולארי לורקס וגם 2 אלבומים של the cross זה מה שעולה לי בראש כרגע אבל יש עוד המון... זה אוסף של 17 שנה...

mia01

New member
אהההה שכחתי...

גם שני מחזיקי מפתחות וספל עם פורטרט של פרדי ומתחת כתוב 1946-1991 וכמובן שזה ספל שרק אני שותה ממנו!!

סגידה!

כל כך הרבה דברים!! הלוואי עלי! אני ממש מתפעלת מהאוסף הזה. מעורר קנאה כמה שנים לקח לך לקנות הכל? *לי יש רק את לילה באופרה, אוסף הלהיטים הראשון ושני תקליטים (חדשות העולם והמשחק)
בינתיים כמובן. זה עוד יגדל*

mia01

New member
את רוב הדברים אספתי בתחילת

שנות ה90', הפסקתי לאסוף בערך בגיל 15 (כן, אני זקנה) אבל מידי פעם אני שמה ידי על דברים נדירים (כמו העתק המטבע וחוברת נדירה לאספנים שקנו לי לאחרונה).

בן 22 ועדיין

מסתובב עם חולצות של קויין(כשאני יושן וביום ההולדת של פראדי או ביום השנה למותו) שאגב לא בעיה להשיג,ישנו בנחלת בנימין את ההוא שעושה הדפסים על חולצות יש לו כמה תמונות יפות של פראדי וחבורתו. חוץ מיזה את הטליון גם אני השגתי בטיול פולין בבית הספר לפני 4 שנים,ואף פעם לא הלכתי איתו (מחמת השמירה עליו) וגם קצת אייטיז.. יש לי שני תקליטים של הלהקה אחד זה הופעה תקליט כפול של live killers והשני a niget un the opera חוץ מי זה יש לי את הdvd הכפול של ההופעה בבוומבלי וזהו בערך(פרט לכול האוספים)

WhiteQueen

New member
אוי נו.../images/Emo168.gif

ואת את כל הדיסקים, חולצה, שתי סיכות, מדבקות, שני פוסטרים, שלוש הופעות (וובמלי, קווין און פייר, ארלס קורט)... זהו נראה לי.

לי יש את "דה וורקס" בתקליט../images/Emo3.gif

וגם את לילה באופרה. וגם מדבקה בת *ונה שגבא הביאה לי מלונדון ,כפערלייך

mia01

New member
יש לך את כל ההופעה בארלס קורט?

באורך מלא? על דיסק או קלטת וידאו?

gihona

New member
לי יש את הופעה בארל'ס קורט

באורך מלא על המחשב. ניתן להורדה מ Emule. כמה מהפנינים הבלתי נשכחות של פרדי משם. למשל: !!Good night you lot of tarts

למעלה