תגובה
סוציאל-דמוקרטיה במילים אחרות זה סוציאל-קפיטליזם. קפיטליזם עם תנאים סוציאליים או הומניטריים, לא משנה איך תקרא לזה - זה אותו דבר. מרצ וגם העבודה סוציאל-דמוקרטיות מכיוון שהן מאמינות בקפיטליזם, אך לא בקפיטליזם הדורסני והכוחני של שינוי והאיחוד, אלא בקפיטליזם מתון יותר. זו הסיבה העיקרית שאני אף פעם לא אצביע למרצ או לעבודה. אני לא מבין את הטענות נגד חד"ש שהיא הפכה למפלגה ערבית לאומנית (אני לא יודע מזה ניאו-ערבית. ערבית חדשה?). הצירוף של טיבי היה בגדר טעות נוראית וחמורה של מוחמד ברכה. על כך הוא היה צריך להתפטר מתפקידו. אבל, גם ברכה וגם מח'ול הם, כפי שאני רואה זאת, קומוניסטים אידאולוגיים. ברכה הוא האיש הטוב ביותר להנהיג בגלל כושר המנהיגות והכריזמה שלו, אבל צירופו של טיבי מחייב אותו להתפטר. נכון, גם העובדה שתמר, הכח החי במפלגה, עזבה פגעה במפלגה מאוד. בסדר. ממשיכים הלאה. תמר היא לא חד"ש, היא הייתה חלק חשוב בה, אבל כמו כל אחד אחר, היא זמנית במפלגה. חבל שטיבי הצטרף. הוא בהחלט פגע ברשימה בתנועה, אבל גם יש לזכור כי הוא לא חלק מהמפלגה. אם הוא היה רץ לבד אז גם דב חנין היה נכנס, וגם טיבי, הקפיטליסט הקטן והלאומן, היה נשאר בחוץ. שתי ציפורים במכה. חבל.