גולדה, מה שלומך, התגעגעתי, ולמה סמויה?
לא יכולת להצטרף לבדיחה ולפדיחה חהחהחה....... גולדה, לו יכולת להריח את הריח ולטעום את הטעם .....אח כמה שזה טעיםםםםםםםםםםם. אני מכינה מאפונה יבשה, לדעתי הרבה יותר טעים........ובכלל לא לוקח לי שעות אולי 40 דקות.........אם האפונה היבשה "טרייה" ולא כזו "ישנה" לא לוקח הרבה זמן ריכוך. טיפ: אני מבשלת את האפונה היבשה במים ללא כל תוספת תיבול כחצי שעה - שלושת רבעי השעה - האפונה מתרככת ואז מוסיפה שמן, מים, תבלינים והרבה קוסברה טרייה.........טעיםםםםםםםםם והתאים מאוד לסלסלת הלחם הקרנצ'ית.