כך אני עושה הרבה פעמים
י יוכי68 New member 13/11/07 #29 תכיני לערב בלינצ'ס עם גבינה, קצפת ומעל דובדבנים.....יאמי! לא דובדבנים אבל פירות>>>>>>>>>
מ מאיוש י New member 13/11/07 #30 טעים אבל נשברה לי המחבת החלבית חייבת חייבת בדחיפות לקנות נשארה לי רק המחבת הפיצפונת לפנקייק
מ מאיוש י New member 13/11/07 #32 מצאתי משהו נראה אם אכין את זה זה נראה משהו משהו. עלים של סיגר ממולאים בגבינה עם דובדבנים מטוגנים וטבולים בסירופ דובדבנים נשמע טוב לא?
מצאתי משהו נראה אם אכין את זה זה נראה משהו משהו. עלים של סיגר ממולאים בגבינה עם דובדבנים מטוגנים וטבולים בסירופ דובדבנים נשמע טוב לא?
י יוכי68 New member 13/11/07 #33 טוב זו לא המילה המתאימה.....מצוין, מעולה... נראה לי מתאים יותר........מה את עושה לי????????? מתי את מתכוונת להכין?
טוב זו לא המילה המתאימה.....מצוין, מעולה... נראה לי מתאים יותר........מה את עושה לי????????? מתי את מתכוונת להכין?
מ מאיוש י New member 13/11/07 #34 אולי מחר בלי נדר אין לי את הגבינה הדרושה ואין לי כוח ללכת לסופר עכשיו. אז בבוקר בע"ה נקנה ונראה...... בתמונה זה נראה כל כך טעים יאמי
אולי מחר בלי נדר אין לי את הגבינה הדרושה ואין לי כוח ללכת לסופר עכשיו. אז בבוקר בע"ה נקנה ונראה...... בתמונה זה נראה כל כך טעים יאמי
ג גולדה מאיר1 New member 13/11/07 #35 תודה מקסימות אני באון אנד אוף מהמיטה אני אשתה בלילה תה עם דבש לימון וברנדי ואוסיף גם מקלות קינמון אם מאיוש אומרת. נראה לי בשביל כל המרכיבים אני צריכה להשאיל את אחת הקערות שלכן.... שונאת להיות חולה!!!
תודה מקסימות אני באון אנד אוף מהמיטה אני אשתה בלילה תה עם דבש לימון וברנדי ואוסיף גם מקלות קינמון אם מאיוש אומרת. נראה לי בשביל כל המרכיבים אני צריכה להשאיל את אחת הקערות שלכן.... שונאת להיות חולה!!!