מתכון למרק קובה
מתכון למרק קובה
דקלה, הרי לך ``אסלי``: למרק: עלי סלק שטופים היטב וקצוצים שום קצוץ (לפי הטעם)מומלץ וכמעט חובה ראש סלרי חתוך לרצועות עבות + עלי סלרי קצוצים גס קוביות דלעת גדולות אבקת מרק עוף או חלקי עוף מכל הבא ליד מלח לימון פלפל שחור מעט בהרת לבישול שמן אופן ההכנה: לטגן במעט שמן את כל הירקות ולאדות קלות.(זה הזמן להוסיף את חלקי העוף) לטבל בתבלינים ולהוסיף מים רטוחים עד ל- 3/4 גובה הסיר. לבשל עד לריכוך הירקות. להוסיף אבקת מרק, מלח לימון לפי הטעם, לטעום ולתקן טיבול.(בשלב זה אני נוהגת להוסיף שיני שום כתושות - מבלבל חושים !). לבשל עוד כ- 5 דקות וזה הזמן להוסיף את הקובה. אם תרצי מתכון לכדורי הקובה - רק תבקשי. בהצלחה וספרי איך יצא.