מיכי 10
Member
נכון. שנים מוסיפים לשימורים סוכר, אבל במידה. והתירס המשומר
היה טעים בהחלט. כשהייתי בנח"ל, זה היה ה"חטיף" החביב עלינו ביותר. היינו יושבים כמה חבר'ה על קופסת שימורים אחת, ואוכלים את תוכנה בעונג עילאי. שלחו לנו קופסאות כאלה בחביתות מהבית.
{גם למלפפונים בחומץ למשל, מוסיפים סוכר, אבל במידה}.
כשהתירס בקופסאות השימורים ללא סוכר, מוסיפים לו כנראה ממתיק מלאכותי, שזאת נפילה מן הפח אל הפחת.
ולאחרונה, מציינים על קופסאות השימורים בגאווה רבה: "תירס מתוק". שומר נפשו - ירחק. לטעמי, זה מתוק להחליא.
אז בתור פיצוי קל, גם אם שונה לגמרי, אני קונה לפעמים תירס גמדי, אשר לו יש קצת ריח נעים של קלחי תירס לא מבושלים, ומראה חמוד ומצודד.
היה טעים בהחלט. כשהייתי בנח"ל, זה היה ה"חטיף" החביב עלינו ביותר. היינו יושבים כמה חבר'ה על קופסת שימורים אחת, ואוכלים את תוכנה בעונג עילאי. שלחו לנו קופסאות כאלה בחביתות מהבית.
{גם למלפפונים בחומץ למשל, מוסיפים סוכר, אבל במידה}.
כשהתירס בקופסאות השימורים ללא סוכר, מוסיפים לו כנראה ממתיק מלאכותי, שזאת נפילה מן הפח אל הפחת.
ולאחרונה, מציינים על קופסאות השימורים בגאווה רבה: "תירס מתוק". שומר נפשו - ירחק. לטעמי, זה מתוק להחליא.
אז בתור פיצוי קל, גם אם שונה לגמרי, אני קונה לפעמים תירס גמדי, אשר לו יש קצת ריח נעים של קלחי תירס לא מבושלים, ומראה חמוד ומצודד.