מרק
בלי
...

LeeCooper69

New member
זה אני!!!

מאיפה יש לכם את המסמכים שלי?!?!? זה אמור להיות חסוי....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהמ..

אני לא בטוחה, בל כל היום הזה אני הייתי כל כך מעותת, ואני יכולה להישבע שלא היה לי מושג חצי מהדברים שאמרתי היום, והרגע, אם אניי לא טועה... שהיה לפניי הרבה רגעים ברגע זה, שיכנעתי את מ´( את יודעת מי זאת) בדרכי הבייתה מהמגמה,שהיא רבע שעה הליכה מהבית שלי ככה שהיה לי הרבה זמן לעשות שטויות( כמו לפתח מדרגופוביה) שהיא ילדה נורא מטומטמת, שאני משתמשת בסמים, אני לא יודעת למה, פשוט שיכנעתי אותה, והיא האמינה לי(מה לעשות שיש כאלה שגם יאמינו לזה..
) אמרתי לכם, שאין לי מושג מה אמרתי חצי מהיום הזה.

חושב שאתה יפה על אישה?

תחשוב שוב!!! מסיבת חנוככככככככהההההההההה, החמישי בדצמבר 2002! תחרות דראג-סוג של המהמת! חג אורים מפוצץ איפור והרמוניה! כל המעוניין לעלות על דראג ולהשתתף בתחרות הנושאת פרטים יכל להרים טלפון לרשף משולם דובר הנוער-ת"א. 050-81-60-81 בהשתתפותם של דראגיסטים מקצועיים!

LeeCooper69

New member
רשף, אל תשתף אותנו בדראג שהיה לך

בDeep... או שזה היה בלילי.... אני לא זוכר אבל האנשים שלנו לא אהבו את זה ממש... (בגלל זה הם סיפרו לי, הזקנות הרכלניות האלה....)

LeeCooper69

New member
געתי למסקנה, ששזיף אלה הם הראש"תים

ראשתי"ם (ראשי תיבות) של שווה זיון פראי.... אני והשטויות שלי... בשמחה הייתי מדבר איתך אבל מת לי האיציק (ICQ.... האיציק השני שלי חי ביותר!!! תשאל את ד´ (5???)...

שׁזִיף

New member
../images/Emo6.gif

אמרו לי את זה לא פעם... אבל לא זאת הכוונה כמובן. זה שם של שיר שאני אוהבת

d i d u s h

New member
היי

מה קורה ילדה יפה? שלחתי לך אי מייל ולא ענית לי עדיין ...מה קורה?

שׁזִיף

New member
../images/Emo9.gif

אני נכנסת עכשיו.. ומחזירה לך תשובה
אני שוכחת מהאי מייל...

רק רציתי לומר לכולם

אני יודע שזה ממש מגעיל מצדי מגעיל מאד אפילו אני אומר אבל יש לי אתר של כל מיני סיפורים שאני כותב ואני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על הסיפורים שלי בלונדיני עד הסוף המר בבקשה תיכנסו אני יהיה נחמד אני יכין לכולם דגלים חמודים
אדום צהוב כחול סגול אדום צהוב כחול סגול הצבע שלי הצבע שלי

Blackice

New member
שלום לך אדם ../images/Emo13.gif

וברוך הבא לפורום!
רק רציתי להעיר- ואני *מאוד* מקווה שתראה את ההודעה הזו שלי לפני שכל העניין הזה ישורשר- שיש לנו פה כמה קווים מנחים בפורום. כל הודעה ראשית (כמו זאת שלך שאני מגיב אליה כרגע) יכולה לגרור אחריה שרשרת שלמה של הודעות ותגובות ודיונים. *אבל* בדף הזה הראשי של הפורום, יש מקום למספר קבוע ומוגבל של הודעות ראשיות. כל הודעה ראשית שמתווספת שולחת אחורה להיסטוריה ומחוץ לדף הזה, הודעה ראשית אחרת וכל שרשרת ההודעות שאיתה. וכבר ראיתי שרשרת של 400 ושל 500 הודעות מועפות מחוץ לדף (פורום ה"פ אתם יודעים
). וכיוון שאנחנו רוצים כמה שיותר דיונים והודעות בדף הראשי, אנחנו *משרשרים* - כלומר, מוסיפים את ההודעות שלנו לשרשרת של תגובות. ומשתדלים לשים בהודעות ראשיות רק מה שפותח דיון חדש. מן הסתם, ההודעה הזו שלך לא תפתח דיון חדש ולכן חבל על הדיון שנזרק החוצה. אני בטוח שמנהל הפורום ימצא דרך לתקן את הנזק הנעשה אבל להבא, הבא נקל עליו ועל העומס שלו, ולפני שתרצה לפתוח הודעה חדשה תחשוב האם היא באמת מצדיקה שרשרת חדשה, ומצדיקה לזרוק שרשרת אחרת החוצה.
זה נקרא, "לשרשר".
יום טוב, וברוך הבא לפורום!
ארז

Blackice

New member
אה ושכחתי...

שלמשל, את ההודעה הזו שלך, היית יכול לשים כאחת התגובות להודעת הפתיחה שלך.. הרי ברור שהיא קשורה שם לנושא... ואין שום רע בלהגיב להודעה שלך (כמו מה שאני עושה עכשיו
) אלא להפך.
ארז

תראה תשמע

למה שלא יצור שירשור? למה לא? שירשור זה חשוב חשוב זה שירשור וגם ההפך וגם לאט וגם בריבוע וגם בשרשרת גרבקס

למעלה