מרשה לעצמי לפתוח הודעה חדשה

קורלי

New member
מרשה לעצמי לפתוח הודעה חדשה

חזרתי ברגע זה מפגישה אצל פרופ דור,והכתבה בידיעות אכן נכונה. פרופ דור אשר עומד בקשר רצוף עם ראש הממשלה,קיבל הבטחה ממנו להסרת הגזירה.,עדיין לא חתום,אך הבטחה של ראש הממשלה,זה לא משהו שניתן לשבור אותה.קיבלתי את הרושם שרק בן אדם אחד,יכול וישנה ההחלטה וזה ראש הממשלה בעצמו,ולא שר האוצר וחבריו. אפשר לנשום לרווחה. פרופ דור ציין את התרשמותו החיובית,מחברי המטה שנוכחו בדיון בועדה לקידום האשה ומאמין ביכולתם ובכוחם. נותר רק לקוות שב31.12.2003,תוסר באופן רשמי הגזירהונחזור לטפל בבעיתינו האישיות. מכאן מוסרת את הערכתי הרבה לפרופסור.

מירבי*

New member
נכדיו של ראש הממשלה

הידעתם?! 3 נכדיו של ראש הממשלה מבנו גלעד נולדו מהפרייות מבחנה, פרופסור דור הוא הרופא המטפל שאחראי להצלחה הזאת. יש להן בן ואח"כ תאומים בנים. סתם..להשכלה כללית, אולי שווה להזכיר לו את זה מתי שהוא? כל האמצעים כשרים, לא?!

מיסטי1

New member
כשפרופ' משיח התראיין עם שלמה גרוניך

בטלויזיה, הוא אמר בפירוש שיש אנשים שמנהלים את המדינה הזו שהם או בני משפחתם נעזרו בהפריות, ושיסתכלו לו בעיניים ויגידו על איזה נכד הם היו מוותרים..... לביבי אין נכדים עדיין, פרס לא ממש אחראי על הגזירות, אז סביר היה שהוא מתכוון לשרון, למרות שזה לא נאמר במפורש. אפילו מוסרית שרון לא יכול לתמוך בקיצוץ, אחרי שנכדיו כבר נולדו ואנשים אחרים עדיין לא הגיעו לכך, בטח כשהוא יודע ממקור ראשון במה זה כרוך (אם נניח כמובן שגלעד לא שומר על זכות השתיקה גם בבית, ומספר לו מדי פעם חוויות- לפחות הקשורות בהפריות
)

טל ר

New member
אם הקשבתם לחדשות בחודשים האחרונים

נכדיו של שרון היו נולדים עם מימון המדינה או בלעדיו...

מם 1971

New member
../images/Emo128.gif אין לחשוף את המידע

גם אם המידע נכון ונכדיו של רוה"מ נולדו עקב טיפולי הפריה, אל לנו לחשוף את המידע. אני לא חושבת שחשיפת המידע האישי הזה יועיל לנו בכלום. לדעתי אם כבר הוא רק יפגע בנו ויצור אנטגוניזים כלפינו, גם לא ברור לי למה לנפנף במידע הזה דווקא מול האדם שתומך בנו. חוץ מזה בדיוק כמו שרבים מאיתנו לא רוצים להיחשף אל לנו לעשות זאת לאנשים אחרים.

רחל5

New member
פרופ' משיח אמר בועדה

לקידום מעמד האישה: "לאחד משרי הבריאות הפסקנו שביתה כדי לעשות את הילד השני". יש לי ניחושים, אבל אני משתדלת לא להכניס לאנשים מתחת לחגורה (מה גם שבמקרה הזה הוא היום באופוזיציה). במהלך השבועות האחרונים, כשנכנסתי לעסק עמוק, נודע לי על עוד חברי כנסת ושרים שעברו טיפולים או אימצו, אבל נראה לי קצת צהוב להזכיר להם את זה בפנים. מספיק להסתכל להם בעיניים ולבקש את הבקשה האישית שלנו... אם יש בכלל הזדמנות להסתכל להם בעיניים. מעבר לזה - רק הטיעונים הכלליים שמעלים בפני שאר הנבחרים.

מירבי*

New member
בוקר טוב רחל../images/Emo42.gif

אותו שר הבריאות שכדי לעשות לו את הילד השני הפסיקו את השביתה כבר ממש לא יכול לעזור לנו, והאמת היא גם לא לעצמו, אבל זה באמת צהוב וכבר לא רלוונטי... במקרה של ראש הממשלה, הסיפור הרבה יותר טרי ולדעתי צריך לשקול לחיוב אזכור של זה, אין ספק שזה יפעיל עליו לחץ, הוא האיש שיכריע ולדעתי שווה לנסות כל דבר כדי למנוע את חקיקת החוק הזה. כמובן שהאזכור צריך לבוא בדרך כזאת שתצמצם את האפשרות שמישהו ייפגע. אפילו מכתב אישי אליו, מכתב שיופץ ע"י אנשי התקשורת ויזכיר את הנכדים שלו ואת הדרך שבאו לעולם יכול להועיל...תוך כדי כתיבת שורות אלה אני נזכרת בתמונה המפורסמת שלו בחוות השקמים כשהנכד הגדול שלו תלוי עליו...תמונה כזאת עם אמירה חדה לגביה יכולה לסייע לנו.

טליה 44

New member
../images/Emo128.gif אסור להשתמש ברכילות צהובה ../images/Emo70.gif

ולא משנה כמה היא נכונה וקשורה לעניננו. זה מוריד את המאבק למקום מאד לא טוב ויעורר אנטגוניזם. לא רצוי ולא נכון,לא בצורה גלויה ולא במכתב אישי.

../images/Emo45.gif מסכימה.

מה זה יוכיח? שאנחנו יודעים? יופי. זה לא יתרום שום דבר למאבק ויכול רק לעורר אנטגוניזם אצל האדם שאת אהדתו אנחנו מחפשים.

e k h

New member
גם אני מסכימה,

לא צריך להזכיר לו, הוא בטח יודע את זה, וחוץ מזה כולנו יודעים כמה קשה להיחשף, זה עניין מאוד אישי שלהם ואנחנו לא צריכים להיכנס לזה. חוץ מזה התקשורת תמיד יכולה לעשות מזה "מטעמים", וזה יכול לבוא נגדנו. דבר נוסף, זה יכול לסכסך בינו לבין הרופא שהדליף, דבר שלא יעזור לנו לקדם את הנושא שלנו. ודבר אחרון, בראיון לקול ישראל נשמע שהוא דיבר מכל הלב על הנושא, כך שהוא חושב כמונו, אז למה "להרגיז" אותו??

גם אני מסכימה!

מה עוד שראש הממשלה עד כה היה לצידנו וזה כנראה בגלל שיש לו נגיעה אישית בנושא ולא צריך להזכיר לו או לאזכר את זה בפומבי.

מיכלי6

New member
מסכימה, לא להוציא מהארון

לא הגון מצידנו להוציא מהארון מי שאינו מעונין בכך. מה כן? להמשיך ולהגיד לוּ אתה, או מי מבני משפחתך, הייתם בסיטואציה כזו האם הייתם מוותרים על הילד הראשון, השני.... וכו' את הקישורים הוא יעשה כבר לבד, וכך, לא נכנסנו לקרביים שלו, אך כן הכנסנו נימה אישית המחברת אותו למאבק שלנו. בשום אופן לא להזכיר את המידע שיש לנו.

אפרת12

New member
גם אני מסכימה ../images/Emo45.gif

א. כדי לא לעורר תרעומת אצל אדם שעשוי לעזור ב. לא להפוך את הענין לאישי - בהמשך ל-א. אם ייווצר הרושם בציבור שמבטלים את זה כי לראש הממשלה יש איזשהו ענין אישי בזה - וואי-וואי מה שיהיה פה.

tglus

New member
אותו שר בריאות לשעבר לא טרח לענות

למייל ששלחתי לו. אולי הוא כבר שכח איך זה להיות במקום שלנו

הוג

New member
לא קונה את הידיעה../images/Emo4.gif

גם אני שוחחתי עם פרופ' דור והוא אמר לי להיות רגועה ולשכוח מהגזירות כי הוא קיבל הבטחה אישית (לא הבנתי ממי בדיוק, ראש הממשלה או מנכ"ל משרד ראש הממשלה משהו בסגנון) שהגזירות הללו לא יעברו. כמו שליאור כתב בשעתו, אנחנו עלולים לנוח על זרי הדפנה ולגלות בעוד חודשיים שהתקציב עבר כפי שהוא. אני אישית שבעתי מהבטחות! עד שאני לא שומעת במו אוזני את נציג שר האוצר מכריז שהגזירות בוטלו (ואגב יש לי חברה בתפקיד בכיר במשרד האוצר שטוענת שהגזירות בתוקף!) ורואה שאכן התקציב הועבר ללא הגזירות הללו. רק אז אני מאמינה! דיסאינפורמציה יכולה להגיע מכל מיני מקומות. גם מאנשים שכוונתם טהורה בהחלט. וכבר נאמר שהדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.
שלוחה לכולכם ממני חג שמח וגמר חתימה טובה לכולנו ולכל בית ישראל אמן ואמן!

ליהיS

New member
../images/Emo4.gifהגיגי שבת..מה שקצת מטריד אותי

זה האייטמים שכן מקבלים חשיפה תקשורתית נדיבה וזאת למה? ראיתם את האלימות שבה נוקטים עובדי הנמלים?!?! כנ"ל לגבי עובדי המכס..קצת מכות וכל התקשורת שם. כמובן שאני לא מציעה לאף אחד לחשוף שיניים וציפורניים אבל למה לא להשתמש במידע צהבהב? חוצמזה האם זה באמת "צהוב"? לא נראה לי. למיטב הבנתי צהוב משתווה לרכילות..נכדיו של ראש הממשלה ודרך הבאתם לעולם זהו פרט רלוונטי למאבק ולא רכילות זדונית. לדעתי, מידע זה יכול להצביע על כך שהעקרות היא לא נחלת חלקם של ייחודי סגולה. עקרות יכולה לפגוע בכל אחד. כן, גם בילדיו של ראש הממשלה..

kasa

New member
אני חולקת עליך, וחושבת שזכותו של

כל אדם (גם אם הוא ראש ממשלה) לפרטיות, וזכותו של כל אדם להחליט אילו פריטים יחשוף מחייו האישיים ואלו לא, ואם ראש הממשלה לא מצא לנכון להזכיר עובדה זאת באף אחד מהראיונות שנתן - אני לא חושבת שמתפקידנו לנפנף בכך מול עיניו, ומול התקשורת כולה, ואנו יכולים בהחלט להסתפק בידע זה בדיסקרטיות, וולהנות מהעובדה שהוא בכל-זאת הפגין אמפטיה וסימפטיה ואמירות חיוביות שלא הפגין כלפי אף מגזר "מקוצץ" אחר. אין שום צורך, בעיניי, וזה גם לא משרת שום מטרה (פרט לרכילות זולה) להיכנס למכנסיו של בניו, ולבדוק בציציותיהם את מקור נכדיו, ועוד לרוץ ולנפנף בכך ברבים. אכן, עקרות יכולה לפגוע בכל אחד, ודי באמירה כללית שכזו. לא צריך לרדת לשפל של רכילות ומציצנות.

ליהיS

New member
באופן עקרוני אני מסכימה איתך א ב ל

במלחמה התקשורתית יש מפסידים ויש מנצחים. מי שמגיע לכותרות ולדעת הקהל הציבורית הם אלו ששולפים ציפורניים וחושפים שיניים. לצערי הגדול אנו חיים במדינה שבה מי שלא "דופק על השולחן", לא קיים-לפחות לא בתקשורת. אני רוצה להזכיר לך את משפט הנאנסת משומרת-התיק נסגר עקב חוסר עניין ציבורי!!!. אני לא אומרת להשתמש בביצ'יות ארסית וגלגולי עיניים אבל צריך להשתמש בכל דבר שיקדם את התהליך. כן, גם איזכור עדין שבכירים מאוד מאוד בפוליטיקה הישראלים גם נזקקו/יזקקו לטיפולים. אני לא חושבת שאפשר לנצח מבלי להשתמש בשיטות שלהם. אני לא יודעת עם אתם זוכרים אבל בסוף אפריל 98 הוחלט על קיצוץ מאוד רציני בטיפולי פוריות. הייתי אז מספר ימים ספורים לאחר קבלת בטא חיובית, בהריוני השני, אני זוכרת איך נשמתי לרווחה שזה דילג מעליי. אבל להבדיל מהמאבק הנוכחי-הנושא לא ירד אז מהכותרות-קב' גדולות של נשים ערכו הפגנות זועמות וקיבלו כיסוי מלא ונרחב של אמצעי התקשורת. התוצאה היתה שביטלו את ההגבלות על הטיפולים באופן גורף. אולי גם עזר הסיפור של גניבת הביציות שהתפוצץ בדיוק באותה תקופה. העיקר הוא כמובן בתוצאה. אני זוכרת שביטלו את הגבלת מס' הטיפולים וגם אישרו טיפולים לילד שלישי, לבעלי ביטוחים ולבעלי עקרות בלתי הפיכה-סעיף אחרון זה "ייצר" את התאומים שלי שלולא הפגנות אלו וביטול ההגבלות לא היו היום לצידי. כן פרטיות לא פרטיות-מבחינתי, במקרה זה, שני ילדים נוספים. אני חייבת להגיד לך שאני בהחלט הייתי מוכנה להשתמש בשיטות אלו כדי לקבל לזרועותי את ילדי השלישי והרביעית.

למעלה