עוד אחת קצת יותר צבע בוהק
T this is my way New member 24/6/05 #25 ומתן אי אפשר =/ כי.. התמונות עצמן לא מגיעות לגודל הזה של המסך גם זה הגודל של המסך שלי ניסיתי אבל זה נמרח ולא יפה.. וכבר יצאתי מהתוכנה אז אני לא יכולה להוריד אבל אם תרוצה תבחר תמונות ואני אנסה לעשות לך
ומתן אי אפשר =/ כי.. התמונות עצמן לא מגיעות לגודל הזה של המסך גם זה הגודל של המסך שלי ניסיתי אבל זה נמרח ולא יפה.. וכבר יצאתי מהתוכנה אז אני לא יכולה להוריד אבל אם תרוצה תבחר תמונות ואני אנסה לעשות לך
B bhadar New member 24/6/05 #24 שירן../images/Emo13.gif בבקשה תקראי את זה זה ישמור לנו על סדר השרשורים בפורום,ויהיה לנו הרבה יותר קל גם להבין על מה את מדברת...
שירן../images/Emo13.gif בבקשה תקראי את זה זה ישמור לנו על סדר השרשורים בפורום,ויהיה לנו הרבה יותר קל גם להבין על מה את מדברת...
T this is my way New member 24/6/05 #26 חח אני מכירה את זה אני פעילה בעוד הרבה פורומים ושהתבלבתי תיקנתי את עצמי עכשיו הכל באותו סדר של דיבור.
חח אני מכירה את זה אני פעילה בעוד הרבה פורומים ושהתבלבתי תיקנתי את עצמי עכשיו הכל באותו סדר של דיבור.
B bhadar New member 24/6/05 #21 לא יודעת S: שלחתי הודעה לתפוז משוב.... הבעיה היא,שהם נראלי עונים רק מראשון עד חמישי.... נמ.....טו לייט :X
לא יודעת S: שלחתי הודעה לתפוז משוב.... הבעיה היא,שהם נראלי עונים רק מראשון עד חמישי.... נמ.....טו לייט :X