"מרשעת"

PopPy

New member
"מרשעת"

צפיתי בהפקה של "מרשעת" שעלתה באייקון 2006 והתאהבתי במיוזיקל המקסים הזה. לצערי כל זכר להפקה הזו נעלם מהרשת, אולי מטעמי זכויות יוצרים - אין לי מושג. בכל אופן, רציתי לדעת האם יש דרך להשיג DVD של המופע המקורי בארץ, אם קיים בכלל דבר כזה. את פס הקול כבר יש לי. חוץ מזה, שמעתי על הפקה ישראלית נוספת שאמורה לעלות בקרוב. מישהו יודע עליה פרטים נוספים? (תאריך, מיקום, מחיר, האם יוצג בעברית או באנגלית..)

netmaster1

New member
אם לא הקלטתי על זה

יכול להיות שעדיין נשאר לי ההקלטה שלי של המחזמר מינוס הקוסם ואני שבטעות מחקתי אם זה ממש קריטי לך דברי איתי בפרטי ואני אראה איך אפשר להעביר לך עותק וואו... אני לא חושב שייצא לי להביא בכלל לסתיו אביטל ויובל עותק.. איך נעלמה הפקה שלמה..

Hippie Jeannie

New member
אהלן

אכן כל זכר נעלם בשל זכויות יוצרים. פנו אליי משרד עורכי הדין של ההפקה המקורית ודרשו שאסיר כל זכר להפקה מהאינטרנט. למזלי הם לא ידעו שכבר העלינו אותה או שאלוהים יודע מה היה קורה... יש לי DVD של המופע, וגם לטל (הבחור שהגיב לך) יש. אני מציעה שתעזרי בו כי הוא אדיב ומהיר יותר ממני בדברים האלה... ובנוגע להפקה הנוספת, השכנים של צ'יץ' מעלים את מרשעת בפורים, אני משערת שזה יהיה בעברית ואני משערת שזה יהיה באודיטורים רוזין ברמת אביב ג' שם הם תמיד מופיעים. בנוגע למחיר אין לי מושג... את מוזמנת לשאול שאלות נוספת אם יש לך
סתיו (אלפבה והאמא של ההפקה שראית...)

PopPy

New member
תיארתי לי שזו הסיבה.

ראיתי הרבה הפקות חובבים בפסטיבלים למיניהם, ואין ספק ששלכם הייתה אחת המוצלחות והמקצועיות ביותר. ההפקה שלכם הייתה פשוט מקסימה, נהניתי מאוד וכל הקאסט היה נהדר. רק אחרי ששמעתי את השירים המקוריים הבנתי לאיזה רמת דימיון הגעתם, והתרגום זכור לי כמאוד מוצלח. חבל שנאלצתם להסתיר את קיומה, להפקות שקשורות לסדרות בד"כ "מחליקים" את העניין, אבל אני מניחה מכיוון שמדובר בתרגום מלא של המחזמר והכרטיסים באייקון נמכרו בתשלום (גם אם לא למטרות רווח) זה יצר בעיה.. תודה רבה על הפרטים, אני אדבר עם טל באופן פרטי כדי לקבל גם את הגירסה שלכם.

ורד113

New member
מחזה מתורגם של מרשעת

הי סתיו, אני סטודנטית לתיאטרון באוניברסיטת תל אביב ואני עושה (לשיעור ולא להנאתי האישית
) עיבוד דרמטורגי ל"מרשעת" (לא אהבתי את הסוף של המחזה). יש לך במקרה את הטקסט המתורגם של המחזה? (הארוך, לפני קיצורים ועיבודים). זה יחסוך לי זמן על תרגום.... אם כן, ואת נתקלת בהודעה השבוע אני אשמח אם תשלחי לי את הטקסט ואם לא - אז לא נורא. תודה מראש, ורד.

netmaster1

New member
אין לי בעיה להכין גם לך עותק

אבל בהתחשב בזה שמאז שהתגייסתי לא חזרתי הביתה פעם אחת לפני שהדואר נסגר אנחנו נצטרך לעבוד על הלוגיסטיקה של איך אני אעביר לך את זה. את עדיין גרה בסוף העולם שמאלה ברחוב אחוזה?

netmaster1

New member
דברי איתי באיסי אני אראה איך אני שולח לך עותק

את לא מגיעה למרכז מתישהו?

netmaster1

New member
אז במסרים:p לא חסרים ימים שאני בת"א

אני אוכל להקפיץ לך עותק אני אביא לך עוד אחד ליובל נקשור אותו לספה בבית החדש שלו ונכריח אותו לראות

queen man

New member
בפורים הקרוב

להקת השכנים של צ'יץ מעלה את WICKED , הפקה עם תקציב מכובד, שלא מביישת את המקור. מי רוצה פרטים שישלח אליי מסר.

Hippie Jeannie

New member
מה משנה התקציב?

אנא ספר דברים אחרים על ההפקה שנוכל להחליט אם לבוא או לא, תקציב פחות רלונטי לצופים...

queen man

New member
התקציב

התפאורה והאפקטים, נותנים הרגשה מיוחדת, בגלל זה התקציב. אי אפשר להרחיב יותר מדי, פשוט לבוא ולראות. זו הפקה שלא תישכח.

netmaster1

New member
סחטן על התפאורה והאפקטים, אבל אין לך פרטים על

כמה שחקנים, אם משתמשים בפלייבק או במוזיקה חיה, אם זה אדפטציה מלאה או שחלק מהשירים/סצנות ירדו בעריכה אם אתה מדבר רק על תפאורה והאפקטים אני מצפה מאלפבה לעוף עד אלי ובחזרה בDefying gravity ושבהתחלה יהיו תריסר קופים מעופפים שיורדים מהגג לבמה! :)

למעלה