"מרשעת"

Schnickelfritz

New member
כמו חנוך רוזן!

וברצינות- יש כשלושים שחקנים כולל הדמויות הראשיות, מוזיקה חיה לצערינו לא תהיה (אין ממש איפה להכניס תזמורת שלמה ברוזין
) אבל כמובן שתהיה שירה חיה. מבחינת עריכה- מפאת קוצר זמן המחזמר עבר עריכה מסויימת, אך רוב השירים והסצנות נשארו ורוח המחזמר נשמרת בהחלט. אני לא יודעת אילו עוד פרטים אפשר לתת בשלב הזה, אבל אלו התשובות לשאלות שלך.

Hippie Jeannie

New member
מצחיק

מצחיק שאנחנו מדברים על "מרשעת" ובדיוק אח שלי (בן 9) שבא בזמנו לראות את ההצגה נתקף בחשק פתאומי לראות אותה שוב. שלפתי את הדיוידי וישבנו בצפינו במערכה הראשונה (הוא צריך ללכת לישון אז נמשיך מחר
) ולראשונה מאז שעשינו את ההפקה (שנה וחצי עברה אם איני טועה) הצלחתי להסתכל עליה באופן יחסית אובייקטיבי וחשבתי שבאמת כולנו הגענו להישגים לא רעים בכלל, בהתחשב בניסיון הבימתי של המשתתפים, בתקציב ובשאר אילוצים טכניים. אני די גאה

cold as ice

New member
מעט לא ריאלי אבל אולי בכל זאת, שאלה

שלום לכולם. גם אני נתקפתי לאחרונה בחידק ה``מרשעת`` (wicked) וכבר רכשתי את הספר ואת כל 14 הספרים של הקוסם מארץ עוץ וגם את son of a witch ההמשך של מרשעת. שאלתי היא האם למישהו יש עותק של הספר בעברית שהוא מוכן למכור? תודה מראש, גיל.

netmaster1

New member
אין לי את הספר אבל אני יכול לתת לך הכוונה

"מרשעת" יצא במהדורה אחת בעברית ממה שהבנתי, אי אפשר להשיג אותה בחנויות הספרים הגדולות, שם הפנו אותי לחנויות ספרים יד שניה, שם יש סיכוי טוב למצוא את זה. בהצלחה:)

PopPy

New member
אני מאוהבת.../images/Emo23.gif

בזכות טל ראיתי כבר כמה וכמה הפקות, ואני פשוט מאוהבת באידינה מנזל! גלינדה האהובה עליי היא דווקא מייגן הילטי, וגם עדן אספנזה נהדרת. אני חורשת את הפסקול בלי הפסקה, זו פשוט ההתמכרות החדשה שלי. האחרונה הייתה Hairspray, שבערך מאז שיצאתי מהאולם לא הפסקתי לשמוע במשך תקופה מכובדת. אגב, מה עם תווים? ראיתי שיש חוברות זמינות להזמנה באינטרנט, מישהו מכיר מקור נחמד להורדה של תווים לפסנתר? לא חייב שיהיו התווים מהחוברת המקורית, כי דווקא שמעתי כמה ביצועים של אנשים ששינו ושיפרו את הגירסה הזו לגירסה מלאה יותר, והם עבדו עם תווים.

למעלה