מרתף 10, מי נוסע מהמרכז? (ומאיפה?)

בשביל להיות בחצי התור כדאי להיות סביב 21:00

בשביל להיכנס קודם כדאי להגיע אפילו ב-20:30. אם רוצים לתפוס את המקום היחיד הנוח במרתף אז כדאי להגיע קודם. אישית בנתיים הצלחתי רק פעמיים לשבת בו, וזה כולל בהופעות של 30 איש. טלית, נדחפת לרותם.

בקיצור... להקים אוהל יום לפני?../images/Emo6.gif

סתם. אבל 20:30, אם זה מה שצריך. אני לוקחת בחשבון שגם צריך למצוא חנייה וזה
ואין לי מזל עם חיפה, מה שאומר שאני אמצא חנייה במרחק של עשר דקות הליכה לפחות.

אין בעייה של חנייה

במקום לפנות לרחוב ירושלים אז תמשיכי טיפה למטה. תמיד יש חנייה בצד ימין, ואם אין אז פונים שמאלה לתוך המידרחוב ויש שם.

ROTEM30035

New member
יאללה 20:30 עם אוהל ומדורה

ואם מגיעים מוקדם, יש בליסוף חנייה ברחוב של המרתף. אגב, רשימות - בדקות הקרובות יפורסם. בקומונה מפורסם כבר.

רעוּת

New member
דווקא באתי כמה פעמים לקראת 21:30 ונכנסתי,

אבל אולי הזמנים השתנו עכשיו שרונה מפורסמת וזה
או שזה היה הופעות אחרות. לא זוכרת
קיצר, לא בטוח שאבוא, כי אמא לא העיפה אותי מהבית בסוף (הפעם
). אתם לא חושבים שיש בעייה טכנית להכיף מישהו מהבית אחרי שהוא כבר לא גר שם יותר? סתם תהייה
.

הדר 0

New member
מה רע בזה שהיא מפורסמת?

אם לא היו משמיעים אותה ברדיו אני לא הייתי שומעת עליה בעשור הקרוב.... תמיד אפשר להעיף בנאדם. אפילו אם הוא לא נוכח במקום ממנו הוא מועף. יש הרבה דרכים ואסטרטגיות.

תמרוש5

New member
ממש איכס!../images/Emo46.gif

האמת שהתעוררתי קצת יותר חולה, אבל במילא אני רוצה שזה יחמיר יותר ואז אולי יהיה לי גימלים
אז אני באה!! :)

גוזלה

New member
דווקא אני חושבת שאני בשלבי ההתאוששות

אחרי כמה ימים של גסיסה איטית.... :]

רעוּת

New member
תמיד כשאת בצבא אז הגוף שלך הופך למכשיר לקבלת

גימלים. אני זוכרת שבמשך שנתיים לא הסתכלתי ימינה ושמאלה כשחציתי כבישים בתקווה להידרס, כי זה בטח הרבה גימלים
. זה לא עבד, אבל צפצפו לי הרבה |שרמנט|

אוף

מכירים את זה שאתם מגיבים בפורום לא קבוע שלכם, אז אתם מסמנים שלח מסר בתגובה כדי שתדעו לחזור לשם? ואז שוכחים להוריד את הסימון, ומקבלים מסר על כל תגובה שלכם אחרי?... אז כן, זו הודעה חסרת פואנטה כדי שאני אוכל להוריד את הסימון
בוקר טוב לכם.

ROTEM30035

New member
רוצה לדעת מה באמת עצוב?

כשאתם מנסים פיצ'ר חדש ששולח לכם הודעה למייל על כל הודעה בפורום ואז מתעצלים להכנס לאדמיין כדי לבטל אותו. <מי אמר 120 הודעות בלילה?>

למעלה