מרתק - מה אפשר ללמוד מה-GIS העירוני

d70

Well-known member
למה לשקר? המפלגה גזענית,כמה נשים יש במפלגה ה"דמוקרטית"?

משה12333

New member
אם כבר מזכירים גזענות, אז אל תשכח את טומי לפיד שמצע מפלגתו

העיקרי היה התנגדות לחרדים.

למרות מצע זה, הוא הסכים שמפ' יהדות התורה תהיה בקואליציה ושיהיו לה סגני שרים בממשלה שבה הוא כיהן כשר המשפטים, אבל בשום פנים ואופן הוא לא הסכים להצטרפות ש"ס לקואליציה.

לשבת עם ש"ס בממשלה זה נחשב מצידו כשיא התיעוב.

ש מים

New member
חבר'ה, נא להישאר במסגרת הפורום...

קל לגלוש, וזה גם מפתה, אבל אם לא נציב גבולות נאבד חברים חשובים ויקרים. אז אנא מכם...

שבוע טוב לכולם!

למרות שהנושא איננו מענינו של הפורום - אתייחס

החרדים הם פרווה
הם יכולים להשתלב בכל ממשלה - רק שיתנו להם לחיות כדרכם ולא להטיל עליהם חובות כמו : תעסוקה ( לגברים תלמידי "חכמים" ), שירות בצבא, כשרות לכל, אכיפת שמירת השבת ( תחבורה, מסחר ( למעט חריגים בשולי ומחוץ לערים )), תקצוב נאה לצרכי דת, חינוך על פי דרכם ( כזה שימנע מהדורות הבאים להשתלב בחברה הישראלית ) ועוד.
לא את היציבות מקנים החרדים. היציבות, למרות הרצון בחילופי השלטון, קיימת מתוך הרצון של כלל אזרחי המדינה לשמרה. לא כמתת אלוהה, שאם היינו מחכים לו לא היינו קיימים, אלא מתוך רגש עמוק של שותפות ואולי גם חוסר ברירה. חוסננו הוא בקיומנו וללא הדמוקרטיה איינו.

Bus Nerd

Active member
שני דברים

1) משה, אני לא יודע במה אתה עוסק למחייתך, אבל אני עוסק בטכנולוגיה ומחשוב, ואם אני אומר לך שרק אינטרנט אקספלורר על Windows תומך בVBScript, אני יודע על מה אני מדבר. התמיכה הטכנית של עיירית פ"ת לא יוכלו לשנות את המצב הזה בלי להשקיע בלהחליף את המערכת שלהם למשהו מודרני.
&nbsp
2) govmap שעליו אתה מדבר הרבה פחות מפורט ממערכות GIS מקומיות של העיריות השונות.
&nbsp
זה הכל.

משה12333

New member
יש היום מיליון אמולציות שמדמות איזו מערכת הפעלה שאתה רוצה.

תפנה אל התמיכה הטכנית והם ידריכו אותך כיצד להשתמש ב-GIS של פ"ת במערכת ההפעלה שלך. אתה לא היחיד שנתקל בבעיה הזאת. יש הרבה הגדרות שאתה לא מכיר במערכת ההפעלה שלך והרבה פקודות מערכת שאף אחד לא מכיר ושרק בתמיכה הטכנית מכירים.

Bus Nerd

Active member
אתה מביך את עצמך, עדיף שתשתוק כשאתה לא יודע על מה אתה מדבר

על החתום, מישהו שמבין איך מחשבים עובדים ואיך אינטרנט עובד הרבה יותר טוב ממך.

משה12333

New member
אמולציה היא כלי רב עוצמה שמדמה מערכת הפעלה אחת על מערכת

הפעלה אחרת.

היום יש אמולציות של כל מערכת הפעלה אפשרית שמותקנות על כל מערכת הפעלה אפשרית.

פקודות מערכת הן פקודות רבות עוצמה שמשמשות ע"מ לשנות את ההגדרות הבסיסיות של מערכת ההפעלה.

פנה לתמיכה הטכנית והם ילמדו אותך דברים חדשים על מערכת ההפעלה שלך.

אתה לא המשתמש היחיד שנתקל בבעיה הזאת.

Bus Nerd

Active member
אתה מבין רק צילומי מסך מויקיפדיה, אז הנה אחד בשבילך

נראה לי שיש לך את התסמונת הזו.

משה12333

New member
צילומי מסך הם אכן הדרך הכי טובה להציג קטעי כתבות כי מעט

מאד קוראים טורחים להיכנס לקישורים.

מי שבאמת מתעניין בצילום המסך שהבאת, כבר ימצא לבד באינטרנט את הקישורים לנושא שהוא עוסק בו.

קוראים מעדיפים לראות בידיעה תמונות מוכנות ולא קישורים לאתרים אחרים.

(הקישורים גם לא עובדים בכל הדפדפנים).

Bus Nerd

Active member
"קישורים לא עובדים בכל הדפדפנים"?!

משה, אין דפדפן אינטרנט שלא תומך בקישורים. קישורים זה מה שהופך את הworld wide web למשהו שימושי ולא סתם מסמכי טקסט.
&nbsp
וכמו תמיד, התעלמת באופן בוטה ממה שאמרתי, כצפוי

משה12333

New member
יש אתרים שבהם קישורים לא עובדים בדפדפנים מסויימים ועובדים

בדפדפנים אחרים.

נסה להיכנס לאתר תפוז ממחשב שיש בו דפדפן אינטרנט אקספלורר וכנס להודעה שמכילה קישור באחד מהפורומים באתר. תראה שהקישור תקוע. הקישור לא יעביר אותך לאף מקום.

shershku

New member
אפשר ללמוד הרבה משימוש ב-GIS

למשל בנושאי בריאות, איכות סביבה וחקלאות.
הנה דוגמא אחת שקשורה לכך. שאם המדינה תשתמש ב-GIS לניתור תוכל להפחית את החשיפה לשפעת העופות.

למעלה