מר ג'פרסון... לא עוד

or19951

New member
בדיוק אתמול ראיתי שוב את הפרק

אירוני

../images/Emo16.gif

אין ספק, אם היו עכשיו פרקים, היו קופצים על מותו של מייקל. לא נראה לי שזה היה עובר להם בשקט.... מייקל קצת יותר מפורסם מסטיב אירווין.

dansha

New member
מי שישן בלילה עם ילדים חולים

שלא יתפלא שהוא לא קם בבוקר

g a g a

New member
בושה וחרפה שזה מה שיש לכם לומר

על האדם שתרם מיליונים על גבי מיליונים לצדקה, האדם ששינה את עולם המוזיקה והקליפים, אדם שנמצא חף מפשע בשנת 2005. אני מזועזעת ונגעלת. במידה ויש כאן אנשים שמעוניינים לחלוק לו כבוד אחרון, אתם מוזמנים לעשות זאת בפורום 270. יהי זכרו ברוך

with or without

New member
לדעתי זה בושה

שיש אנשים שמעריצים פדופילים. כנראה שכל אחד רואה זאת אחרת...

g a g a

New member
כנראה שאתם לא מעודכנים...

מייקל לא היה פדופיל. בשנת 2005 הוא נמצא חף מפשע ע"י חבר המושבעים לאחר 3 חודשים שבהם שמעו את שני הצדדים. התקשורת הצליחה להרעיל כ"כ הרבה אנשים, זה מדהים אותי בכל פעם מחדש. אנשים לא משתמשים בשיקול הדעת שלהם. הם פשוט רואים בכל מה שהתקשורת כותבת דברי אלוהים חיים. הילד שתבע את מייקל תבע אותו בגלל אימו המטורללת שהיתה תאבת בצע.

איתי בל

New member
לא צריך להתייפיף

מייקל בחור מוכשר מאוד והפסד גדול לעולם המוזיקה אבל... הבחור גם היה דפוק ביותר... גם מסכן עברו עליו חיים לא קלים ולא משנה מה בית המשפט קבע... לא הייתי נותן לילדים שלי ללכת לישון אצלו... שלא נאמר איתו גם אם הוא לא נגע בהם באופן מיני וזה אם גדול... הוא ניהל עם ילדים מערכות יחסים מאוד מפוקפקות... התחתן עם נשים רק בשביל הפרוטוקול... ולמרות שאני יודע שהוא נתן המון אהבה לילדים שלו הוא גם התנהג איתם בחוסר אחריות ולא כהורה... יותר כחבר... מייקל ג'קסון הוא לא תלית שכולה תכלת אין טעם להתעלם מזה... הוא אומן אדיר בנאדם מסכן ו...יתכן שגם פדופיל או אלוהים יודע מה כך או כך זה עצוב... האמת שזה עצוב כבר ממזמן

with or without

New member
אני מעודכנת לגבי זה

שהוא יצא חף מפשע... אבל למען האמת, בארצות הברית, כל עוד יש לך מספיק כסף,תמצאי עורכי דין חלקלקיים שיוכלו לשכנע חבר מושבעים נטול רקע משפטי... גם או ג'יי סימפסון למשל יצא זכאי על רצח כפול, נו אז? הרי לפי הראיות זה ברור שהוא אשם.

g a g a

New member
אני מזמינה את כל מי שמעוניין לקרוא

את הטרנסקריפטס מהמשפט שהתרחש במשך 3 חודשים. (מי שמעוניין, נא לשלוח לי מסר פרטי). אין לי ספק שתשתכנעו שהבנאדם לא היה סוטה ולא היה פדופיל פשוט היתה לו חשיבה ילדותית לאללה, ממש כמו ילד קטן. הוא לא חשב כמו אדם בוגר. הוא לא חשב על זיונים ומין ואורגזמות. הוא ראה את כל הקטע הזה בתור מסיבת פיג'מות תמימה לחלוטין. זה בלתי אפשרי לשפוט אדם שהפך להיות כוכב בגיל 5. הוא לא מכיר חיים נורמלים ורק בגלל שהוא חי בצורה שונה מאיתנו לא בהכרח אומר שהוא פושע.

איתי בל

New member
המשפט איננו רלוונטי

בית משפט לא יכול לקבוע אם בנאדם עשה מעשה או לא בית משפט אינו יכול לקבוע אם בנאדם אשם או לא אשם גם אם חושבים שכן זה בשביל בית משפט יותר עליון להחליט האם מייקל אשם או לא אשם ועכשיו מתנהל המשפט האמיתי בית המשפט רק יכול להחליט מי יענש ומי לא ובית המשפט החליט שלא יענש... זה הכל מעבר לכך לא אני לא את ולא בית המשפט יכולים לדעת מה באמת היה או לא היה לא חסרים אנשים שהורשעו שלא בצדק... לא חסר פושעים שיצאו חזרה לעולם החופשי ראשי משפחות פשע בארץ חכמים מספיק תמיד לסדר לעצמם אליבי... ובארה"ב אנשים עשירים התחמקו מרצח לא פעם... אז מה זה למזמז ילד בן 10 כך שזה באמת לא נושא לדיון כמו הפרק בסאות פארק במקרה אם זה ראית (מי שמעוניין נא לשלוח לי מסר פרטי) יתכן ועשה דברים איומים ויתכן ולא לא בשבילנו לדעת לא בשבילנו להחליט למרות שעדיין... לא הייתי נותן לו את תואר הבייביסיטר המצטיין מה שכן... מייקל ג'קסון ז"ל ב2005 כבר לא היה ילד... הוא היה כבר אדם מבוגר ולא סתם אדם מבוגר אלא אבא לשלושה ילדים וזה לא ראוי שבתור אדם מבוגר ואבא לילדים הוא ישן עם ילדים קטנים גם אם זה היה בתמימות וגם אם לא בסופו של יום... מייקל לא ילד... הוא בנאדם מבוגר אנשים מבוגרים יש להם צרכים אי אפשר להתעלם מזה... ומייקל ג'קסון נראה שממש לא הייתה בקטע של נשים בטח לא נשים בנות גילו היה לו עול מיני לפרוק איפשהו... אני ממש מקווה שזה לא היה בילד מסכן מה שבטוח שהוא עבר קווים שהם לא מקובלים... לישון במיטה עם ילד שהוא לא שלך זה לא מקובל ומעלה המון חשדות נשיקות ליטופים.... לכי תדעי מה עוד וגם אם הוא באמת תמים קטן הוא היה צריך לדעת יותר טוב מזה... זה שהוא כוכב מגיל 5 זה שאבא שלו היכה אותו זה שלא הייתה לו ילדות זה מובן ומסביר הרבה דברים... אך עדיין לא תירוץ כן יש לשפוט אותו הוא היה צריך להתנהל עם הדברים בצורה אחרת הוא אולי... וזה אולי גדול לא פדופיל הוא אולי... וזה אולי ענק לא פושע אבל בואי נהנה מהספק מה שבטוח שהוא היה מסכן... איש חולה שסובל מהמון בעיות פיזיות ונפשיות בלי אישה בלי אהבה רק ילדים ומשחקים מוכשר בצורה מטורפת... אך מטורף באותה מידה זה לא פשע אבל זה עצוב מאוד

Under the GUN

New member
מצטער לאכזב את כולם

אבל האנשים היחידים שיכולים לדעת אי פעם אם מייקל באמת עשה את זה הם מייקל והילד הזה... כל השאר, זה סתם הערצה עיוורת או אמונה לשקרים של התקשורת בקשר לדעתי על מייקל - זמר בינוני, אבל רקדן ענק ושואומן גאוני.. ובאמת חבל על בתור אחד שמת, אבל אני מסכים עם כתבה שקראתי בוואלה ביום שהוא נפטר, ומה שאמרו שם שהמוות שלו זה הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לקריירה שלו (אם כמה שזה טיפשי ונורא להגיד דבר כזה)

מס' עדכונים: במקרה שלא ידעת:

1- לא קשור לעורכי הדין, כמה כסף עלו או לא, שיש קייס שנבנה מראש על שקרים (כמו ההאשמה של אותה אמא, ברגע שנתפסה בגנבה, האשימה ת'שומר באונס) אין מצב שהכל תרגיל! (בקייס הזה זה לא מייקל ה... אלא האמא הרודפת, שלא היתה מוכנה לקבל ת'עובדה שמייקל לא מוכן עוד לשלם על הטיפולים הרפואיים של הילד שלה!) 2- המקרה הראשון, בו הואשם, מענין שהילד בדיעבד, היום לאחר מותו כבר של מייקל, מצפונו הרגיש רע וחשף שמי שלחץ עליו לטבוע את מייקל היה אביו! 3- עוד דבר קטנטן, לא שזה משהו שאולי יעזור לך להאמין, למרות הנאמר עד-כה: המשפחה של הילד מהמקרה האחרון שבו להזכיר שוב, מייקל יצא לא חף-מפשע אלא זכאי! מכל 10ההאשמות, הם הורים פרודים, והאב העיד לטובתו של מייקל! עכשיו, תחליטי לבדך, אם להאמין עוד לצהובונים שאוהבים להגיד כל היום והליל: "זאב זאב" סתם כי זה משתלם להם... או לפעמים לצאת מהנקודת המבט הישרה שכל מה שקוראת/רואה הכל אמת ויציב! ולנסות גם לקרוא מעבר למשפטים הצרים... החלטה שלך! (לא אכנס איתך להמשך וויכוח מיותר, לפעמים, תחשבו לבדוק מקורות ולא רק לקרוא מתוכן)

איתי בל

New member
אפשר להסתכל על זה איך שרוצים

על כל עובדה מוכחת שתביא לי שמייקל ג'קסון הוא איש זכאי אני אביא לך עובדה מוכחת שהוא פושע אי אפשר לדעת... אין לי ספק שבאותו מקרה האבא של הילד לחץ עליו להתלונן אני אגיד לך גם למה ילדים... גם אם עכשיו יבוא ילד... טוב לא עכשיו אתה יודע לפני הפטירה יבוא למייקל בערום יעמוד על 4 ויגיד לו קח אותי גם אם מייקל יסכים זו עבירה פלילית כי ילד זה ילד מה הוא יודע מהחיים שלו... קח ילד בן 10.. בגודל ממוצע... תטריד אותו מינית ולפני זה באמצע זה ואחרי זה תיתן לו צעצועים משחקים כסף ותהיה פאקינג מייקל ג'קסון... יכול להיות שהוא יחשוב שאתם פשוט חברים ממש טובים אם מייקל ג'קסון היה לוקח את הילד שלי והייתי מגלה שהם ישנו ביחד באותה מיטה מחובקים רגע אחרי שהייתי מפיל את עצמי במדרגות שאיזה מן אבא אני ששלחתי את הבן שלי לישון כפיות עם מייקל ג'קסון הייתי הולך לילד שלי ולוחץ עליו להתלונן כי הוא ישן עם הילד שלי כפיות! וגם אם הילד היה אומר לי לא אנחנו חברים ולא היה כלום ומייקל הוא אחלה בחלה אני עידיין הייתי חושב שמייקל ניצל את תמימות בני לישון איתו כפיות אז יתכן ומייקל ג'קסון הוא מואשם בתקיפה מינית ילדים סדרתי שלא בצדק ויכול להיות שהוא עשה דברים שלא נדע מה שבטוח תלית שכולה תכלת הוא לא היה... עם כל האהבה שלי לכשרונו המדהים והסימפטיה שיש לי עבור ילדותו... שארית חייו... ומותו המפתיע

with or without

New member
../images/Emo45.gif

לא יכלתי לנסח את כל מה שכתבת לאורך כל השרשור הזה יותר טוב...

למעלה