מר ג'פרסון... לא עוד

g a g a

New member
לשיטתך,

לא משנה מה היה קורה במשפט - מבחינתך מייקל אשם. אם הוא היה נמצא אשם, היית אומר: את רואה! הוא ביצע את זה. אם חבר המושבעים מוצא אותו זכאי (מה שאכן קרה ביוני 2005) אז אתה אומר: נו טוב, הרבה פעמים פושעים יוצאים לחופשי. החוק קבע שאדם הוא בחזקת חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. חובת ההוכחה היא על התובע. ותחשבו בהיגון. אני לא יודעת כמה אתם יודעים על נושא הפדופיליה. אבל פדופיל זה אדם עם דחף בלתי נשלט. הוא כל הזמן מנצל ילדים מינית, נון סטופ. את מייקל תבעו שני ילדים בלבד. בשני המקרים מדובר בהורים תאבי בצע. ולסיכום הדיון הזה (ואני אומרת לסיכום כיוון שיש לי תחושה שגם אם יגיעו היום שני הנערים האלה לדיון פה בפורום ויאמרו שהם המצאיו הכל ושמייקל לא נגע בהם, אתם תגידו להם שאתם עדיין מאמינים שמייקל פושע) - מכיוון שאיש מאיתנו לא היה בחדר עם מייקל ועם הנער - ולאור ה"ראיות" שהוצגו במשפט - אני מעדיפה לזכור את מייקל כאומן דגול שאהב לתרום מזמנו ומכספו למען נזקקים וכולי תקווה שבעתיד גם אתם תראו אותו באור הזה.

איתי בל

New member
לא...

לשיטתי לא משנה מה קורה במשפט מייקל הוא עדיין חתיכת בחור מוזר מסכן ודפוק אשם או לא אשם קטונתי מלדעת את זה... אי אפשר לדעת דבר כזה מה שבטוח הוא לא סתם הואשם מספר פעמים באותו הפשע... יתכן והוא לא פושע ולמרות שאין חוק נגד לישון כפיות עם ילדים... זה עדיין לא לעניין פדופיל זה בנאדם שהנטיה המינית שלו היא לילדים קטנים זה לא אומר שהוא בהכרח אנס... זה לא אומר שהוא נהנה להעביר את זמנו בחדרי מדרגות חשוכים עד שמגיע ילד בן 10 לבצע בו את זממו זה אומר שהוא מעדיף ילדים קטנים כמו שאני מעדיף נשים... עדיין לא תקפתי אף אחת כמו שהומואים מעדיפים גברים... פעם חשוב שגם הומואים סוטים מטורפים אחר כך גילו שהם כמו כל בנאדם פשוט עם העדפה מינית שונה כך גם פדופיל פשוט פדופיל שרוצה לממש את זה... נגיד שלא יהיה לו קל בדיוק זה לא בהרח בלתי נשלט את מייקל תבעו שני ילדים... שזה יותר מהרבה פדופילים שיושבים בכלא אבל על כל ילד שתבע איתו יש עוד מאה שהוא ניהל איתם מערכת יחסים מאוד מפוקפקת הכי קל להגיד שאלו הורים תאבי בצע שראו שמייקל מתייחס כל כך יפה לילד שלהם עוזר לו להינצל מסרטן וכדומה ואז אמרו למה שלא ננצל את הבחור הנחמד שעוזר לילד שלנו נכריח את הילד שלנו לשקר נעביר אותו טראומות אחושרמוטה הכל בשביל כסף תכלס אני יותר מאמין שבנאדם שישן עם ילדים גם יטריד אותם על הדרך מאשר שהורים עם ילד עם סרטן יעבירו אותו בית משפט ויגרמו לו לשקר רק בשביל כסף יש לזכור גם שבפעם הראשונה זה נסגר בפשרה כספית... בקיצור לא נדע מה באמת קרה שם... מה שבטוח משהו תמים לא היה שם אולי הכל היה חוקי וזה אולי ענק... זה גם אולי ענק שקצב לא הטריד את א' ושאו ג'יי סימפסון לא רצח את אשתו ושכל בעל משפחת פשע שמסתובב חופשי ברחובות מתעסק רק בעסקים חוקיים אבל עדיין להיות בן 50 מתפרק לא מצליח לתפקד ישן עם ילדים בני 10 בזמן שאתה אבא... זה לא לעניין למייקל ג'קסון לא היו שום עניין בנשים... התחתן בשביל הפרוטוקול העדיף אמא פונדקאית מאישה העדיף שהנשים שלו יגורו בבית אחר כדי שיוכל לישון עם ילדים והוא לא ילד בן 10... הוא בנאדם בן 50 יש לו אשכים יש לו זרעים והגוף שלו מבחינה פיזית לוחץ עליו לשחרר את הזרעים האלה עם הורמונים ובנאדם שמעדיף לישון עם ילדים מאשר עם נשים... תמים לחשוב שהיצר לא עלה עליו לפעמים שוב אנחנו לא יכולים לדעת מה היה שם... גם אם הנערים האלה יבואו ויגידו שזה היה שקר אי אפשר לדעת מה היה שם כי לפי רגע הם טענו שזה אמת.. אז באותו רגע זה או ששיקרו אז או עכשיו כך או כך בשלב מסוים הם לא אמינים אבל גם אם מייקל הוא אינו פושע... הוא עדיין בחור מאוד בעייתי דפוק מסכן ומוטרד... אני מאמין שהרבה פדופילים ככה... כמו הומואים הם לא בחרו להיות הומואים הם פשוט ככה... אז להיות הומו זה עדיין חוקי אני לא יודע מה אני הייתי עושה אם הדבר היחידי שהיה גמרה אותי זה ילדים... בנאדם שהוא כן שומר חוק וכן בעל מצפון היה משתגע שבשביל להנות את ההנאה הכי פשוטה בעולם הוא צריך להעביר כזה סבל ברור שמייקל היה יותר תמים מכדי לפתח מצפון שכזה גם אני זוכר את מייקל כאומן דגול... אבל אני לא עיוור שום דבר שעשה לא מפריע לי להעריך אותו כבנאדם... אבל אני יותר מרחם עליו מאשר מעריך אותו להעריך אותו זה קל... נעים לך באוזן כיף לך באוזן את חושבת רק על עצמך אני חושב קצת עליו... לא נראה לי שכזה מעניין אותו שבשנות ה80 הוא היה גדול האומנים יש לו בעיות יותר גדולות על הראש... זה אגואיסטי לשמוע את מייקל ולא לראות אותו... תתעוררי ותראי את האף המתפורר... הבנאדם היה צריך יד לעזרה וכל מה שנתנו לו זה אוזן

abigaillovesmj

New member
בקיצור g a g a צדקה חחח

לא משנה אלו הוכחות שמראות ההפך יציגו בפניך תמשיך לחשוב שג'קסון פדופיל.

איתי בל

New member
דווקא נראה לי ההפך

לא משנה איזה הוכחות יוצגו בפניכם תחשבו שמייקל זכאי גם אם היה יושב בכלא אני לא אומר שהוא בהכרח פושע אבל אם לא.. מה הוא כן? יש פה מישהו שחושב שמייקל הוא סטרייט? לא חושב מייקל הודה שהוא אוהב ילדים שגם הוא סוג של ילד ושהוא נהנה לשחק איתם ולישון איתם זו עובדה שמייקל אומנם מתחתן עם אישה... אבל שולח אותה לגור במקום אחר כדי שיוכל לישון עם ילדים אני לא אומר שהוא במאה אחוז מיזמז ילד או נגע בו בצורה שהיא לא חוקית אבל להעדיף לישון עם ילד בן 10 מאשר עם אישה בת גילך... כן אני חושב שזה די פדופילי אם אני אראה מישהו שנשים נופלות לרגליו והוא לא הולך עם אף אחת מהן אבל בלילות הוא ישן עם גברים אבל באמת לא נוגע בהם רק ישן איתם כפיות... אני אגיד שהוא הומו שפוחד לממש את הפנטזיה הזו אז הוא הולך כמה רחוק שהוא מסוגל בלי באמת לעשות את זה כך מייקל... בהנחה שהוא אף פעם לא נישק ילד בפה ומעבר לכך... רק ישן איתם... זה מוכיח רק שהוא פדופיל עם מצפון שיודע לא לעשות למרות שהוא רוצה וכנראה שהפעמיים שתבעו אותו זה פעמיים שקצת ברח לו... אמרתי את זה כבר 10 פעם אגיד שוב יתכן ומייקל לא פושע זה לא בשבילי לדעת או להחליט אבל מייקל הוא כן מסכן הוא כן דפוק הוא כן בנאדם חולה והוא כן אוהב ילדים בצורה שהיא לא מקובלת.. אם זה מונח יותר טוב עבורכם ואם בחייו אנשים היו יותר מסוגלים לראות אותו ככה ולא רק להגיד לעצמם הוא מוכשר הוא תורם הוא מוכשר הוא תורם... אולי לא היה הולך מאיתנו בגיל כל כך צעיר

g a g a

New member
לך תספר את זה לליסה מארי פרסלי.

האישה שהיתה נשואה לו והכריזה בקולי קולות שהם מקיימים יחסי מין. הויכוח הזה עקר וחסר טעם כיוון שאתה מקובע על משהו ואתה לא זז סנטימטר גם כשמביאים לך עובדות מוצקות. ולא, לא מדובר בהערצה עיוורת. אני לא חושבת שמייקל היה מושלם, משיח, אלוהים וכו'. הוא היהה בנאדם שעשה טעויות. כמוני, כמוך, כמו חבריי, כמו חבריך. ברגע שאתה חי לעיני המצלמות הטעויות שלך מוגדלות פי 10000 לעומת הטעויות שאני ואתה עשינו...

איתי בל

New member
נו בחייך

היא לא צריכה להכריז בקולי קולות שהם קיימו יחסי מין היא נכנסה להריון למען השם ועדיין... הם לא גרו תחת אותה קורת גג גם אחרי החתונה ואמרה בעצמה מבחינתי אלו לא הילדים שלי עשיתי לו ילדים כי הוא בנאדם שפשוט היה צריך להיות הורה כאילו עשיתי לו ג'אסטה בתור אישתו שלא גרה איתו ועשיתי לו ילד שמבחינתי לא שלי ובמקרה גם החתונה בדיוק אחרי שילד בן 10 מתלונן לראשונה שנגע בו בואי לא נהיה תמימים... לא חסר גם הומואים ששכבו עם נשים ושהתחתנו עם נשים ושבעודם נשואים בלילות בורחים לשכב עם גברים כי בתכלס הם מתביישים בזה בנאדם שהתחתן עם מישהי וממשיך לישון עם ילדים... נשמע כמו הגדרה מילונית מדויקת לפדופיל עד כה לא הבאת לי עובדה מוצקת אחת חוץ מזה שבפועל מייקל ג'קסון יצא זכאי במשפט השני ועל זה אמרתי לך שבראשון הוא שילם מעל ל20 מיליון שקל כדי שלא יתבצע ושגם קצב יצא נקי וגם או ג'י תביאי עוד עובדות... כבר אמרתי לך שעל כל עובדה שתביאי לי שלא אביא לך עובדה שכן כך שבאמת אי אפשר לדעת אני מודה שאי אפשר לדעת... את אומרת לא אני יודעת הוא לא עשה כלום אני אומר לא יודע... וגם אם הוא לא פושע הוא עדיין רחוק מנקי ומייקל לא עשה טעויות ללכת ברחוב למעוד וליפול זו טעות לישון במשך שנים עם ילדים.. זו לא טעות זה מייקל זה מי שהוא לכי תגידי לכל מי שנאנסה שזו טעות בחייך... זה קצת מעבר לטעות זה הבנאדם זה מה שהוארוצה זה מה שהוא אוהב... לישון עם ילדים זה לא משנה אם הוא מפורסם או לא מפורסם... הרבה אנשים לא מפורסמים יושבים בכלא על מה שמייקל עשה גם אם אני ואת לא יודעים את זה לא רלוונטי

איתי בל

New member
ואחרי שראיתי את מהדורת החדשות היום...

שם עוד מסתבר שהילדים של מייקל הם לא הילדים הביולוגים שלו... משמע שאשתו אומנם הביאה לו ילד לעולם אבל הביאה אותם ללא עזרה שלו בכלל אפילו לא זרע בשום דרך והיא באמת עשתה לו ג'אסטה משמע... שהגיוני מאוד שהם מעולם לא שכבו לא משנה כמה היא הכריזה את זה זה שהיא טרחה להכריז זה כבר מחשיד ואם הם לא הביאו ילד לעולם לא בדרך מקובלת ולא בשום דרך ביחד הגיוני לחשוב שהם מעולם גם לא שכבו ועל כן... מחזק עוד יותר את עמדתי בהנחה שזה נכון ועל כן 2 ג'קסון התחתן איתה... ואז קנה לה בית שתגור במקום אחר והיא הביאה לו ילד מגבר אחר וכל זה קצת אחרי שהואשם בפדופיליה הגיוני להגיד שזה תכסיס פרסומי? ספין תקשורתי? דרך להגיד אני לא פדופיל אני שוכב עם אשתי שגרה בבית אחר קיצור... בואו לא ניתמם

abigaillovesmj

New member
סבבה אמרת הכול שכתבת על כך שראית את מהדורת

החדשות אם אתה מאמין לכל מה שמדווח על ידי התקשורת אכן אין טעם לקיים את הדיון הזה. אבל סבבה לפעמים להיות עיוור זה קל יותר.

איתי בל

New member
ולמה אתה מאמין?

אני מבין שאתה יושב בבית של מייקל כבר כמה עשורים צופה בהכל וככה אתה יודע כמו שציינתי בהודעה כתבתי אם זה נכון... אז ככה ככה וככה כולנו יודעים את כל מה שאנחנו יודעים מהתקשורת גם אתה זה לא רלוונטי אם מייקל משתמש בתקשורת כדי להודיע את מה שיש לו להודיע או אם כל כתב תקשורת אחר ובכל זאת... יש עכשיו ניתוחים של אחרי המוות וזו אחת המסכנות שהגיעו אליהם וזה לא כתוב בסתם צהובון אלא בחדשות אז יש לזה משמעות מסוימת לראות חדשות ולעשות החלטה אם להאמין או לא זה לא עיוורון זה להקשיב לאמצעי היחידי שלכולנו יש להקשיב אך ורק למייקל ג'קסון ועורך דינו של מייקל ג'קסון זה עיוורון

g a g a

New member
את מתבלבל בין ליסה מארי פרסלי

לבין דבי רואו. אבל עזוב. עשית לי חור בראש. זה כמו לדבר לקיר. תמשיך בשלך. שיהיה לך בכיף.

למעלה