מר``צ בשרות האויב

hreuven2

New member
מר``צ בשרות האויב

מי שראה היום את חברת הכנסת הסתומה של מר``צ בתכנית פוליטיקה ואת התגיסותה לשמש פה לרשות הפלשתינית-כאילו זימנו נציג שלהם, חייב להבין באיזו בוץ עמוק אנחנו שקועים. מר``צ כיום בשרות האויב וכך צריך להתיחס אליה. חברת הכנסת היא גבארה.

sanlee

New member
אין כל חדש!

הערבים אותם ערבים, המנטליות אותה מנטליות ,ורק אנחנו רוצים להשתנות. הגיע הזמן להכניס טוב טוב לראש, שמקומם לא בארץ הזאת .אין מקום לשני עמים על אותה חלקת ארץ. והממשלה צריכה לדאוג לכך.אני מציע לאריק ללמוד מבן גוריון ולעשות מה שצריך מבלי לתת כל התראה.ואם צריך להכריז מחדש על מלחמת העצמאות אז שיכריז .בכל מקרה אנחנו במלחמה ,וזאת רואים יום יום.

איך יכניסו לראש אם אין ראש?

סנלי, ברוך שובך, איך יבינו זאת אלו שלא הבינו עד עכשיו? לא מספיק קרה/קורה/יקרה? הם לא יבינו. כולל שרון. אלו שהבינו הם אלו שלא יכולים לעשות כלום נוכח הבושה הזו. הם אתה ועוד כמה אנשים נבונים, שיכולים לצעוק ואין שומע. תסכול, זה מה שיש.

sanlee

New member
יכול לעשות ועוד איך!!!

אני בחלקתי הקטנה דואג לבצע את האני המאמין שלי ויש אנשים שמרגישים זאת היטב. גם אם הדבר מתנגש קצת מעלי.אנני מרגיש מתוסכל אילה שהנחישות גוברת מיום ליום.אין מקום לייאוש הצודק סופו לנצח!!! כי בתחבולות תעשה לך מילחמה.

ariegur

New member
כמה קל לדבר

נראה אתכם, מציעים מה צריך לעשות. רוב אנשי הימין ברוב חוכמתם יודעים מה לא צריך לעשות. הגיע הזמן שתגדלו ותתחילו להגיד מה כן לעשות. הכותרת ``מר``ץ בשרות האוייב`` היא הסתה שלדעתי חייבת בצנזורה של מנהל האתר. אריה

אתה במיעוט וזה המזל הגדול.

תתבייש לך. הסתה? ניטרפה דעתך לגמרי? מה אתה מציע? להחזיר את המדינה? לכפות על החברים הערבים שלך שלום? הם שונאים אותך..בזים לך... הורגים את היהודים בכל שנייה בכל מקום ובכל הזדמנות? עשית היום סיכום יומי של מספר הנפגעים? ואתמול? נמאסתם מטורפים. מר``צ ואתה יכולים ותתקבלו שם בברכה אצל רגו`ב וערפאת...לדעתי זה הפיתרון שלך ושל חבר מרעך.

sanlee

New member
חוזי אין להם כל פתרון.

זה כמו בת יענה .לטמון את הראש בחול ומה שההיה יהיה. לחיות את היום ואחרי המבול. מה פיתאום לדאוג לדורות הבאים?השתגעת?הכל עכשיו !!! ומיד!!! חבורת אלכימאים שהכל הופך לזהב אצלם אפילו הערבים.

ענית את אותה שבלונה/מנטרה שלא

ואין לה אחיזה במציאות, כיוון שלשיטתך אתה תיתן להם והם לא ירצו לקבל. הרי לא חלמת שהיה מו``מ ובו הוצעו לפלשתינאים הצעות רחבות שאפילו הם לא חלמו. אבל, אתה מעוות את המציאות בבוטות, וזו אומנות צריך לציין, הם רוצים את מדינתם על אדמתנו כולה!!! לא חלק ולא אתה תפריש או תקבע, הם יקבעו, וזו מדיניותם. וכבוגרת מדעי המדינה ההנחה שהעלית נכונה אך לא במקרה דנן. וזו הטרגדיה הגדולה. מה עוד צריך להיאמר על מנת שתשכיל להכיר במראות, בהרג, בחוסר הנכונות שלהם, ועוד, על מנת להודות שהם ומטרתם העליונה היא חיסולה של מדינת ישראל. ובכלל אנחנו מנהלים כאן דו שיח של חרשים. אתה לא תרצה להכיר בעובדות. קשה לך איתן.

ariegur

New member
חוזליטה,

הרעיון צריך להשאר אותו רעיון - הזוועות היום נובעות מכך שברק רץ מהר מדי ובחוסר כישרון. איני חושב שאפשר להשיג הכל כבר מחר, אך אני מאמין (וגם על סמך נתונים אקדמאים שאת מכירה אותם) שהשאיפה צריכה להיות מדינה פלשתינאית עם משאבים כספיים עצמאיים. ולטווח הרחוק יותר - אם אפשר לעודד, גם מדינה פלשתינאית דמוקרטית, כי בתור בוגרת מדעי המדינה את ודאי גם יודעת, שבין דמוקרטיות אין מלחמות. אם כל זה לא נראה לך, עלייך להציע רעיונות חלופיים מעשיים ולא סתמיים בנוסח ``בואו נזרוק מפה את כל הערבים``. אריה

thetruth48

New member
אני מסכים איתך

חוץ מהקטע שברק רץ מהר. ברק עשה טובה לימין אך גם למדינת ישראל שהוא הראה מיהו העם לצידינו

ariegur

New member
לפחות יש פה תיקו

האם אנו יודעים עכשיו מי העם לצידנו או מי הם המנהיגים של העם לצידנו ? המנהיגים בעיני הם פושעים מהסוג הגרוע ביותר - איני בטוח שהם מיצגים את כל העם שם. אריה

אריה במחשבה שנייה ....

אני מוכנה שמחר תכום לה מדינה פלשתינאית. אבל שתקום? לא ולא. יש הבדל..השאלה אם עלית עליו?...בכל מקרה אני כאן.

hreuven2

New member
לסיכום הנושא

השמאל אותו השמאל שטחו עיניו מראות את צרותינו הצרורות,את בגידת הערבים בנו ואת השמאל שימשיך להיות בשליחות האויב. חבל על הויכוח-נקווה שהממשלה לא תאריך ימים ובבחירות לכנסת תרד כמות המנדטים של מר``צ שאפילו פולקסווגן חיפושית יהיה גדול על מידותיהם ,,

המסקנה שלך מניפולטיבית ...

וילדותית משהו, כי אם בטעויות של ברק עסקינן, ורק אחת מהן הועלתה, הרי היא שברק רץ מהר, בלשון המעטה, עם עצמו בעיקר, ולא שם לב שהכל טובע סביבו. ואילו אתה במניפולציה פשוטה מסביר שהוא הראה לעם ישראל (הטיפש ברובו) מי הוא העם עימו רוצים לעשות שלום. מיהו? ...נכון, עם שהימין הבין שהוא לא מעוניין ב``שלום``, המילה הזו לא מובנת להם, הם מעוניינים במדינה שאתה חי בה. זו שפתם וזה נאמר בלשונם. ולא פעם אחת בריש גלי.

ariegur

New member
חוזליטה, את מקרה אבוד.

נחכה ונראה איך כמה לה כאן מדינה פלשתינאית ואז נמשיך לדבר. אריה

למעלה