מר``צ בשרות האויב

sanlee

New member
מר אריה!!

אם אתה ענייני אז אני מוכן להשיב לך. אני מתנגד לכותרת הנ``ל. אך חוסניה גברה שוללת את המדינה, ולכן מקומה לא כאן.מי שתומך ביחיאה עייש .מקומו מינמום אחרי סורג ובריח.לפי חוק למניעת טרור. בגדול אנחנו עכשיו במצב מלחמה! שבעתיד הניראה אולי בגלל מחדלים של הממשלה הקודמת תתפתח למילחמה כוללת. ואם ותיכפה מלחמה מסוג זה ,אין לבחול באמצעים כולל פינוי האוכלוסיה העויינת משטחי המדינה .כל אוכלוסיה שתבצע מעשים שיסכנו את עצם קיום המדינה דינה להתפנות .ראה ערך מלחמת השיחרור.

ariegur

New member
sanlee,

אני לא מר - ולא צריך לנזוף בי (!!!). איני יכול להגיב לגבי חוסניה גברה כי לא שמעתי מה אמרה. מר``ץ היא מפלגה לגיטימית במדינת ישראל וכך צריך להתייחס אליה. הויכוח הגדול לגבי השטחים הוא מה הנגיעה שלנו שם. עלי מקובלת הדיעה של אקדמאים רבים מתחום מדעי המדינה - לפיה אם תקום מדינה פלשתינאית שיהיו בה אמצעים כספיים מספקים כדי להעלות את רמת החיים שם באופן שבו יהיה לתושבים הפלשתינאים מה להפסיד במצב לוחמה איתנו, אז לא תהיה להם סיבה להביא למצב מלחמה. אני חושב שהרעיון לפנות תושבים מאדמתם הוא ילדותי להחריד, בלי קשר לשאלת ההומניות שבו (ליתר דיוק חוסר ההומניות) הוא לא ניתן לביצוע מכל היבט שהוא (אלא אם כן מדינת ישראל תהיה המעצמה מספר אחת בעולם - בינתיים אנחנו לא). לגבי המצב כיום, לדעתי, מנהיגנו מפגינים חולשה איומה וחוסר מחשבה באופן בו מגיבים לפעולות הפלשתינאים - ובייחוד מפריעה לי העובדה שהם יורים על עיר הבירה שלנו ותגובתנו לכך היא די רופסת. אריה

תגיד לי את עצמך אתה מבין??????

שלום אריה; שוב כמו בפורום 40 פלוס אתה מביע עמדות מבלי שראית את התמונה כולה. מה עובר עליך??????????? לא ראית? לך לצפות בשידור חוזר את עצמך אתה מבין?????????????? זו מדינה יהודית לעם היהודי !!!!!!!! לך לגור בסוריה נראה מי יסתכל עליך??????? איפה נשמע דבר כזה? מר``צ בשירות האוייב כן כן בדיוק כך עם ישראל אינו בת יענה ולא יטמון ראשו בחול רק כדי להיראות ``בסדר``. סליחה על כך שאנחנו אנשי הימין חכמים, נבונים, ושוחרי א``י. זה מה יש !!!!!! מי שתומך בערבים ורוצה לדאוג להם כשדם ילדנו נשפך בכבישים ובכל מקום שיילך לגור בעזה קרוב לערפאת !!!!!!!!!!!! 007 - ליהי

hreuven2

New member
אם לא שמעת את גבארה אז למה אתה מתיח

זהו הרגל מימים ימימה של השמאל לא לראות ולא לשמוע את האויב

tal18

New member
כדאי שתתבייש לך H-(

``אני חושב שהרעיון לפנות תושבים מאדמתם הוא ילדותי להחריד, בלי קשר לשאלת ההומניות שבו (ליתר דיוק חוסר ההומניות) הוא לא ניתן לביצוע מכל היבט שהוא`` , זהו ציטוט ממך ומכאן ניתן לראות את גודל הצביעות שלכם (שלך ושל מר``צ) אסור לפנות ערבים אך את היהודים שגרים ביש``ע מותר ואף רצוי לפנות. תשמע מה פיך מדבר,חסר השכלה. בכל שנות קיומו של העם היהודי היו קמים מתי מעט מהעם ותומך באויביו של העם היהודי (ניתן לראות זאת לאורך ההסטוריה) ואפשר להגיד שאתה אחד מהם. כדאי שתתבייש לך.

thetruth48

New member
ברוך הבא....

נעים להכיר הימין הקיצוני שחושב שיש רק דעה אחת בארץ. השכל ינצח בסוף ולא הכוח של הימין

hreuven2

New member
מר``צ בשרות האויב

זו אינה הסתה אלא עובדה ורצוי שגם אתה וגם הבולשביקים כמוך בשמאל לא ינסו לסתום את הפיות לימין גם אם זה לו מוצא חן בעיניך. המושגים:לאומיות,אהבת מולדת זרים לך ולחבריך. רוצה דוגמא:כשזרקו אבנים על מרפאה של רופא שיניים ערבי בכפר-סבא[דבר שאני מתנגד לו]פנתה זהבה גלאון[גם היא מאוהבות ישראל הידועות]למשטרה בצורה מתוקשרת שתחקור את הארוע[אגב באותו יום נרצחו 2 יהודים והס מלדבר] ואתמול כשנרצח אזרח במושב חגור-דומיה. אנחנו יודעים מה שצריך לעשות-אחד הדברים הוא להחזיר את השמאל לגודלו האמיתי-מידי הרבה זמן הוא הורס את המולדת

במדינות מהן הם באו לא היו מרשים..

ראיתי גם ראיתי את החיזבלאה הזו ממר``ץ יותר מדי חופש יש לנו במדינה יותר מדי דמוקרטיה הייתי אומרת על סף אנרכיה איפה ? תראו לי איפה? באיזו מדינה ערבית היו נותנים לאזרח כלשהו במיוחד אם הוא בן מיעוט להשמיע דברי הבל והסטה כנגד השלטון מנהיג את המדינה??????? רק אנחנו מפגרים !!!!!!!!!! בשם הדמוקרטיה אנחנו נותנים להם לחרבן לנו על הראש (מצטערת על הנוסח זה פיוז העצבים אחראי לכך) עם נאור???????? חחחחחחח אולי נקצה להם שעתיים ביום לצורך תעמולה? כן כן אצלנו בטלויזיה הישראלית כי אין להם כסף לשדר בטלויזיה הפלשתינאית נהייה כולנו IN כמו כל העולם שדואג לראיין אותם בלי סוף איפה מחלקת ההסברה של מדינת ישראל?????????????????? מה בדיוק הם עושים כשהם יושבים על הכיסא???????????? מאוננים??????????. 007 - ליהי

למעלה