מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?!
דיברגנט חדש Well-known member היום ב- 12:59 #2 נכתב ע"י ריריו הריר: מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?! לחץ כדי להרחיב... אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות. לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים.
נכתב ע"י ריריו הריר: מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?! לחץ כדי להרחיב... אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות. לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים.
C certified.woke Well-known member היום ב- 13:55 #3 נכתב ע"י דיברגנט חדש: אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות. לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים. לחץ כדי להרחיב... הומופוב? מדובר ככל הנראה בשעורי ריתמיקה...
נכתב ע"י דיברגנט חדש: אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות. לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים. לחץ כדי להרחיב... הומופוב? מדובר ככל הנראה בשעורי ריתמיקה...
ה הנוקם האפל Active member היום ב- 14:06 #4 שיעשו את זה חוקי וזהו. אפשר לחשוב... ואם לרבנים מותר לאנוס ילדים, אז למה לאחרים אסור פחות מזה ?