ריריו הריר
Active member
מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?!
אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות.מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?!
הומופוב?אני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות.
לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים.
בורות היא שמך האמצעי.
נעלבת? סימן שדרכתי לך על יבלתבורות היא שמך האמצעי.
ריקודים אלו הם קדם ריקודים סלוניים, לא ניתן לקרוא להם ריקודים סלוניים."ריקודים סלוניים(*) כליבה"?
מוזר!
נראה לך שילד ביסודי יצפה בתכיות האלו?מחנכים את הדור הבא של בוהים בתכניות "רוקדים עם כוכבים"?
אין לי מה להכחיש, דעותיי בנושא ידועות ולא שונות מאשר של טראמפ בנושאנו, ענין הרקוד באמת לא היה ידוע לי, אולם לא הכחשת הומופוב...![]()
אין לי מושג מה כתוב באתר, עשיתי עבורך חיפוש בגוגל, כי אני יודע מה זה.(*) צטוט מתוך "ערכי יסוד" של העמותה, בחיי
אל תעוף על עצמך, אינך יכול להעליב איש.נעלבת? סימן שדרכתי לך על יבלת
ריקודים אלו הם קדם ריקודים סלוניים, לא ניתן לקרוא להם ריקודים סלוניים.
אני מניח שאם נוסטלגיה תראה את השרשור, היא תוכל להסביר לך את ההבדלים ביניהם.
נראה לך שילד ביסודי יצפה בתכיות האלו?
תן להם הישרדות, האח הגדול ולא ריקודים.
אין לי מה להכחיש, דעותיי בנושא ידועות ולא שונות מאשר של טראמפ בנושא
אין לי מושג מה כתוב באתר, עשיתי עבורך חיפוש בגוגל, כי אני יודע מה זה.
ככה זה שיש ילדים בבי"ס שהשתתפו בפרוייקט כזה![]()
אני לא עף על עצמי אלא פשוט מתבונן בעובדות שמונחות לפנייאל תעוף על עצמך, אינך יכול להעליב איש.
מטרת האגודה היא לדוג ילדים שיירשמו לחוג של ריקודים סלוניים, מה שלומדים בבי"ס, זה מבוא של המבוא לריקודים סלוניים.מטרת האגודה - רקודים סלוניים כליבה.
פלח השוק של התכנית הוא הגיל השלישי ועד שהם יגיעו לגיל הזה, ישתנו הרבה דברים ב-ילדים אלה אולי יגדלו להיות אהבלים בוהים בתכניות ריאליטי "רוקדים עם כוכבים".
לא שיש, אלא כשיש.
.אני לא עף על עצמי אלא פשוט מתבונן בעובדות שמונחות לפניי
מטרת האגודה היא לדוג ילדים שיירשמו לחוג של ריקודים סלוניים, מה שלומדים בבי"ס, זה מבוא של המבוא לריקודים סלוניים.
פלח השוק של התכנית הוא הגיל השלישי ועד שהם יגיעו לגיל הזה, ישתנו הרבה דברים ב-.
אני מבין שכמו בשרשור קודם בתגובה #113 שלך שבדף 5, שראית שכתבת שטויות, ערכת את תגובתך, הפעם ויתרת על משפט סתמי ובמקום השארת נקודה כתובה?
?אני מבין שכמו בשרשור קודם בתגובה #113 שלך שבדף 5, שראית שכתבת שטויות, ערכת את תגובתך, הפעם ויתרת על משפט סתמי ובמקום השארת נקודה כתובה?![]()
בדיוק כפי שכתבת בשרשור הקודם תשובה שמראה חוסר הבנה מוחלט בסטטיסטיקה, הייתי עסוק בכדי להשיב לך ועד שהשבתי ערכת אותה לנקודה שכתבת מעלה בתגובה #13.
.בדיוק כפי שכתבת בשרשור הקודם תשובה שמראה חוסר הבנה מוחלט בסטטיסטיקה, הייתי עסוק בכדי להשיב לך ועד שהשבתי ערכת אותה לנקודה שכתבת מעלה בתגובה #13.
ככה זה שמרימים להנחתה
אכן.ככה זה שמרימים להנחתה![]()
על פרצופך?אכן.
ונחתת על ישבנך...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.