דיברגנט חדש
Well-known member
לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.דיבר, איש יקר
כתבת מפורשות שלא יראו שרק הומואים רוקדים, את זה לא תוכל להכחיש.
זו הערה הומופובית מובהקת.
כל השאר חסר ערך.
לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.דיבר, איש יקר
כתבת מפורשות שלא יראו שרק הומואים רוקדים, את זה לא תוכל להכחיש.
זו הערה הומופובית מובהקת.
כל השאר חסר ערך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות.
לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים.
התייחסתי לריקודים אציליים כדוגמת בלט וריקודים סלוניים ובבלט זה עוד יותר מובהק.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
OMG
פרוייקט שלם רק כדי להראות ש"שלא רק הומואים רוקדים", מה יגידו אברכי וצעירי החסידים הרוקדים כמו מטורפים בחתונות, או חסידי הבראסלאבער הרוקדים ומחבקים עצים, הפכת אותם להומואים בשניה.
שמעת פעם את המושג "חוגים"...?מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?!
כן. בת"א משלמים עליהם הרבה כסף.שמעת פעם את המושג "חוגים"...?
כדאי מאד לחשוף ילדים שלא מקבלים את זה בבית, לריקוד, מכל סוג שהוא. לבן שלי היתה סדרת שיעורי ריקודי זוגות בכיתה ה והוא נהנה מאד. כדאי להוסיף גם יוגה שתרגיע את התלמידים.מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?!
החשוב הוא שגבר ניצל את ההזדמנות לגעת מינית בילדים קטנים. זו פדופיליה "רכה", לא יודע. עובדה שהידלים/ות התלוננו, ודי בכך.מה שמענין הוא: למה יש בכלל שיעורי ריקוד בבית ספר ?!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.