משאבת אינסולין

משאבת אינסולין

בוקר טוב,האם יש לכם ניסיון טוב עם שימוש במשאבת אינסולין עם סי אף? משום מה ,במרפאה בה ביתנו מטופלת הם לא ששים להעביר אותנו למשאבה וזאת למרות שהיא "זורקת "ולא ממש מקפידה על הזרקה סידרה של האינסולין. אני יודעת מה ההשלכות של סוכר לא מנוטר ומבוקר וממש רע לי -גיל ההתפגרות הזה!!!!!

sporTV

New member
בוקר אור

אני עצמי מזריק "מכור" ללא משאבה. האם יצא לך ללמוד על המשאבות האלה? כלומר, האם המשאבה למשל גם מנטרת את הסוכר ויודעת להזריק לבד כמויות? כלומר, עד כמה התהליך הוא אוטומטי בכדי לבטל את ה"זריקה" של ביתך. מה מבטיח שאם תהיה לה משאבה היא תקפיד על הזרקה נכונה?

orii

New member
התהליך הוא אוטומאטי לגמרי

המשאבה כוללת גם מנגנון ניטור ONLINE שכל הזמן מודד את ריכוז הסוכר בדם ומחדיר למערכת הדם בדיוק את כמות האינסולין הדרושה. מרגע שמשתמשים במשאבה אין יותר זריקות.

sporTV

New member
אז זה יכול אפילו להתאים לי.

אתה מכיר משאבה מומלצת? למען האמת אני לא כל כך רוצה משאבה... זה נותן לי תחושה שאני "מחובר" למשהו. החיסרון בהזרקות זה שלאט לאט נגמרים איזורי ההזרקה...

משאבה

האמת אין לי שום אינמפורמציה.במרפאה כל הזמן מבקשים מאיתנו ניתור סוכר ,והמצב שלה לא משהו בכלל...היא מדלגת בחופשיות על הזרקות...שוכחת,לא רוצה,פדיחה לה,כועסת...נמאס לה...חברה שלה עם סכרת נעורים מחוברת למשאבה ושאלה אותה למה לה אין אז חשבתי שזאת הזדמנות שאולי תקח קצת אחריות -אתם יודעים צעצוע חדש.... שלחתי מייל ל http://www.geffenmedical.co.il/מוצריםועזרים/משאבתאינסולין/משאבתאינסולין.aspx אברר מה הפרוצדורה ואדכן. אם משהו יש פרטים אשמח לשמוע.

משאבה

אז מה שידוע עד כה -[יעילים החברה חזרו צ'יק צק
] המשאבה מטפטפת לגוף לאורך כל היום מינון קטן של אינסולין ובזמן ארוחות גדולות לוחצים על פוד[החלק האלחוטי] והמשאבה מזרימה את הכמות האינסולין שלה זקוקים.הם צריכים לחזור אלי האם ניתן לבטל את הטיפטוף ולהזרים רק לפי הצורך. המשאבה אומניפוד נמצאת במימון מלא לחברי מאוחדת אחרי פרוצדורה של מכתב מרופא.... מלא=המשאבה וכל החלקים המתכלים שלה. לגבי שאר הקופות יש להגיש בקשה מיוחדת מגובה במכתב מהרופא המטפל -לדברי החברה יש מספר לא מבוטל של חולי סכרת שקיבלו אישור. הקופות מחייבות למשאבה ל5 שנים .המשאבות שיש היום בקופות הם מהדור הישן עם צינוריות לא עמידות במים וכו. לכן עם כבר מתחברים למשאבה עדיף להתחבר למשאבה הכי חדישה קטנה ונוחה שגם משמשת כמכשיר פריסטייל המודד סוכר . ריקי-האם ניתן לקבל את עזרת האיגוד בקידום הנושא מול הקופות חולים ????אנחנו במכבי....

itamarc8

New member
ערב טוב אוריאנה

שמי איתמר כהן אני בן 46 בקרוב!! לי יש משאבת אינסולין כבר 9 שנים יש לי משאבה בשם מינימד אחלה משאבה תוצרת אמריקה החלפתי כבר פעם 2 אני מאוד מרוצה להיות איתה לא צריך להזריק אומנם יש מחט בגוף אבל לא מפריע כל 3 ימים מחליפים מחט שלא יזדהם המקום אני מאוד ממליץ להשתמש איתה אבל צריך להיות בפיקיוח ולראות שלא יכנסו להיפו חשוב מאוד אם יש שאלה או בקשה אפשר להכנס אליי לרשום הפון ואשמח לעזור בכל מצב אז נשתמע והמון בריאות ממני איתמר .

sporTV

New member
כל צינורית מוחדרת ע"י מחט ../images/Emo13.gif

וממילא אנו מחדירים כ3-4 עמים ביום מחטים...אז פעם בשלושה ימים זו הנחה גדולה.

chakiv

New member
המחט היא תת עורית subcutane מחוברת לצינורית

ומשחררת אינסולין שנספג בשחרור איטי. כמובן, שאין צורך לדקור 3-5 פעמים ביום להזריק אינסולין עם המשאבה וזה אחד היתרונות של המכשיר. הנה לינק לאתר בו נערכה השוואה בין משאבות אינסולין שונות. מומלץ לקרוא לפני ההחלטה על קבלת משאבה כלשהי. אבל, יש לזכור שקופות החולים מסבסדות משאבות מסוימות ולא את כל הקיים בשוק. את המשאבה המתקדמת שהוזכרה באחת ההודעות, הקופות אינן מסבסדות משמעותית, אם בכלל. מה שהקופות מספקות הן משאבות שאינן מודדות (כלומר: חייבים עדיין לדקור בשביל למדוד סוכר לפני ארוחות), ולפי זה לקבוע כמה סוכר להזריק ע"י המשאבה. משאבה עם סנסור שנותנת את הסוכר וגם מזריקה את כמות האינסולין הדרושה אינה מסובסדת ע"י הקופות. ורדית

ערב טוב איתמר

תודה על האינפורמציה,שאלה-איך מתקלחים עם הפרוצדורה הזאת?הקופ"ח נותנת סיוע?

sporTV

New member
סיוע במקלחת?

איפה נרשמים.... חחח תסלחי לי על רוח השטות....סתם מתחשק לי להצחיק את עצמי עכשיו.

itamarc8

New member
אהלן אוריאנה

שאני נכנס להתקלח אנימוציא את המשאבה לא מתקלח איתה המחט נשארת בגוף לא קורה כלום ולגבי הרכישה כן קופת חולים כללית שאני איתה נתנה לי את המשאבה במימון של 100 אחוז ללא תשלום ממני שווה לברר את הפרטים בקופה אם יש לך שאלות שאלי אותי אני מנוסה מאוד במכשיר כל 1 שצירך עזרה או סיוע בכייף אפשר לפנות אליי ולשאול בכייף אני יעזור ויענה לכל 1 בכייף שיהיה לכולם אחלה ערבטוב ושקט והמון בריאות הכי חשוב!!! איתמר.

chakiv

New member
אין יותר זריקות של אינסולין אבל הניטור הוא לא

אוטומטי. לא בכל המשאבות הניטור הוא אוטומטי, ובחלק מהמשאבות צריך לדקור בשביל למדוד סוכר, ואז לקבוע את כמות האינסולין שמוזרקת. עם המשאבות החדישות, הן מודדות את הסוכר וקובעות את יחידות האינסולין שמזריקים. ורדית

orii

New member
מדידת סוכר (כמעט) לא פולשנית

GlucoDay® S הוא מד סוכר רציף (ONLINE) הדורש כיול כל 48 שעות ע"י מדידה עם מחט. הוא נצמד לגוף עם ממברנה ומצליח למדוד את ריכוז הסוכר בדם. המכשיר מצפצף (או עושה ויבראציה) הכל פעם שיש רמות של היפר או היפו של הסוכר. ניתן לרכוש אותו במדינות הבאות: Austria, Belgium, Italy, France, Germany, Greece, the UK, Portugal, Spain, and the Netherlands. שימו לב לשא מדובר על משאבה אלא רק על מכשיר מדידה הנה קישור לדף על GlucoDay® S. והנה קישור לדף עם תיאור טכנולוגיות מתקדמות (שלחקן לא פולשניות) הנמצאות בפיתוח.

מד סוכר רציף

יש אפשרות להשיג גם בארץ, יש יתרון לקניה בחו"ל? זה בעצם לא פותר את הזרקת האיסולין ,ואז צריך ללכת עם 2 מכשרים ,אחד מודד סוכר ושני מזרים איסולין?

orii

New member
ועוד: סמניר ברשת על סכרת של CF

קבלתי במייל:
Have unanswered questions about CF-Related Diabetes (CFRD)? Need more information on how to manage your or your child's daily care? Join us Tuesday, September 20, at 9:00 p.m. ET for a live webcast, "CF-Related Diabetes (CFRD): What You Should Know" and get your questions answered! Featuring Dr. Antoinette Moran and Carol Brunzell, R.D., C.D.E. from the University of Minnesota, the webcast will look at the basics of CFRD, including CFRD daily management. You can submit questions when you register and also during the live broadcast.​

למעלה